Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ПФК Васил Левски 1837
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Decimator
вт мар 31 2009, 01:09
Гост
Фестърите са килърския отбор, това го каза президента още в кастинга :)
Най-отгоре
Green
вт мар 31 2009, 22:13
Гост
Bobi написа ...

raulsss написа ...

e shtom ste pfc . izvinqvaite :D

ПФК означава Патриотичен Футболен Клуб ...

Щом сте толкова големи патриоти , да ви се чуди човек как избрахте името на Апостола за име на амтьорски футболен отбор..не че и професионален има това право ама..здраве а е
Най-отгоре
green_boy91
пт апр 03 2009, 15:44
Гост
Green i koi bqha fenovete ot tvoq otbor 4e ne pomnq ? Zelena liga ne 4e ste ne6to novo v ligata ama zdrave da e rfger:)
Най-отгоре
raulsss
пт апр 03 2009, 16:33
Гост
drami...
Най-отгоре
bAcaRd!
пт апр 03 2009, 17:18
Гост
Кирилица момчета ):
Най-отгоре
green_boy91
нд апр 05 2009, 00:10
Гост
ако ме няма да ги ебете мошно особено вратаря бургия мен yjn:)
Най-отгоре
Decimator
пн апр 06 2009, 01:55
Гост
Green написа ...
Щом сте толкова големи патриоти , да ви се чуди човек как избрахте името на Апостола за име на амтьорски футболен отбор..не че и професионален има това право ама..здраве а е

Пеца, извинявай, ама чак сега видях този пост. Не виждам причина един български футболен отбор да не носи името на Апостола. Ти да не искаш да се кръстят "Кемал Ататюрк" или "Осман паша"?! Нещо ти е сбъркана логиката.
Същото важи както за аматьорски, така и за професионални клубове. Защо мислиш, че е нередно? Имаш ли нотариално заверена забрана от Васил Левски, в която той забранява използването на името му и никнейма му (!) за наименования на футболни клубове?
И понеже знам, че нямаш, си запази мнението за себе си. И моля те, не ми говори за морални права. Васил Левски е за всички българи. А ти какъв си?!
Най-отгоре
green_boy91
пн апр 06 2009, 12:17
Гост
Decimator ||| Много добре казано по точно едва ли някои ще го каже.
Най-отгоре
ji
пн апр 06 2009, 17:54

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
аз мога да го кажа по-точно

всеки патриот би трябвало яростно да се противи на всякакво кръщаване на спортни отбори на имена на велики исторически личности
великите личности на България би трябвало да са свети и кристално чисти
те са символ на усещането да си българин и имената им са свещени
едва ли някой който се гордее че е българин и почита националните ни герои иска да се случва така че идолите на цялата нация Левски и Ботев могат да се изправят един срещу друг макар и символично на футболния терен участващи като имена на футболни или каквито и да е отбори

на кой българин не му пука когато чие че Левски е победил Ботев или обратното?
кой родолюбец би искал неговия тим да се изправи срещу Ботев и той самия да усеща омраза и желание за надмощие над това свещено име?

уверен съм че самия green_boy91 многократно е използвал неприлични думи последвани от името на апостола на свободата
предполагам че като един истински патриот той многократно се е чувствал зле че самия той който обича родината си и нейните герои трябва да скандира неща като "кур за левски" и още по-зле .... такива възгласи се чуват скандирани от хиляди българи всяка седмица по футболните стадиони на България
не случайно тази практика да се кръщават отбори на исторически личности я има само в източноевропейските страни където хората по онова време не са разбирали реално какво е това организиран спорт и каква му е идеята

не знам какво впечатление биха придобили за България чужденците ако чуят как всеки уикенд самите ние обиждаме така националните си герои по спортните терени

[ Редактирано пн апр 06 2009, 17:57 ]

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
DENIS
пн апр 06 2009, 19:03
Гост
ХМ, МАЙ СЪМ СЪГЛАСЕН С ЖИ.
ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО МЕ ПРИТЕСНЯВА, Е ДАЛИ СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ЩЕ ЗНАЯТ КОИ СА ЛЕВСКИ И БОТЕВ, АКО НЕ СА ОТБОРИТЕ, СГРАДИТЕ, СТАДИОНИТЕ И ТН.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF