Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Дисциплинарна комисия 2009 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
summerborn |
| ||
Гост | Sobieski написа ... Така, видях решението на ДК в сайта и останах изумен. Напълно вярно е, че играя в АФК Кошарица в А ОФГ. Преди месец, след няколко прочитания на правилника на Зелената лига, намерих вратичка, която реших да използвам. Никъде в решението на ДК не се казва по-коя точка от правилника аз се наказвам. Аз ще ви кажа: " 1.3 Участниците трябва да са в добро физическо здраве, да не са се занимавали професионално с футбол, да не са участвали във футболни първенства на национално ниво администрирани от БФС поне от една година и да са на възраст между 15 и 150 години " Ако поне някой от комисията беше информиран малко повече, затова как стоят нещата, нямаше да ме накажете, както и другите, които играят в нива под "В" група. Значи първо това е АМАТЪОРСКИ футболен клуб, който играе в А Окръжна Футболна група. В него няма нищо професионално-няма тренировки, няма заплати няма и никаква подготовка, която би спомогнала за развитието ми като играч, било то на голяма или малка врата. В Професионалните клубове най-малкото се тренира.Затова отбора ни е аматъорски. Така и второто нещо е, че А ОФГ не е администрирана на национално ниво от БФС. Влезте в сайта на БФС-те администрират "А","Б" и "В" група на национално ниво. Аз играя в А ОФГ администрирана от местното БФС Бургас с председател Tотко Дремсизов. Решенията се взимат от тях и нямат нищо общо с националното БФС. Мисля че изложих достатъчно доказателства в моя полза и се надавям да преразгледате решението си тъй като не нарушавам никоя от точките в правилника на Зелената Лига и да премахнете 10 точки пасив на отбора. П.С. В Краен случай ако сметнете, че аргументите които изложих са недостатъчни, моля да ми бъде разрешено да играя в Зелената Лига в отбора на Дрийм Тийм като полеви играч-позиция, в която не съм се подвизавал никъде досега където и да съм играл, тъй като съм вратар sdfm:) Правило 1.3 до колкото аз го разбирам като нямаш нищо общо вм омента с УС или някоя комисия гласи че играчут трябва да изпълни всички условия за да е валидна картотеката, а имено: - да не се е занимавал професионално с футбол поне от една година - да не е участвал в първенства, организирани от БФС оне от една година - да са на възраст между 15 и 150 години Ти не отговаряш на второто условие. Ще ти обясня и защо. Регионалняи съвет на БФС е част от системата на БФС и като акава част представлява БФС на регионално ниво. Тоест аматьорската група се администрира от БФС чрз нейния орган БФС-Бургас Ама наистина си много нагъл | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | няма смисъл да спорим за глупости Зоналния съвет на БФС Бургас е официален офис на Българския футболен съюз хората които работят там са служители на БФС всички първенства администрирани от него са първенства на БФС да кажеш че Окръжната група не е национално ниво е все едно да кажеш че Източна Б група не е национално ниво Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | Между БФС Бургас и националнато БФС няма пряка връзка. В правилника пише първенството да бъде администрирано на национално ниво от БФС а то се администрира от местното БФС. Говорил съм с хора от БФС Бургас по този въпрос и с тренъора на отбора ми и лично те ми обясниха нещата по този начин. Пак казвам щом сте решили нека бъде така, но не ми отнемайте от удоволствието да играя в Зелената лига. Ако трябва ще играя полеви играч, а не вратар. И моля махнете 10 точки пасив на отбора, тъй като аз сам отговарям за действията си и те нямат вина затова gfef:)sdfm:) | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | АБЕ ОТИВАЙ ДА ПЕЕШ БЕ... ДОГОДИНА ПАК ЩЕ ИМА МЮЗИК ИДИОТ. [ Редактирано вт мар 10 2009, 16:47 ] | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Sobieski написа ... Между БФС Бургас и националнато БФС няма пряка връзка. В правилника пише първенството да бъде администрирано на национално ниво от БФС а то се администрира от местното БФС. Говорил съм с хора от БФС Бургас по този въпрос и с тренъора на отбора ми и лично те ми обясниха нещата по този начин. Пак казвам щом сте решили нека бъде така, но не ми отнемайте от удоволствието да играя в Зелената лига. Ако трябва ще играя полеви играч, а не вратар. И моля махнете 10 точки пасив на отбора, тъй като аз сам отговарям за действията си и те нямат вина затова gfef:)sdfm:) Капитан и да нарушава съзнателно правилата и отборът нямал вина... | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | квото го подхванахте момчето... Илия ви обясни за ситуацията... | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Така ли? Ми да си върнем Томито тогава. Не го картотекирахме, защото играе в "Б" ОФГ. Отборът му също е аматьорски, но на последния конгрес на БФС станаха член на федерацията. И естествено е картотекиран в документите на тима. И ние не сме единствените. Почти всички отбори от Лигата извадиха от състава си играчи, които започнаха да играят в А ОФГ, Б ОФГ или В група. ji ви обясни. Естествено, че БФС-Бургас е част от БФС. Правилата са елементарни. Или играеш организирано САМО в Зелената лига или не. [ Редактирано вт мар 10 2009, 17:49 ] | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- ........................... "Представителите на Българския футболен съюз на откриването бяха председателят на БФС - Бургас Тотко Дремсизов и председателят на съдийската колегия към БФС - Бургас Георги Видолов." Край.Точка.Нова тема! | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | Отборът на Торсида преговаря с 2 състезатели на ФК Светкавица 2004(Гильовци) и 1 състезател на ФК Оризаре, ако можем да подпишем поне с 1 от всичките ще е добре хем да поритат в Зелената лига през лятото когато нямат мачове в регионалните групи. | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Пак ще стане най-обсъжданата комисия 5y5yh:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|