Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Какво става на ст.Лазур |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | на кой храм чистели ...? този стадион можете да го забравите,там няма да стъпим повече,забравете за храма | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | днес минах покраи стадиона ... и точно над входа имаше надпис против наш фен ... против тениса ... тия клошари ще ги еба | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | то отдавна го има маи .. | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | niko_nsg написа ... на кой храм чистели ...? този стадион можете да го забравите,там няма да стъпим повече,забравете за храма Ш АЛО ... на този стадион а не на друг съм израснал .. и това е МОЯТ ! стадион ... а не на шараните !!! sh:) | ||
Най-отгоре | | ||
GF youths |
| ||
Гост | ДА. не бива да се отказваме от нашия си стадион, всички до един сме израснали там!!! за пръв път стъпих на този стадион още преди да го ремонтират и като имаше само една козирка, така че ТОВА СИ Е НАШИЯТ СТАДИОН!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_youth |
| ||
Гост | като го видя така и ми се повръща . не мога да си го представя вече зелен .Стадиона беше тотално обезчестен. | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | ти какво мислиш,митница,че аз не ходя там от 96-та,така де,ходех,обаче нямам желание вече,запомнете го хубав и зелен и повече не ходете там да се тровите | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | след време ще си го върнем дори да е след 20-30 години да сме живи и здрави всичко ще си дойде на мястото | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|