Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
УРОДДДДДДДД |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Пламенски |
| ||
Гост | WarKiller написа ... WarKiller написа ... кувейтци с много пари ще купуват 51% от НАФТАТА плюс стадиона Почвам сам да се цитирам и сам да си говоря... Интересно ми е ако има дори и капка истина и възможност за това - за кой остават останалите 49%? :) Събев си запазва дял за да извлича дивиденти от бъдещите участия в Шампионската лига. rfger:) Урода заиграва в Поморие, но на изкуствената трева от Лазур, където НАФТАТА играе на естествена. Междувременно кувейците инвестират в строителството на МЕГА УРОД АРЕНАТА... И най-накрая Храма ще стане бизнес парк Бургас..... | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Баща ми пък каза че по телевизията (забравих кой канал) казали официално че ще сливат нафтата с Поморие?!?!?!?!Някой да е засичал такъв репортаж? | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | по скат сигорно те там са на хероин | ||
Най-отгоре | | ||
seranadvora |
| ||
Гост | [quote] и ние ПАК сме №2 :< [/quote124297723 Ако сме в А група ще можем да докажем кой е номер 1 и кой номер 2 не се притесняваи веднъж да влезем само.erghhg) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | В СКАТ темата НАФТАТА е почти напълно забранена. В спортната редакция не им се позволява да говорят много-много за нас... Явно Събев има заигравка и там... | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Хм и аз го дочух това. Значи и преди е имало приказки за австрийци, араби, сега и кувейтци. Надявам се поне да има 10% истина във всичко това, защото отбора ще има амбиция да играе на баража и да влезе в А група. На всички ни е ясно .. или "А" група или гибел. | ||
Най-отгоре | | ||
IkariNoRei |
| ||
Гост | Slimky написа ... Хм и аз го дочух това. Значи и преди е имало приказки за австрийци, араби, сега и кувейтци. Ъммм кувейтците не бяха ли араби? | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Има и една лоша новина, която дочух оттук-оттам. Доколкото знам Събев е спрял да инвестира пари в Поморие, а това значи, че догодина половината им играчи ще разтрогнат... и досещайте се. Хубавата новина е, че ако влезем в А група интереса към НАФТАТА ще се увеличи. Не знам, колко време е нужно да се построи Шаран Арена, но не ми се вярва скоро време да се разкарат от Храма. | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | IkariNoRei написа ... Slimky написа ... Хм и аз го дочух това. Значи и преди е имало приказки за австрийци, араби, сега и кувейтци. Ъммм кувейтците не бяха ли араби? Прав си за забележката, но все пак вместо да се правиш на интересен може да кажеш нещо по темата.. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Темата беше за няк'во име на урода. Ново име няма.Затваряйте темата, че ще лъснат някои скрити рибета.... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|