Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
администратори на сайта |
Отиди на страница >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | -ВРЪЗКА- обявява демократични избори за администратори на сайта тяхната функция е да модерират форума и да администрират регистрацията и правата на потребителите също така те ще имат за задача да обновяват всякакви модули на сайта които изискват периодична промяна като класирания или "следващ мач" целта е да бъдат избрани 5-6 човека които да отговарят за всичко това изискванията са тези хора да прекарват достатъчно време онлайн в сайта за да могат да се справят освен това трябва да бъдат доказали се уважавани потребители с достатъчно авторитет за да тежат решенията им естествено администраторите могат да бъдат избирани и от сегашните такива след края на гласуването администратори ще останат само тези които са избрани чрез него очакваме активните посетители на сайта да се отнесат сериозно към това в тази тема ще се приемат предложения след време когато се съберат достатъчно кандидати и след получаване на тяхното съгласие да поемат тази отговорност ще има гласуване което ще определи хората [ Редактирано нд юли 12 2009, 12:09 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | ако потребителите се притесняват да предлагат открито администратори могат да го направят и чрез лично съобщение до мен анонимността е гарантирана Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | KIKO | ||
Най-отгоре | | ||
Мари |
| ||
Гост | От мен да мине...Ти и Warkiller сте ясни. След това - SHEIKH` MaXiMuM Slimky WoW funktool kiko Струват ми се...хм...редовни,отговорни и сериозни.Точно затова съм посочила тях. [ Редактирано нд юли 12 2009, 22:57 ] | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | аз съм желаещ | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | funktool SHEIKH` Slimky [ Редактирано нд юли 12 2009, 23:15 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | ji, wk, kiko, brat mu, wow, max, bat sheikh, plamenski | ||