Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ПФК Васил Левски 1837
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
WarKiller
сб мар 28 2009, 11:22
Гост
Няма да ги държи за себе си, защото поне можехте да предупредите, че няма да дойдете, а не да затваряте или да не вдигате телефоните си - когато ви звъняхме...
Вързахте не само нас, а и момчето от Арес, което беше дошло да е съдия.
Определено си спечелихте негативно отношение от нас.
Най-отгоре
WoW
сб мар 28 2009, 12:16
Гост
Joro написа ...

Аве ей WOW тва,че един път не сме се събрали не означава че всеки път ,ще е така! задръж си препоръките за тебе!

Най малкото излезте като мъже и се извинете за това че,аз и още най малко 7 човека ви чакахме,като половината идваха от работа,а имаше и хора които в този момент трябваше да бъдат на работа но все пак дойдоха.
А не седмица след това да ми излизаш и да ми казваш да си задържам препоръките за мен.
Сам си направи сметките колко говори за вас това.
Най-отгоре
Joro
сб мар 28 2009, 12:52
Гост
Въпроса е ,че не се събрахме в последния момент , и аз нито имам твоя номер нито на варкилъл ,и мн добре знаеш,че не играем за 1 година в лигата и винаги сме си били точни и тва ,че един път сме сгафили нищо не значи , тъй че това нищо не говори за нас!
Най-отгоре
green_boy91
пн мар 30 2009, 09:59
Гост
стига ревахте
Най-отгоре
DENIS
пн мар 30 2009, 16:57
Гост
Joro написа ...

Въпроса е ,че не се събрахме в последния момент , и аз нито имам твоя номер нито на варкилъл ,и мн добре знаеш,че не играем за 1 година в лигата и винаги сме си били точни и тва ,че един път сме сгафили нищо не значи , тъй че това нищо не говори за нас!

|||
Най-отгоре
SHEIKH`
пн мар 30 2009, 19:25
Гост
Варкилър sdfm:)

et4:)et4:)34r:)
Най-отгоре
GreenFightersYouths
пн мар 30 2009, 20:02
Гост
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
Най-отгоре
Decimator
пн мар 30 2009, 21:37
Гост
Joro написа ...

Аве ей WOW тва,че един път не сме се събрали не означава че всеки път ,ще е така! задръж си препоръките за тебе!

Друже, не те знам кой си. Във вашият отбор има момчета, които познавам и уважавам. Не желая да задълбочавам нещата, но постъпихте неколегиално към нас. Калин има моя тел и на Warkiler. Достатъчно беше да се обади на един от двата и всичко щеше да е ОК. Поставихте ни в неудобна ситуация, някои от нашите излязоха от работа ( в т.ч. и аз )за мача. Вързахме и момчето от "Арес", което стоя 30 мин след началния час.
Не си правим генерални изводи за вас, ваш ред е да докажете, че е било случайно.
Желая ви успех в Лигата и без контузии.
Най-отгоре
DENIS
пн мар 30 2009, 22:21
Гост
SHEIKH` написа ...

Варкилър sdfm:)

et4:)et4:)34r:)

ШЕЙХ, Я ДА ЧУЯ ПРЕВОД В ЕФИР. АЗ ПРЕДЛАГАМ "ВАРОСАНИЯ УБИЕЦ" ИЛИ "УБИВАЩИЯ С ХОРОСАН"
Най-отгоре
Bobi
пн мар 30 2009, 23:35
Гост
raulsss написа ...

e shtom ste pfc . izvinqvaite :D

ПФК означава Патриотичен Футболен Клуб ...
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF