Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол

<< Предишна тема | Следваща тема >>
УРОДДДДДДДД
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
KoHcTaHTuH
чт май 21 2009, 09:47
Гост
Днес ще се разбере дали УРОДА ще се казва Акулите от другия сезон ...... достоверна информация ...... хахахха
Най-отгоре
niko_nsg
чт май 21 2009, 09:58
Гост
Какво ти стана бре момче?!
Най-отгоре
KoHcTaHTuH
чт май 21 2009, 10:00
Гост
Днес има заседание на общинския съвет , една от точките който ще се разглеждат е точно дали Черноморец на М.Събеве Педерасов да се казва Акулите от другия сезон ....
Най-отгоре
noemis
чт май 21 2009, 11:52
Гост
Туй то, слънчаса детето!
Съзнаваш ли изобщо колко абсурдно звучи.
Никой не е толкова тъп, че да си вкара такъв автогол.

[ Редактирано чт май 21 2009, 11:55 ]
Най-отгоре
MaXiMuM
чт май 21 2009, 21:30
Гост
И какво стана?
Ще се казват ли акулите?!?!!

Щото май се представяше проект за "Гнездо на акули"....
Най-отгоре
WarKiller
чт май 21 2009, 21:34
Гост
Абе аз хванах днес част от заседанието на общинския съвет. Искаха да вкарат точка от дневния ред за нещо си за Урода, но не се прие и остана за следващото заседание.
Хмммм... Не мисля, че е за името, а по-скоро за хората от общината, които ще влязат в клуба. Преди няколко дни слушах Стоян Иванов от Атака, който разправяше, че кметът трябва да реши кои да са хората от общината, които да следят какво става в клуба.
Най-отгоре
WarKiller
чт май 21 2009, 21:40
Гост
И тъй като сме почнали с филмите в тази тема... изглежда подходящо и за мега конспирациите от мача вчера.
Порточанов беше на стадиона и е споделил, че кувейтци с много пари ще купуват 51% от НАФТАТА плюс стадиона. Накефил се е много на подкрепата на феновете и разправял, че Урода едва ли ще играе в Лазур от следващия сезон.
Другият филм е, че Събев УЖ щял да маха изкуствената трева и отново да слагат естествена. :) Отначало мега абсурдно ми звучеше, но после се замислих за една врътка с Поморие и бъдещия им кампус в Сарафово... :)
Най-отгоре
WarKiller
чт май 21 2009, 21:43
Гост
WarKiller написа ...

кувейтци с много пари ще купуват 51% от НАФТАТА плюс стадиона

Почвам сам да се цитирам и сам да си говоря...
Интересно ми е ако има дори и капка истина и възможност за това - за кой остават останалите 49%? :)
Събев си запазва дял за да извлича дивиденти от бъдещите участия в Шампионската лига. rfger:)
Урода заиграва в Поморие, но на изкуствената трева от Лазур, където НАФТАТА играе на естествена.
Междувременно кувейците инвестират в строителството на МЕГА УРОД АРЕНАТА...
Най-отгоре
TojaRaSaN
чт май 21 2009, 21:54
Гост
и ние ПАК сме №2 :<
Най-отгоре
DENIS
чт май 21 2009, 22:21
Гост
MaXiMuM написа ...

И какво стана?
Ще се казват ли акулите?!?!!

Щото май се представяше проект за "Гнездо на акули"....

НЕ, ЩЕ СЕ КАЗВАТ ГНЕЗДОТО.

Другият филм е, че Събев УЖ щял да маха изкуствената трева и отново да слагат естествена. :) Отначало мега абсурдно ми звучеше, но после се замислих за една врътка с Поморие и бъдещия им кампус в Сарафово... :)

НЕ Е ФИЛМ, ИСТИНА Е.

[ Редактирано чт май 21 2009, 22:23 ]
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF