Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Дисциплинарна комисия 2009 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | ситуацията е повече от ясна и без да се налага някой да ни обяснява Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС НАРЕДБА ГЛАВА ПЪРВА РАЗДЕЛ ПЪРВИ ПЪРВЕНСТВА ЧЛЕН 1 Структура на първенствата: 1. Една "А" футболна група от 16 отбора на ФК с професионален статут (ПФК) 2. Две "Б" футболни групи от по 14 отбора (Източна и Западна) на ФК с професионален статут (ПФК) 3. Четири “В” футболни групи от по 14-18 отбора на ФК с аматьорски статут: Северозападна с център град В. Търново и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете В. Търново, Плевен, Монтана, Видин, Враца, Ловеч, Габрово. Североизточна с център град Варна и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете Варна, Силистра, Разград, Търговище, Шумен, Добрич и Русе. Югозападна с център град София и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете София (столичен), Благоевград, Перник, Кюстендил, София (областен) и Пазарджик. Югоизточна с център град Пловдив и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете Пловдив, Хасково, Кърджали, Смолян, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас. 4. Първенство на дублиращи отбори по заявка от желаещи футболни клубове в професионалния и аматьорския футбол. То се провежда по допълнително указание на БФС. 5. Четири зонови групи от по 8-12 отбора юноши старша възраст: Северозападна с център град Велико Търново и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете В.Търново, Плевен, Монтана, Видин, Враца, Ловеч и Габрово. Североизточна с център град Варна и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете Варна, Силистра, Разград, Търговище, Шумен, Добрич и Русе. Югозападна с център град София и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете София /Столичен/, Благоевград, Перник, Кюстендил, София /Областен/ и Пазарджик. Югоизточна с център град Пловдив и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете Пловдив, Хасково, Кърджали, Смолян, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас. 6. Двадесет и осем “А” областни групи мъже с центрове Областни съвети на БФС. 7. “Б” областни или районни групи мъже от възможния брой отбори с центрове Областните съвети на БФС. 8. Двадесет и осем областни групи юноши - младша и старша възраст от възможния брой отбори с центрове Зоналните и Областните съвети на БФС. всеки може да си свали и прочете наредбата на сайта на БФС самия факт че нередовните състезатели са търсили да използват "вратичка" е достатъчно обиден за всички нас останалите ние нямаме за цел да се заяждаме и да тероризираме отборите в лигата за забавление просто е прекалено неравностойно хора които играят организиран футбол и са на съвсем друго ниво на подготовка от 95% от нас да излизат на терена и да ни мачкат с уменията и физиката си правилото и идеята са залегнали в основата на тази лига от самото и създаване нека това е лигата на не чак толкова подготвените и умели футболисти които никога не са усещали тръпката на официален мач нека не чак толкова силните и бързите имат шанс да бъдат звезди при нас тези които играят истински организиран футбол имат достатъчно поле за изява там и е честно и правилно да ни освободят малко футболна територия и на нас некадърниците Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Ми по логиката на Илия "В" групите също не са част от БФС - примерно Югоизточна "В" футболна група се администрира от Зонален съвет - Пловдив! Но това не означава,че БФС не отговарея за тази "В" група. Дори детските първенства са под егидата на БФС! | ||
Най-отгоре | | ||
cantona |
| ||
Гост | Искама да попитам тука влизат ли и турнирите които са организирани от БФС-Бургас. Според мен те също са не пряко администрирани и ораганизирани от БФС. Имам информация за доста играчи от Зелената лига които са играли в такива турнири. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | cantona написа ... Искама да попитам тука влизат ли и турнирите които са организирани от БФС-Бургас. Според мен те също са не пряко администрирани и ораганизирани от БФС. Имам информация за доста играчи от Зелената лига които са играли в такива турнири. Ами ако искаш може да ги споделиш.Анонимноста е гарантирана! | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | още не е започнал сезона и скандалите започнаха толкова ли е трудно .... 100 чошека сме който ходим по мачове и се знаем На другите довиждане | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | cantona написа ... Искама да попитам тука влизат ли и турнирите които са организирани от БФС-Бургас. Според мен те също са не пряко администрирани и ораганизирани от БФС. Имам информация за доста играчи от Зелената лига които са играли в такива турнири. няколко мнения над твоето съм копирал един официален документ на БФС в който ясно е казано кои са администрираните от тях турнири няма смисъл от повече интриги нещата са точни и ясни Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | ultra j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Излезе решение на ДК...Можете да го видите на сайта на Зелената лига. | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Решението си стои там, ама наказанията не са отразени в класирането. | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Излязоха наказанията за трети кръг на Зелената Лига.Може да ги видите в сайта. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|