Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
новия вид |
Отиди на страница >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | нямах време да дооправя нещата така че очаквам препоръки кое как трябва да изглежда Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
rayko_bm |
| ||
Гост | Супер е. Само в класирането освен нафтата нищо не се чете. Така е и при анкетата - броя на гласувалите е много блед | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | браво , Живко , страхотно е :) наистина класирането е малко тъмно , но това да ни е проблемът :) | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | ji онлайн инфото на всеки потребител липсва когато се отвори страницата на форума! | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | rayko_bm написа ... Супер е. Само в класирането освен нафтата нищо не се чете. Така е и при анкетата - броя на гласувалите е много блед j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | На мен бежевото, не ми се връзва.Много контраст с зеленото и ме заболяват очите.Сериозно.На първо време това.Ще гледам и ще пияа пак | ||
Най-отгоре | | ||
poznainai |
| ||
Гост | Abe saita si e idealen vajnoto e che go ima nadqvam se s vremeto che shte se podurja adekvatno i redovno :D | ||
Най-отгоре | | ||
neftochimic |
| ||
Гост | че той винаги се е поддържал редовно !!! Иначе много ми допада и на мен | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | poznainai написа ... Abe saita si e idealen vajnoto e che go ima nadqvam se s vremeto che shte se podurja adekvatno i redovno :D Съгласен съм! Но все пак, щом става въпрос за критика,моето мнение е, че стария вариант повече ми харесваше. А и той беше изцяло зелен. rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | малко ми е странен този нов вид и аз мисля че стария изглеждаше по добре или поне тази конфигурация на сайта със старите цветове | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|