Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ПФК Васил Левски 1837
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Green
вт апр 07 2009, 23:12
Гост
summerborn e олицетворението на Зелената Лига...човек фен на Нефтохимик се включва в някакъв си отбор....пътува за всеки мач от София...не пропуска нито един...съдийства...най-добър вратар за Сезон 1, най-добър съдия за същия...нае се с огромна работа за втория...но ...по- натаък е тривиална история..
Най-отгоре
kiko
вт апр 07 2009, 23:41
Гост
шшшшшшш,ало.Я по-кротко!Като ще се карате-карайте се,ама не ме замесвайте и мен.Големи хора,едни от най-опитните,а продължават да се дърлят като крастави кобили.Хайде не разваляте пак лигата от самото начало,защото вече се е случвало и то пак от едни и същи лица.
КРАЙ.ТОЧКА
Най-отгоре
MaXiMuM
ср апр 08 2009, 01:02
Гост
kiko написа ...

шшшшшшш,ало.Я по-кротко!Като ще се карате-карайте се,ама не ме замесвайте и мен.Големи хора,едни от най-опитните,а продължават да се дърлят като крастави кобили.Хайде не разваляте пак лигата от самото начало,защото вече се е случвало и то пак от едни и същи лица.
КРАЙ.ТОЧКА

Да бе, наистина е забавно как все едни и същи хора. Поне да се сбият или да се *****...така или иначе не се връща rfger:)

Какво сте се хванали как са си кръстили отбора момчетата. Всички ги знаем, че не са го кръстили заради софийските говеда, а заради Апостола. Еми патриоти (малко пишман) се извъдиха, какво да ги правиш.
Нека се радват и най-важното да се занимават със спорт.
Спорта е здраве! Спорта е удоволствие.
Няма смисъл да се ядосваме за глупости.

Аз предлагам от следващия сезон да започнем събирането на фонд "Заплата" за организаторите. По 1 лв на месец от участник в лигата. Сигурен съм, че ще съберем прилична сума накрая, която може да бъде разпределена съвсем спокойно.
По този начин хем организаторите ще са доволни, хем на хората няма да им пука много много.
Най-отгоре
green_boy91
пн апр 13 2009, 16:29
Гост
4.r.d bobi da si jiv i zdrav i NAFTA 6ampion ! gfef:)
Най-отгоре
Joro
пн апр 13 2009, 16:31
Гост
Айде Боби честит рожден ден да си жив здрав мн пари и мн жени и всичко най! :)
Най-отгоре
zelen fen
пн апр 13 2009, 16:36
Гост
Боби да си жив и здрав и голям да пораснеш ЧРД :)
Най-отгоре
Bobi
пн апр 13 2009, 22:30
Гост
мерси на всички е ! петък е денят хаха
Най-отгоре
berzerker
вт апр 14 2009, 00:55
Гост
ей тва вече е приказка. честито и от мен лек. продължавай да си такова лице и занапред.
Най-отгоре
ViKtoR
вт апр 14 2009, 18:37
Гост
Честит имен ден на Мартата :)
Най-отгоре
green_boy91
ср апр 15 2009, 12:11
Гост
Ч.Р.Д Ники жив и здрав и все така уникален в защита : ) естествено и Нафта шампион :)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF