Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Лига Европа сезон 2009/2010 |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Elland |
| ||
Гост | Някой възнамерява ли да ходи на мача на Черно море? | ||
Най-отгоре | | ||
neftochimic |
| ||
Гост | може да минем.Само да не е повече от 5 лева билета | ||
Най-отгоре | | ||
neftochimic |
| ||
Гост | а той кога ще е мача всъщност | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Дали ще се получи някакъв фал ако се направи трансперант за случващото се с нас? Имам предвид стадиона. Лично аз не бих възнамерил да играем вечно в Долно Езерово. | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | кур за тича ! | ||
Най-отгоре | | ||
GreenFightersYouths |
| ||
Гост | кур за тича ! | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | Rusi_32 написа ... Дали ще се получи някакъв фал ако се направи трансперант за случващото се с нас? Имам предвид стадиона. Лично аз не бих възнамерил да играем вечно в Долно Езерово. Ако не се троши и пали по стадиона и ако на трансперанта няма расиски, на верска основа или някакви други обиди не би трябвало да има проблем. Неща от рода на "Събев умри", Балъков педераст" и подобни също няма да се задържат дълго. По скоро нещо като "Бургас е зелен", "(Крадци),Върнете ни стадиона" и подобни (културно и без изхвърляния) - по този начин ще предизвикаме много повече подкрепа и симпатии. Моралното право е на наша страна и хората мисля, че много добре го разбират. Но всякакви "анти" и обидни трансперанти със сигурност ще предизвикат точно обратния ефект. Трябва добре да се разбере , че колкото и справедлива да е каузата ни, щом е поднесена чрез негативни призиви (обиди и др. към трето лице/а), няма шанс да срещне подкрепа. Хората (повечето) се дистанцират и отблъскват от крайностите. Това което се опитвам да кажа, е че имаме много по-голям шанс да печелим симпатии чрез позитивни послания отколкото чрез негативни. Нека да си псуваме Събев и Балъков тука на воля, но щом се стигне до някакъв вид публичност, да действаме по първия начин. [ Редактирано ср юли 08 2009, 18:20 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | Едни от най-позитивните мнения за нас и подкрепа в изминалите месеци прочетох като мнения точно на фенове на Черно море. В някои форуми нареждаха цаците по-яростно от нас, при това с аргументи. Почти всички сред техните привърженици бяха категорични, че ние сме отбора на Бургас, а другите са смешници. | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | noemis написа ... Rusi_32 написа ... Дали ще се получи някакъв фал ако се направи трансперант за случващото се с нас? Имам предвид стадиона. Лично аз не бих възнамерил да играем вечно в Долно Езерово. Ако не се троши и пали по стадиона и ако на трансперанта няма расиски, на верска основа или някакви други обиди не би трябвало да има проблем. Неща от рода на "Събев умри", Балъков педераст" и подобни също няма да се задържат дълго. По скоро нещо като "Бургас е зелен", "(Крадци),Върнете ни стадиона" и подобни (културно и без изхвърляния) - по този начин ще предизвикаме много повече подкрепа и симпатии. Моралното право е на наша страна и хората мисля, че много добре го разбират. Но всякакви "анти" и обидни трансперанти със сигурност ще предизвикат точно обратния ефект. Трябва добре да се разбере , че колкото и справедлива да е каузата ни, щом е поднесена чрез негативни призиви (обиди и др. към трето лице/а), няма шанс да срещне подкрепа. Хората (повечето) се дистанцират и отблъскват от крайностите. Това което се опитвам да кажа, е че имаме много по-голям шанс да печелим симпатии чрез позитивни послания отколкото чрез негативни. Нека да си псуваме Събев и Балъков тука на воля, но щом се стигне до някакъв вид публичност, да действаме по първия начин. Ами ето това, което каза за стадиона е доста добро. Няма да е лошо да се направи един голям и мащабен трансперант, който да хване окото. Ако знам, че няма да има проблеми и аз бих се заел с тази инициаитва. | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | ZA написа ... Едни от най-позитивните мнения за нас и подкрепа в изминалите месеци прочетох като мнения точно на фенове на Черно море. В някои форуми нареждаха цаците по-яростно от нас, при това с аргументи. Почти всички сред техните привърженици бяха категорични, че ние сме отбора на Бургас, а другите са смешници. Потвърждавам, чел съм такива мнения на фенове на Морето във форумите на Гонг. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|