Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
SHEIKH`
пн апр 20 2009, 16:49
Гост
И по добре, като ги гледам са само шарани и гувяда - fuck 'em ugly cunts :)
Най-отгоре
Пламенски
пт юни 05 2009, 13:12
Гост
Гледам, Пореден пети турнир по мини-футбол организиран от "Бургас футбол". Защо да не излъчил една 12-ка от лигата и да участваме? Смятам, че може да се справим достойно....
Най-отгоре
ji
пт юни 05 2009, 14:30

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
по-голяма глупост не можа ли да измислиш?
вместо да се хванем да си оправим лигата да се занимаваме с изкопираните турнирчета на отхвърлените от Зелената лига
винаги можеш да се пуснеш да играеш там ама да търсиш съдействие за това от Зелената лига е все едно в нашия форум да призоваваш да ходим да викаме за шарана

[ Редактирано пт юни 05 2009, 14:30 ]

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
HERO_KURVO
пт юни 05 2009, 15:35
Гост
В Зелената лига има шоу, ама малко несериозни хора има, няма да е зле да се поднови на ново, интересно е, забавно, хем има и футбол .. малко кофти стана с това прекратяване..
Най-отгоре
Пламенски
пт юни 05 2009, 16:30
Гост
ji написа ...

по-голяма глупост не можа ли да измислиш?
вместо да се хванем да си оправим лигата да се занимаваме с изкопираните турнирчета на отхвърлените от Зелената лига
винаги можеш да се пуснеш да играеш там ама да търсиш съдействие за това от Зелената лига е все едно в нашия форум да призоваваш да ходим да викаме за шарана

ji, благодаря за конското.
Аз не търся съдействие от Зелената лига.Само предложих,ако имаме желание да излъчим представителен отбор от Лигата,който да вземе участие там. Нали отворихме ЗЛ за други отбори с цел да разширяваме популярността на Нафтата. Сега пък се самоизяждаме, защото новите отбори ни прецакаха и така отиде всичко на кино.... Това специално за мен е форум,където можем да покажем, че ни има....!!!!
Да, имаме проблем, не два и то огромни и докато не се решат явно ще ние трудно да погледнем в страни. Защо обаче да се скриваме зад тях и да се правим , че ни няма....
Напълно те разбрах .Благодаря все пак за изчерпателният отговор.
Най-отгоре
ji
пт юни 05 2009, 18:06

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
и аз те разбрах

предлагаш шампионската лига да излъчи отбор който да играе в А окръжна на България
като предлагаш участие в други първенства на хората от лигата директно я убиваш с един замах

бъркаш се като мислиш че проблема на Зелената лига са новите отбори
миналия сезон имаше поне 10-тина човека които се занимаваха с лигата сериозно и едва смогвахме
тази година те са вече 4ма независимо дали става въпрос за нови или стари отбори
без новите отбори ще са и по-малко даже а за провеждане на каквото и да е първенство на доброволни начала в свободното време дори от 6 отбора да е само 3-4 човека не стигат

[ Редактирано пт юни 05 2009, 18:13 ]

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
Пламенски
пт юни 05 2009, 20:47
Гост
ji написа ...

и аз те разбрах

предлагаш шампионската лига да излъчи отбор който да играе в А окръжна на България
като предлагаш участие в други първенства на хората от лигата директно я убиваш с един замах

бъркаш се като мислиш че проблема на Зелената лига са новите отбори
миналия сезон имаше поне 10-тина човека които се занимаваха с лигата сериозно и едва смогвахме
тази година те са вече 4ма независимо дали става въпрос за нови или стари отбори
без новите отбори ще са и по-малко даже а за провеждане на каквото и да е първенство на доброволни начала в свободното време дори от 6 отбора да е само 3-4 човека не стигат

Карай,майната му.Само Нафта!
Най-отгоре
summerborn
пт юни 05 2009, 22:21
Гост
Пичове, днес ми беше прословутия изпит
На линия съм за всякаква документална работа
Най-отгоре
Пламенски
сб юни 06 2009, 12:57
Гост
summerborn написа ...

Пичове, днес ми беше прословутия изпит
На линия съм за всякаква документална работа

И к'во? Много бира и малко мезета ли?
Най-отгоре
Decimator
ср юни 10 2009, 02:11
Гост
Не искам да взимам мнение за турнира на БФ, но смятам, че това си е отделна, аматьорска ситема. Едното не пречи на другото. Аз играх миналата година 1 мач за БФ. И макар, че отдавна не съм част от този сайт, не смятам, че съм направил нещо нередно. И не мисля, че който и да е отбор, участващ в некакъв турнир, на некакви Подражатели, прави нещо недостойно. Лошото е, че турнира на Подражателите мина, а нашия заклекна. И ще си чешим гъзовете, докато истинските фенове не се активират. А останалите, дето играят, свине, говеда и сие мародери по презумция не стават за нищо.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF