| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| Песните | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
Редактори: ji
|
| Автор | Отговор | ||
| Man-Utd |
| ||
| Гост | много добър текст трябва някоя стабилна мелодия | ||
| Най-отгоре | | ||
| salmo |
| ||
| Гост | niko_nsg написа ... песента много ми допада като изключим частта с милионите фенове,това просто не зчучи достоверно rgh5(....метафора , приятелю .... А мелодията звучи маршово ... , ще се опитам да кача демо версия (така и не успях да я запиша в студио) , за да я чуете... sdfm:) | ||
| Най-отгоре | | ||
| Pirgos |
| ||
| Гост | След няколко години неуспешни опити, Horto magico продължава да се пее грешно, вие нови песни мислите. | ||
| Най-отгоре | | ||
| Bobi |
| ||
| Гост | Pirgos написа ... След няколко години неуспешни опити, Horto magico продължава да се пее грешно, вие нови песни мислите. ! ! ! | ||
| Най-отгоре | | ||
| skrewdriver |
| ||
| Гост | Pirgos написа ... След няколко години неуспешни опити, Horto magico продължава да се пее грешно, вие нови песни мислите. това е щото теб те няма, да ни научиш, да я пеем правилно :) | ||
| Най-отгоре | | ||
| Pirgos |
| ||
| Гост | skrewdriver написа ... Pirgos написа ... След няколко години неуспешни опити, Horto magico продължава да се пее грешно, вие нови песни мислите. това е щото теб те няма, да ни научиш, да я пеем правилно :) Право в целта:). Но и докато бях там пак не можах. | ||
| Най-отгоре | | ||
| markov |
| ||
| Гост | Ето какво измислих аз : По земята нефт се лее,Нефтохимик зловещо пее.Хварчат черепи и кости,режат се глави на ШАРАНИ ПРОСТИ!!!!! | ||
| Най-отгоре | | ||
| u-n |
| ||
| Гост | XAXAXAXAXAXAXAXA |||||||||||| er:)er:) | ||
| Най-отгоре | | ||
| localstreiker |
| ||
| Гост | ахахахахаххаахах | ||
| Най-отгоре | | ||
| TojaRaSaN |
| ||
| Гост | rfger:)5y5yh:) | ||