Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
новия вид |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | на всеки екран с резолюция над 800х600 не трябва да има хоризонтален скрол Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Вече няма скрол! :) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | определено има проблем с публикуването на мнения използвайки IE или Opera надявам се през следващите два дни да успея да го отстраня моля всички потребители да проявят търпение и разбиране Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | С Мозила става , но IE определено не.Скрола отдолу вече го няма.Бравос .И аз вече ще мога да напиша нещо. [ Редактирано пт юли 17 2009, 18:58 ] | ||
Най-отгоре | | ||
u-n |
| ||
Гост | Незнам аз като влизам с ИЕ има скрол, сега съм с мозила и всичко е наред. Също така и с ИЕ немога да пускам мнения. [ Редактирано пт юли 17 2009, 20:03 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | явно ще трябва да сменя темата пак тази е тотално оплетена и не ми се занимава да я разплитам утре ще гледам да пусна нова тема и да оправя всичко по вида Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | това съобщение го пускам със mozila 3.0.11 ,дори го редактирах. Със IE 6 ми изписа че нямам права .Със резолюция 1680х1050 съм и нямам скролове и т.н. [ Редактирано сб юли 18 2009, 01:21 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | ще бъде дооформян и дооправян в движение както вече казах около 10 00 0000 0 пъти би трябвало да е ок на по-ниска резолюция (1024 пиксела широчина) би трябвало да го няма проблема с писането на мнения в IE и Opera [ Редактирано сб юли 18 2009, 23:49 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | еее вече мога да пиша ;) че няколко дена .. кур ;) | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Новия вид ми харесва ! Браво на ji ! Забелязах само, че има проблем при цитирането на съобщения. Няма рамка на цитираното съобщение и се получава объркване! [ Редактирано нд юли 19 2009, 03:01 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|