Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Дисциплинарна комисия 2009
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
ji
вт мар 10 2009, 18:26

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
ситуацията е повече от ясна и без да се налага някой да ни обяснява

Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС

НАРЕДБА
ГЛАВА ПЪРВА
РАЗДЕЛ ПЪРВИ
ПЪРВЕНСТВА

ЧЛЕН 1

Структура на първенствата:
1. Една "А" футболна група от 16 отбора на ФК с професионален статут (ПФК)
2. Две "Б" футболни групи от по 14 отбора (Източна и Западна) на ФК с професионален статут (ПФК)
3. Четири “В” футболни групи от по 14-18 отбора на ФК с аматьорски статут:
Северозападна с център град В. Търново и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете В. Търново, Плевен, Монтана, Видин, Враца, Ловеч, Габрово.
Североизточна с център град Варна и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете Варна, Силистра, Разград, Търговище, Шумен, Добрич и Русе.
Югозападна с център град София и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете София (столичен), Благоевград, Перник, Кюстендил, София (областен) и Пазарджик.
Югоизточна с център град Пловдив и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете Пловдив, Хасково, Кърджали, Смолян, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас.
4. Първенство на дублиращи отбори по заявка от желаещи футболни клубове в професионалния и аматьорския футбол. То се провежда по допълнително указание на БФС.
5. Четири зонови групи от по 8-12 отбора юноши старша възраст:
Северозападна с център град Велико Търново и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете В.Търново, Плевен, Монтана, Видин, Враца, Ловеч и Габрово.
Североизточна с център град Варна и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете Варна, Силистра, Разград, Търговище, Шумен, Добрич и Русе.
Югозападна с център град София и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете София /Столичен/, Благоевград, Перник, Кюстендил, София /Областен/ и Пазарджик.
Югоизточна с център град Пловдив и отбори на ФК от Областните съвети на БФС в градовете Пловдив, Хасково, Кърджали, Смолян, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас.
6. Двадесет и осем “А” областни групи мъже с центрове Областни съвети на БФС.
7. “Б” областни или районни групи мъже от възможния брой отбори с центрове Областните съвети на БФС.

8. Двадесет и осем областни групи юноши - младша и старша възраст от възможния брой отбори с центрове Зоналните и Областните съвети на БФС.

всеки може да си свали и прочете наредбата на сайта на БФС

самия факт че нередовните състезатели са търсили да използват "вратичка" е достатъчно обиден за всички нас останалите
ние нямаме за цел да се заяждаме и да тероризираме отборите в лигата за забавление
просто е прекалено неравностойно хора които играят организиран футбол и са на съвсем друго ниво на подготовка от 95% от нас да излизат на терена и да ни мачкат с уменията и физиката си
правилото и идеята са залегнали в основата на тази лига от самото и създаване
нека това е лигата на не чак толкова подготвените и умели футболисти които никога не са усещали тръпката на официален мач
нека не чак толкова силните и бързите имат шанс да бъдат звезди при нас
тези които играят истински организиран футбол имат достатъчно поле за изява там и е честно и правилно да ни освободят малко футболна територия и на нас некадърниците

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
sn
вт мар 10 2009, 23:16
Гост
Ми по логиката на Илия "В" групите също не са част от БФС - примерно Югоизточна "В" футболна група се администрира от Зонален съвет - Пловдив! Но това не означава,че БФС не отговарея за тази "В" група.
Дори детските първенства са под егидата на БФС!
Най-отгоре
cantona
пн мар 16 2009, 12:34
Гост
Искама да попитам тука влизат ли и турнирите които са организирани от БФС-Бургас. Според мен те също са не пряко администрирани и ораганизирани от БФС. Имам информация за доста играчи от Зелената лига които са играли в такива турнири.
Най-отгоре
Пламенски
пн мар 16 2009, 13:31
Гост
cantona написа ...

Искама да попитам тука влизат ли и турнирите които са организирани от БФС-Бургас. Според мен те също са не пряко администрирани и ораганизирани от БФС. Имам информация за доста играчи от Зелената лига които са играли в такива турнири.

Ами ако искаш може да ги споделиш.Анонимноста е гарантирана!
Най-отгоре
ultra
вт мар 17 2009, 18:01
Гост
още не е започнал сезона и скандалите започнаха
толкова ли е трудно ....
100 чошека сме който ходим по мачове и се знаем
На другите довиждане
Най-отгоре
ji
вт мар 17 2009, 22:40

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
cantona написа ...

няколко мнения над твоето съм копирал един официален документ на БФС в който ясно е казано кои са администрираните от тях турнири
няма смисъл от повече интриги
нещата са точни и ясни

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
green_boy91
пн мар 30 2009, 12:12
Гост
ultra j7jk:)
Най-отгоре
alquimista
пн мар 30 2009, 23:03
Гост
Излезе решение на ДК...Можете да го видите на сайта на Зелената лига.
Най-отгоре
Decimator
чт апр 09 2009, 22:32
Гост
Решението си стои там, ама наказанията не са отразени в класирането.
Най-отгоре
alquimista
вт апр 14 2009, 22:47
Гост
Излязоха наказанията за трети кръг на Зелената Лига.Може да ги видите в сайта.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF