Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Какво става на ст.Лазур
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
niko_nsg
вт окт 13 2009, 13:41
Гост
на кой храм чистели ...? този стадион можете да го забравите,там няма да стъпим повече,забравете за храма
Най-отгоре
MuTHu4aP
вт окт 13 2009, 15:10
Гост
днес минах покраи стадиона ... и точно над входа имаше надпис против наш фен ... против тениса ... тия клошари ще ги еба
Най-отгоре
Man-Utd
вт окт 13 2009, 16:09
Гост
то отдавна го има маи ..
Най-отгоре
MuTHu4aP
вт окт 13 2009, 16:19
Гост
niko_nsg написа ...

на кой храм чистели ...? този стадион можете да го забравите,там няма да стъпим повече,забравете за храма

Ш АЛО ... на този стадион а не на друг съм израснал .. и това е МОЯТ ! стадион ... а не на шараните !!! sh:)
Най-отгоре
GF youths
вт окт 13 2009, 17:29
Гост
ДА. не бива да се отказваме от нашия си стадион, всички до един сме израснали там!!! за пръв път стъпих на този стадион още преди да го ремонтират и като имаше само една козирка, така че ТОВА СИ Е НАШИЯТ СТАДИОН!!!!
Най-отгоре
nafta_youth
вт окт 13 2009, 17:38
Гост
като го видя така и ми се повръща . не мога да си го представя вече зелен .Стадиона беше тотално обезчестен.
Най-отгоре
niko_nsg
вт окт 13 2009, 18:07
Гост
ти какво мислиш,митница,че аз не ходя там от 96-та,така де,ходех,обаче нямам желание вече,запомнете го хубав и зелен и повече не ходете там да се тровите
Най-отгоре
Slimky
вт окт 13 2009, 19:48
Гост
след време ще си го върнем
дори да е след 20-30 години
да сме живи и здрави всичко ще си дойде на мястото
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF