Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ПФК Васил Левски 1837 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | j7jk:) понатрупахме малко мнения тук дано не си се сърдят от отбора и да не ни баннат админите тези спорове са хубави макар и извън темата поне на мен ми харесват жалко че трябваше да почне лигата че да се появиш във форума и да поспорим пак по старому [ Редактирано пн апр 06 2009, 23:25 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Green написа ... Не бе Ники...гадно е когато някой присвои имена на национални икони ...и после по стадионите се чува.."к*р" за Левски или Ботев...когато написах мнението си имах в това в предвидНищо лично към никой нямам..не мога да забраня нищо на никой , но мога да имам лично мнение Надявам се че и ти нямаш нищо лично към мен, макар че леко се опитваш да ме нападаш и засягаш...здраве да е Пеца, какво разбираш под "присвои"? Не може всички български отбори да се казват Левски или Чардафон. А и в агитката на ЦСКА има фракция "Васил Левски". Защо мислиш, че ако отбора ти се казва "Захари Стоянов" си присвоил името на един от най-великите ( поне според мен ) българи? Какво значи да го присвоиш? Да му вземеш наследствения имот в с.Медвен? Или да обявиш всичките си футболисти за незаконни синове на Захари? Не е ли по-добре децата, трениращи във ФК"Захари Стоянов" да имат за пример едно овчарче, което с будния си ум става председател на Народното събрание на 33 години? А колкото до теб лично, ти си ми любимец. Когато те видя да се раздаваш за Зелената Лига толкова, колкото Ji, ще те сваля от този пиедестал и ще спра да те споменавам с добро в постовете си. Като "другия" от УС според мен трябва да даваш пример за поздражание, а не те да те виждам само на мачовете помежду ни. За миналият сезон на Лигата ме наградиха с хронометър за най-активен съдия. Аз лично смятам, че ти трябваше да си завоюваш тази награда като активност. Иначе като съдия си един от най-добрите в Лигата и го казвам искрено. | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | ji написа ... жалко че трябваше да почне лигата че да се появиш във форума и да поспорим пак по старому Аз знам кога да се изкажа. | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Decimator написа ... ji написа ... точно така е сформирали са отбор уговорили са се с противник срещу когото да играят разбрали са се по кои правила ще е мача (три ъглова дузпа) ето ти организация предполагам знаеш какво е представлявал футбола в първоначалния му вид някой от селото си е правил топка от парцали и е отивал на поляната да си я рита и към него се присъединявал който мине наблизо ритали са си ей така без правила без цел без победител 50 човека от селото гонят някаква топка и ритат кой както му харесва само физически усилия без ангажименти това също е спорт Аз не разбирам. Ако това наричаш "организиран футбол", то тогава Зелената Лига трябва да е Шампионска Лига. Организираният спорт трябва да възпитава силни и отговорни бъдещи членове на обществото, чрез състезания, в които да се изгражда чувство за отговорност и работа в колектив ( за отборните спортове ) и личностно израстване ( в т.ч. индивидуалните спортове ). Сигурно съм пропуснал още нещо полезно. За това държавата ( би трябвало ) да отделя средства от данъците на родителите на тези деца. Това би трябвало да е генералната идея. Тук имам дупка в моя тезис, зашото и Хитлер е правил съшото. Но и той е мислел за доброто на държавата си, па макар и по свой начин. Думичките в червено - напълно съм съгласен. Жалко, че миналия сезон като започна и някои хора показаха точно обратното. Май май вече им е дошъл акъла в главата и разбират за какво става дума. | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Decimator написа ... Green написа ... Не бе Ники...гадно е когато някой присвои имена на национални икони ...и после по стадионите се чува.."к*р" за Левски или Ботев...когато написах мнението си имах в това в предвидНищо лично към никой нямам..не мога да забраня нищо на никой , но мога да имам лично мнение Надявам се че и ти нямаш нищо лично към мен, макар че леко се опитваш да ме нападаш и засягаш...здраве да е Пеца, какво разбираш под "присвои"? Не може всички български отбори да се казват Левски или Чардафон. А и в агитката на ЦСКА има фракция "Васил Левски". Защо мислиш, че ако отбора ти се казва "Захари Стоянов" си присвоил името на един от най-великите ( поне според мен ) българи? Какво значи да го присвоиш? Да му вземеш наследствения имот в с.