Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Медиите за "Атлетик" (Бургас)
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
ToNkaTaaa
ср юли 01 2009, 00:28
Гост
Аве Благо не беше ли треньор в педерое
Най-отгоре
Rusi_32
ср юли 01 2009, 01:02
Гост
Мисля, че Пламенски се обърка нещо. Дори и в момента е в щаба им.

Колкото до Атлетик - хиляди пъти по-интересно ще ми е да отида на техен мач, отколкото на наш. До там я докараха работата...
Най-отгоре
sn
ср юли 01 2009, 01:34
Гост
Rusi_32 написа ...

Колкото до Атлетик - хиляди пъти по-интересно ще ми е да отида на техен мач, отколкото на наш. До там я докараха работата...

Приятен път! Ако искаш да гледаш бивши играчи на Нафтата в други отбори посети и шарана.
Най-отгоре
Пламенски
ср юли 01 2009, 08:36
Гост
Rusi_32 написа ...

За какво съм се объркал, че не разбрах! НА мен ми е рпиятно тези хора още да играят и да пишат за тях,като бившите играчи на Нефтохимик, а не на Нафтекс,както се случва с много други наши играчи.Донесли са ни толкова много радост през годините...сега к'во да ги псувам и да се отричам от тях ли ? НЕ са "работили" за Нафтата,както много други п.
Ако в отбора има друг Благо Митрев, по-различен от нашият Благо, ме опровергай с факти.Аз знам това.
Ако на тебе не са ти приятни тези имена....ходи си гледай онези другите,дето носят синята фланелка.

[ Редактирано ср юли 01 2009, 08:40 ]
Най-отгоре
Rusi_32
ср юли 01 2009, 13:04
Гост
Пламенски написа ...

Rusi_32 написа ...

За какво съм се объркал, че не разбрах! НА мен ми е рпиятно тези хора още да играят и да пишат за тях,като бившите играчи на Нефтохимик, а не на Нафтекс,както се случва с много други наши играчи.Донесли са ни толкова много радост през годините...сега к'во да ги псувам и да се отричам от тях ли ? НЕ са "работили" за Нафтата,както много други п.
Ако в отбора има друг Благо Митрев, по-различен от нашият Благо, ме опровергай с факти.Аз знам това.
Ако на тебе не са ти приятни тези имена....ходи си гледай онези другите,дето носят синята фланелка.

Човек, не виждам, защо се палиш. Съвсем друго нещо имах предвид. Казах, че Благо няма нищо общо с Атлетик, а е в щаба на Берое.

До горния пич - момче, аз не съм изпускал домакински мач, но просто тръпката не е същата, като знам какъв ще е края. Има много хора, като мен повярвай ми. И всички те ходят по принуда. Не знам как се казва точната дума, но мисля, че е мазохизъм.
Най-отгоре
rayko_bm
ср юли 01 2009, 13:29
Гост
Мисля, че е още рано за някакви сериозни надежди що се отнася за Атлетик. Но пък, който си го кефят, нека ги подкрепя!

[ Редактирано ср юли 01 2009, 13:32 ]
Най-отгоре
Slimky
ср юли 01 2009, 19:03
Гост
кви надежди супер тъпо е да се предадем
мишки сме
не ме ебе за никакъв атлетик, ние сме от Нефтохимик, тва е !
Най-отгоре
Campus_93
ср юли 01 2009, 20:27
Гост
ToNkaTaaa написа ...

Аве Благо не беше ли треньор в педерое

Директор на ДЮШ в Берое
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF