Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Проби на НАФТА радио |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
valjoooo |
| ||
Гост | значи този проблем би трябвало да го няма в несебър в неделя | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... А кой беше водещ на радио предаването?!?!?? Ji и Alive бяха основни водещи.Бяха се заели с доста трудна задача , но според мен успяха да се справят.Особено когато прекратиха сериозния тон стана още по-добре и много по-забавно.Ще цитирам само част от култовите реплики на водещите: "Недоволен от съдийско решение Трендафилов се обръща към съдията и вероятно му казва "Ко става маняк"" "Футболист на Нефтохимик вкарва гол , но във вратата зад терена" Аз проблеми със приемането на сигнала нямах , защото слушах на живо от източника et4:) . Общо взето който не е слушал радиото е изпуснал много [ Редактирано вт авг 18 2009, 11:04 ] | ||
Най-отгоре | | ||
GreenFightersYouths |
| ||
Гост | ahaahahhaha "Ко стаа батинка" трябваше :D | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Имам въпрос-предложение. Има ли начин НАФТА радиото да се върже към мобилен оператор (както примерно Дарик може да се слуша през vodafone live), тъй като в най-честия случай, ако някой истински фен не може да е на мача, то най-вероятно няма да може да седи и пред компютъра. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Основно проблема е в мрежата .Поради липса на 3G покритие в ДЕ скороста на предаването е била малка и затова можеби . :)...EDGE няма ли?...То в 90 % от гостуванията няма да има 3G,което ще да е немалък проблем | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | през GPRS както го предавахме от Д. Езерово не беше чак толкова лошо ... смисъл имаше слабости от които си направихме съответните изводи, но те не бяха свързани с преноса на данни. Радиото все още е в експериментален вариант, така че е нормално да има сривове, но се надявам, че феновете, които разчитат на него, за да се осведомяват за развой на мач, на който не могат да присъстват ще проявят снизходителност | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Ейййй... Ако знаете ние с Уоркилъра какъв талантлив екип сме. Ще трябва да направим едно гост предаване. | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | Ама нямате никакъв проблем ... колкото повече желаещи, толкова по-добре :) тъкмо ще има разнообразие :) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Ех, пак ме набута без да си ме питал... ебати приятеля :) Ние сме за мега дербитата за Купата... :) | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | ALIVE написа ... през GPRS както го предавахме от Д. Езерово не беше чак толкова лошо ... смисъл имаше слабости от които си направихме съответните изводи, но те не бяха свързани с преноса на данни. Радиото все още е в експериментален вариант, така че е нормално да има сривове, но се надявам, че феновете, които разчитат на него, за да се осведомяват за развой на мач, на който не могат да присъстват ще проявят снизходителност абе няма страшно , аз нали още в началото ги предупредих слушателите , че предавнето ше прекъсва поради наличие на чинийка с кроасани пред нас et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|