Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Песните |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Новия вокал на Холера.... | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Навремето имахме една яка песен дето я пеехме из Б групата, може да я префасонираме, т.е. не се знае много из България: "Свищов любим. Свищов обичан, от свободата пръв огрян, с цветя и люляци окичен, препасан с дунавски колан. Калето помни твойта слава, отмерва я часовник стар и той звъни и обещава победа днес - прекрасен дар. Академик-а днес играе на всички ни отбор любим за него мощно песен пеем със нас е той непобедим!" Ако се смени текста мога да изпея мелодията (макар и да съм лош певец) в MP3 вариант. Например текст: "Бургас любим. Бургас обичан, днес от лазура пръв огрян, в зелено-черно си окичен, за всички нас си най-голям. Морето помни твойта слава, зелени са и млад и стар Нефтохимик не се предава напук на всеки "господар". Нефтохимик-а днес играе на всички ни отбор любим за него мощно песен пеем със нас е той непобедим!" | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | Добре добре er:) Харесва ми текста.. :) А мелодията каква е? ssad: | ||
Най-отгоре | | ||
neftochimic |
| ||
Гост | и на мен ми допада, въпреки че е малко дълъг текста. Каква е мелодията наистина [ Редактирано нд ное 01 2009, 14:54 ] | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | Трябва всички пионерчета да я научат! | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Тя малко червеней, верно си е! | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | всъщност моето е по-скоро някакво предложение за продължение към следната песен Превърнахте лазура в джамия и цял Бургас срамува се от вас, създадоха ви те преди година, но никога не ще сте като нас Опитваха се те да ни закрият, но никога не ще се предадем, за Нефтохимик песни ще се пеят, за нефтохимик ние ще умрeм нататтък я знаете [ Редактирано сб апр 03 2010, 23:20 ] | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | ммм супер е... и ще е по-добре да е лазур, а не лазура | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | супер мупер ама нито една не сме изпяли на стадионът :D | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | Latino_Heat написа ... Превърнахте лазура в джамия това за джамията не го разбрах това ни е единствената песен със 100% достоверност нещо нямам желания да я доукрасяваме с измислици не знам в лазур да има джамии Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|