Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Дисциплинарна комисия 2009 |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | Дисциплинарна комисия 2009 Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Дисциплинарната комисия за Сезон 2009 е в състав: Валентин Панайотов Пламен Николов Слави Жеков Радослав Неделчев Яни Радев Искрено се надявам да не се налага да се намесваме ;] | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | и аз искам да сам в дк бахти :) [ Редактирано вт мар 03 2009, 16:13 ] | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Ще те привлечем на полусезона rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Наложи се... Излезе решение на ДК, можете да го видите в сайта на лигата! | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | много тъпо се получава ... | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | Така, видях решението на ДК в сайта и останах изумен. Напълно вярно е, че играя в АФК Кошарица в А ОФГ. Преди месец, след няколко прочитания на правилника на Зелената лига, намерих вратичка, която реших да използвам. Никъде в решението на ДК не се казва по-коя точка от правилника аз се наказвам. Аз ще ви кажа: " 1.3 Участниците трябва да са в добро физическо здраве, да не са се занимавали професионално с футбол, да не са участвали във футболни първенства на национално ниво администрирани от БФС поне от една година и да са на възраст между 15 и 150 години " Ако поне някой от комисията беше информиран малко повече, затова как стоят нещата, нямаше да ме накажете, както и другите, които играят в нива под "В" група. Значи първо това е АМАТЪОРСКИ футболен клуб, който играе в А Окръжна Футболна група. В него няма нищо професионално-няма тренировки, няма заплати няма и никаква подготовка, която би спомогнала за развитието ми като играч, било то на голяма или малка врата. В Професионалните клубове най-малкото се тренира.Затова отбора ни е аматъорски. Така и второто нещо е, че А ОФГ не е администрирана на национално ниво от БФС. Влезте в сайта на БФС-те администрират "А","Б" и "В" група на национално ниво. Аз играя в А ОФГ администрирана от местното БФС Бургас с председател Tотко Дремсизов. Решенията се взимат от тях и нямат нищо общо с националното БФС. Мисля че изложих достатъчно доказателства в моя полза и се надавям да преразгледате решението си тъй като не нарушавам никоя от точките в правилника на Зелената Лига и да премахнете 10 точки пасив на отбора. П.С. В Краен случай ако сметнете, че аргументите които изложих са недостатъчни, моля да ми бъде разрешено да играя в Зелената Лига в отбора на Дрийм Тийм като полеви играч-позиция, в която не съм се подвизавал никъде досега където и да съм играл, тъй като съм вратар sdfm:) [ Редактирано вт мар 10 2009, 14:21 ] | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | 5. Заключителни разпоредби. 5.1 УС има право да променя правилата на Зелената лига като всяка промяна влиза в сила преди началото на следващия полусезон в лигата. | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАРШ В Б ГРУПА rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | Илия ти или си уникално нагъл или уникално тъп много добре знаеш че в зелената лига нямат право да играят хора които са играли или играят в отбор от системата на БФС а за да имат право да играят след като са се подвизавали някъде то трябва да е минала поне година и да кажеш че БФС-Бургас няма нищо общо с БФС меко казано си доста заблуден ако искаш даже питай Тотко Дремсизов да ти разясни как стоят нещата [ Редактирано вт мар 10 2009, 16:08 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|