Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Какво става на ст.Лазур
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
WoW
ср юли 15 2009, 13:14
Гост
Това балъка го показва в един клип в sportal.
Всичко е тъмно синьо,надписи и всичко друго изчезва.
Просто е изключително смешно до къде ще стигне Балъков,а шараните даже не искат да играят на този стадион.

А относно последните новини около нашия отбор,срещнах един уникален коментар:
Много се радваме, че мазутите са стъпкани, унижени и изхвърлени при аматьорите, но помислете само какъв автогол е това по отношение на идеята за популяризирането на Черноморец.

Балъков искаше да има само един отбор в Бургас, за да привлече максимално много привърженици. Е, така няма да стане.
Единствения верен ход беше или да оставят така нещата с Нафтекс, както бяха до сега (на доизживяване) или да закрият клуба без да прехвърлят нематериалните активи на когото и да е.

Сега духът е пуснат от бутилката и нищо не може да се направи. Сигурно ще ме обвините, че съм лош пророк, но обърнете внимание колко публика ще има на първия мач на Нефтохимик в В група (Долно Езерово) и колко ще има тук на първия мач от А група.

ПП. Балъка и Събев да си уволнят ПИ-арите!!!
Най-отгоре
stisho
ср юли 15 2009, 14:20
Гост
вчера влязох в стадиона .....ложата е напълно готова с аргономични сини седалки (които подават при натиск ).....срешу ложата са монтирани сини на мястото на зелените като оранжевите си седят (мега циганското синю-оранжево)....и хванах точно момента когато свършваха тренировката и се прибираха в събликалнята .....и ги поканих на приятелски мач в долно езерово ....3-4 се обърнаха ......но бяха като цяло много депресирани.....
Най-отгоре
Rusi_32
ср юли 15 2009, 14:51
Гост
Аз ли нещо не виждам, както трябва или на входа, където излизат отборите пише "Черноморец"?
Най-отгоре
DENIS
ср юли 15 2009, 16:00
Гост
МИ КАКВО ДА ПИШЕ, КОЛКОТО И ДА НИ Е ТРУДНО ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО ЗАБРАВИМ ТОЗИ СТАДИОН И МАЛКО ПО МАЛКО ДА СПРЕМ ДА ГО НАРИЧАМЕ НАШ, ЗАЩОТО ПРОСТО ВЕЧЕ НЕ ТАКЪВ. ПРЕДСТОИ РЕМОНТ НА НОВИЯ НАШ СТАДИОН, ДАНО ЗАПРИЛИЧА НА НЕЩО.
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КЪДЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕДНЕМ НА ПЪРВИЯ МАЧ С ШАРАНА, ЧЕ ХИЧ НЕ МИ СЕ ВЛИЗА В КОШАРАТА.
Най-отгоре
dae
ср юли 15 2009, 19:08
Гост
И защо не ти се влиза ? Знаеш ли какъв кеф е там ? Особено ако не можем да се съберем вътре... Силно се надявам да не могат да ни съберат в кошарката... Дано докато се стигне до мачове с шарана агитката пак да сме 1000+ на мач ...
Най-отгоре
TojaRaSaN
ср юли 15 2009, 21:29
Гост
колкото и да сме на такъв мач, 100% ще сме много повече от шараните!
Най-отгоре
fossa
ср юли 15 2009, 21:48
Гост
Стани част от VIP Клуб Акулите.. хааххаe ||| et4:)

[ Редактирано ср юли 15 2009, 21:49 ]
Най-отгоре
Pirgos
ср юли 15 2009, 22:40
Гост
Сини и оранжеви седалки е идеалка за природата на подвиския селянин. Колелото се върти и някой ден ще ги сменим отново със зелени. Комлушките клошове могат да си задържат екстра яките седалки с отопление да си нагряват циганските задници през зимата ако до тогава не ги накарат да започнат да си плащат тока.
Най-отгоре
SHEIKH`
чт юли 16 2009, 11:01
Гост
Тези 80 седлаки, дето били като масажен стол едва ли не ще се продават по няколко хиляди лв едната за една година абонамент:)))))
Смятаййййй,
Най-отгоре
bateto_toshko
чт юли 16 2009, 16:11
Гост
само да не ги удари тока на масажния стол , като се паднем за купата с тях
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF