Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Проби на НАФТА радио |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | ако аз съм сони, ти си респром ;) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | ToNkaTaaa написа ... Значи не само е проблема при мене това с радиото.Един познат и той се опита да пусне радиото чрез банерите но му дава същата грешка като на мене припомням за 100 0 00 -ден път на всички че адреса на сайта е този който е горе на хедъра всички които са вкарали във фаворитите стария тестов адрес да го трият и да добавят naftata.com за да нямат грешки при посещението на сайта Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Отново поствам мнението ми отностно анкетата за Нафта Радио. Радиото трябва да е за всеки според мен. Линк към радиото може да се предложи на спортните сайтове с livescore ,които предлагат мачове и от В групите. До тук обаче с маркетинга. НА преден план излизат разходите,които костват да го има радиото - подръжка, мобилен интернет,телефонни разговори....вафлички за водещите rfger:) . Тези пари излизат от джоба основно на един ,двама души. За това предлагамТъй като в нашата организация няма членски вноски, разходите за сайта и радиото могат да се споделят от всички нас, за да е безплатно радиото и всеки да има достъп до него! Нека всеки си изкаже мнението и да стигнем до правилното решение. | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | Аз лично съм за това НАФТА РАДИО да е достъпно за всички .Но как ще стане събирането на парите от потребителите на сайта . ??? Според мен това трябва да стане пак чрез изпращане на SMS самоче абонамента да е за година или най - малкото за 6 месеца и съответно стойността на SMS-са да е по висока... (евентуално пари могат да се събират и на нефчо ) [ Редактирано сб сеп 26 2009, 20:36 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | Според мен радиото трябва да е платено.Няма друг вариант иначе да се подържа то.За един фен на нафтата едвали толкова представлява сумата от 2 и 50 за половин месец.Според мен сумата е достъпна за всички.Все пак има хора които се трудят покрай това радио.Миналата година можехме да даваме по 3 лева за вход за мач а сега 2.50 ни се свидят | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | приходите от платената зона за последния месец са 54 лева разходите за радиопредаванията на мачовете за месец са 38 лева за радиосървъра 10 лева за телефон 15 лева за мобилен интернет баланса е приблизително 0 разходите и приходите са равни през месеца имахме средно 40-тина платени потребители, което е реалната достижима бройка според активните потребители на сайта изводи за активността на потребителите могат да бъдат направени от последния предаван пряко по радиото мач който е бил слушан от 40 човека онлайн към тях добавам 50-тината които присъстваха на мача това прави реално 100 човека активни нафта-фенове-потребители на сайта 40-те платени на месец са 40% от всички активни, което е реалния процент, който можем да постигнем няма как да желаем повече при тези бройки така че за момента нещата ще продължат по същия начин с платената зона, която ще финансира преките радиопредавания [ Редактирано пн сеп 28 2009, 12:40 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Естествено че трябва да е платено радиото и да има и платена зона! | ||
Най-отгоре | | ||
stambetooo |
| ||
Гост | пичове, мача с Карлово ще се предава ли по радиото? | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | ще се предав Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | само при мен ли радиото не работи или и при другите е така...??? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|