Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Какво става на ст.Лазур |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
WoW |
| ||
Гост | Това балъка го показва в един клип в sportal. Всичко е тъмно синьо,надписи и всичко друго изчезва. Просто е изключително смешно до къде ще стигне Балъков,а шараните даже не искат да играят на този стадион. А относно последните новини около нашия отбор,срещнах един уникален коментар: Много се радваме, че мазутите са стъпкани, унижени и изхвърлени при аматьорите, но помислете само какъв автогол е това по отношение на идеята за популяризирането на Черноморец. Балъков искаше да има само един отбор в Бургас, за да привлече максимално много привърженици. Е, така няма да стане. Единствения верен ход беше или да оставят така нещата с Нафтекс, както бяха до сега (на доизживяване) или да закрият клуба без да прехвърлят нематериалните активи на когото и да е. Сега духът е пуснат от бутилката и нищо не може да се направи. Сигурно ще ме обвините, че съм лош пророк, но обърнете внимание колко публика ще има на първия мач на Нефтохимик в В група (Долно Езерово) и колко ще има тук на първия мач от А група. ПП. Балъка и Събев да си уволнят ПИ-арите!!! | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | вчера влязох в стадиона .....ложата е напълно готова с аргономични сини седалки (които подават при натиск ).....срешу ложата са монтирани сини на мястото на зелените като оранжевите си седят (мега циганското синю-оранжево)....и хванах точно момента когато свършваха тренировката и се прибираха в събликалнята .....и ги поканих на приятелски мач в долно езерово ....3-4 се обърнаха ......но бяха като цяло много депресирани..... | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Аз ли нещо не виждам, както трябва или на входа, където излизат отборите пише "Черноморец"? | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | МИ КАКВО ДА ПИШЕ, КОЛКОТО И ДА НИ Е ТРУДНО ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО ЗАБРАВИМ ТОЗИ СТАДИОН И МАЛКО ПО МАЛКО ДА СПРЕМ ДА ГО НАРИЧАМЕ НАШ, ЗАЩОТО ПРОСТО ВЕЧЕ НЕ ТАКЪВ. ПРЕДСТОИ РЕМОНТ НА НОВИЯ НАШ СТАДИОН, ДАНО ЗАПРИЛИЧА НА НЕЩО. МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КЪДЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕДНЕМ НА ПЪРВИЯ МАЧ С ШАРАНА, ЧЕ ХИЧ НЕ МИ СЕ ВЛИЗА В КОШАРАТА. | ||
Най-отгоре | | ||
dae |
| ||
Гост | И защо не ти се влиза ? Знаеш ли какъв кеф е там ? Особено ако не можем да се съберем вътре... Силно се надявам да не могат да ни съберат в кошарката... Дано докато се стигне до мачове с шарана агитката пак да сме 1000+ на мач ... | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | колкото и да сме на такъв мач, 100% ще сме много повече от шараните! | ||
Най-отгоре | | ||
fossa |
| ||
Гост | Стани част от VIP Клуб Акулите.. хааххаe ||| et4:) [ Редактирано ср юли 15 2009, 21:49 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Pirgos |
| ||
Гост | Сини и оранжеви седалки е идеалка за природата на подвиския селянин. Колелото се върти и някой ден ще ги сменим отново със зелени. Комлушките клошове могат да си задържат екстра яките седалки с отопление да си нагряват циганските задници през зимата ако до тогава не ги накарат да започнат да си плащат тока. | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Тези 80 седлаки, дето били като масажен стол едва ли не ще се продават по няколко хиляди лв едната за една година абонамент:))))) Смятаййййй, | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | само да не ги удари тока на масажния стол , като се паднем за купата с тях | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|