Медвен? Или да обявиш всичките си футболисти за незаконни синове на Захари? Не е ли по-добре децата, трениращи във ФК"Захари Стоянов" да имат за пример едно овчарче, което с будния си ум става председател на Народното събрание на 33 години? А колкото до теб лично, ти си ми любимец. Когато те видя да се раздаваш за Зелената Лига толкова, колкото Ji, ще те сваля от този пиедестал и ще спра да те споменавам с добро в постовете си. Като "другия" от УС според мен трябва да даваш пример за поздражание, а не те да те виждам само на мачовете помежду ни. За миналият сезон на Лигата ме наградиха с хронометър за най-активен съдия. Аз лично смятам, че ти трябваше да си завоюваш тази награда като активност. Иначе като съдия си един от най-добрите в Лигата и го казвам искрено. Уеееееееее Има един много хубав филм с Луи дьо Финес - "Лудостта на величията". | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Аз лично се радвам че са наименували отбора си с пълното име на Апостола за да се разграничат от някои професионални футболни клубове, които са си присвоили част от името му. И съм напълно съгласен че аматьорско клубче в Зелената Лига има по-голямо право да се казва така - поне никой няма да вика "Кур за Левски"...е поне ако някоя антагонична за Дециматор фигура не започне да играе там и не му се даде червен картон, след което да бъде набеден за най-грубия играч. В неделя ми се ходеше на театър, но леко пропуснах мачът на Торсида. Жалко. Този път с каква контузия изкочи играча? | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Ало ко ни ебахте темата е тва да не ви е общ чат ? | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | summerborn написа ... Decimator написа ... ji написа ... точно така е сформирали са отбор уговорили са се с противник срещу когото да играят разбрали са се по кои правила ще е мача (три ъглова дузпа) ето ти организация предполагам знаеш какво е представлявал футбола в първоначалния му вид някой от селото си е правил топка от парцали и е отивал на поляната да си я рита и към него се присъединявал който мине наблизо ритали са си ей така без правила без цел без победител 50 човека от селото гонят някаква топка и ритат кой както му харесва само физически усилия без ангажименти това също е спорт Аз не разбирам. Ако това наричаш "организиран футбол", то тогава Зелената Лига трябва да е Шампионска Лига. Организираният спорт трябва да възпитава силни и отговорни бъдещи членове на обществото, чрез състезания, в които да се изгражда чувство за отговорност и работа в колектив ( за отборните спортове ) и личностно израстване ( в т.ч. индивидуалните спортове ). Сигурно съм пропуснал още нещо полезно. За това държавата ( би трябвало ) да отделя средства от данъците на родителите на тези деца. Това би трябвало да е генералната идея. Тук имам дупка в моя тезис, зашото и Хитлер е правил съшото. Но и той е мислел за доброто на държавата си, па макар и по свой начин. Думичките в червено - напълно съм съгласен. Жалко, че миналия сезон като започна и някои хора показаха точно обратното. Май май вече им е дошъл акъла в главата и разбират за какво става дума. Тези думу отговарят точно на цвета с който са написани.Просто си забравил да добавиш и партията. Ники да не си бил член на БКП.Онези времена отминаха вече.... | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Последен офтопик пост в тази тема. Пламенски, не съм бил член на БКП и не съм им симпатизирал никога, а и не виждам никаква връзка с темата на заформилата се дискусия. За контакти с БКП/БСП можеш да се обърнеш за съдействие към Ji. Иво, вече ти бях писал на лична преди време, че има един човек в тази Лига, който безкрайно уважавам, който ме помоли да не ти отвръщам на постовете. Ти го възприе като разрешение от мен да говориш глупости по мой адрес. Но моето търпение достига до границите си. Във форума си много остроумен, защо не си такъв и на живо, когато седна след мача ни със Спортинг на масата на отбора ни? Аз не бих седнал на една маса с теб, но ти го направи. Голям мъж си, няма що. Единствено от уважение към Warkiller и към брат ти не те метнах тогава. Ти сам ми каза, че Кико е по-умен и от двама ни. Вземи тогава се поучи от него и на мъжко държане. Спирам дотук. Ако имаш да ми казваш нещо, чувствай се свободен да използваш темата на Фестърите или темите, несвързани с футбола. На ЛС няма да ти отговарям. Момчета от "Васил Левски", моля да извините развоя на спора тук. Започнах с ваша защита, а накрая ме емнаха на лично ниво. Няма да пиша повече тук, освен ако не е свързано с представянето на отбора ви. Още веднъж ме извинете, не исках да ви цапам темата, нито имах идея, че така ще се получи. Желая ви успехи в Лигата и липса на контузии. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Decimator написа ... За миналият сезон на Лигата ме наградиха с хронометър за най-активен съдия. Аз лично смятам, че ти трябваше да си завоюваш тази награда като активност. Иначе като съдия си един от най-добрите в Лигата и го казвам искрено. И от мен последен офтопик...много съжелявам, но нямам ниакво влияние върху шефа на СК....наряд не съм отказал...приел съм някой друг на пожар...ако смяташ, че ме жалят...пиши на Kiko...да ми дава мачове...поне аз като не мога да му влиая, повлияй му ти.. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|