Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
новия вид |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
Pirgos |
| ||
Гост | Определено старият вариант повече ми харесваше и откъм дизайн и откъм цветове. Зеленото успокоява окото. | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | Ако не е бяло, а зелено мисля, че ще е по-добре :) | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | MuTHu4aP написа ... rayko_bm написа ... Супер е. Само в класирането освен нафтата нищо не се чете. Така е и при анкетата - броя на гласувалите е много блед j7jk:) Kato redaktiram klasiraneto shte naprawq ostanalite otbori w bqlo, za da se wijdat po-dobre. [ Редактирано нд юли 12 2009, 16:32 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | логото Нефтохимик това е Бургас беше уникално, това също не е зле, но онова си беше уникално яко | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | За мен лично единствено белия фон не ми допада,ако може да се направи нещо ако има и други,които мислят като мен :) | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | ako moje da se naprawi zelen :] | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | зеленото, ще е по-добре и според мен !!! | ||
Най-отгоре | | ||
HERO_KURVO |
| ||
Гост | ReLoaD написа ... Ако не е бяло, а зелено мисля, че ще е по-добре :) И мен бялото ми бърка в очите, ако има още зеленко ще е по-добре, но иначе ми харесва новата визия rgh5( | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | . дублиран пост, за изтриване. [ Редактирано пн юли 13 2009, 14:54 ] | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | Старият вариянт ми допадаше повече (цветовата гама). Сега това бялото... и буквичките нещо много малки ми се виждат (а не съм с голяма резолюция) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|