Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
новия вид |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Браво, копелета сини,всичко е зелено!!!! САмо не виждам,кога има нови постове в заглавната страница на форума.Кръгчетата с ами зелени, и трябва да натискам всяка. | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Поне при мен autologin-a не работи. Свикнал съм всеки път, като вляза и да съм си логнат. Дали е възможно да се оправи? | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | изтрий кукитата на браузера си и пробвай пак ако не става кажи с какъв браузер си и каква версия? Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Със Firefox съм. Преди да направите обновяването не беше така. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | и аз съм с firefox и работи прекрасно не разбрах дали си изтрил кукитата и дали си пробвал пак Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Готово! Мерси.:) | ||
Най-отгоре | | ||
rayko_bm |
| ||
Гост | Идеален е! БРАВО er:) | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Браво мн хубав вид | ||
Най-отгоре | | ||
neftochimic |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Браво, копелета сини,всичко е зелено!!!! САмо не виждам,кога има нови постове в заглавната страница на форума.Кръгчетата с ами зелени, и трябва да натискам всяка. и аз така и другото което е като някой цитира не си личи. Само се изписва от кого цитира | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | тези неща ще бъдат коригирани Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|