Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Песните |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Сега видях тези 2 мнения не са от мен.... заклем се !!! hbhj) колкото и големи тапотии да пиша... тази е твьрде голяма rfger:) [ Редактирано сб сеп 12 2009, 21:00 ] | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | айде сега се сети в кой апартамент на кой компютър си се логвал на 30 ракий ..........и къде си си изпил 31-вата | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | Песента която пяхме в автобуса на връщане от Пловдив ... мелодията е следната : -ВРЪЗКА- Един отбор (туп,туп) Една душа (туп,туп) Това е на-ша-та съдба (туп,туп) Нефтохимик (туп,туп) Е несломим (туп,туп) Това клубът е наш ,любим ... Але але але але Зелено-бели ние сме .. але але але але Бургазлий ние сме (туп,туп,туп) Един отбор ........ | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_youth |
| ||
Гост | невероятна лекция относно тая песен в автобуса аз не я знаех до преди 3 часа | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | да най-накрая разбрах какво ни липсва ......всичко идва от тъпана ..........ако се намери тъпан и най важното кой да го бие .......ще има найстина еуфория ....особенно на нефтохимик обичам теб ...........няма да се траем :)))) | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | оня с тъпана си преглася до края на песента ................мани ще стане лудница ........... | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | За тъпана съм казвал нееднократно, така че ако искате свързвайте се с мен.. | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | и на хорто магико тъпана прави половината атмосфера че и май не е един -ВРЪЗКА- [img]aaaa.jpg...ооооооооооооооо има една магическа трева ...дай ми малко от нея да опитам .......хашиш или LSD ....маниииииииии ебахти лудницата .......настръхвам [ Редактирано пн сеп 14 2009, 16:56 ] | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | stisho ти си психопат брат rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | И ВСИЧКИ LSD LSD LSD | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|