Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Въпрос за един мач |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
piojo |
| ||
Гост | някой сеща ли се за един мач на Нефтохимик в който Киселичков вкара два гола от пряк свободен удар. и при едно изпълнение на поредния фаул пред вратата нашите се събраха на центъра, а гостите се отдръпнаха от стената :):) не мога да се сетя с кой беше мача | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | имаше подобно нещо при последния мач за сезон 99-00 срещу миньоро но май киселичков не вкара 2 гола от прак свободен тогава това беше и последния мач на илия груев за нафтата | ||
Най-отгоре | | ||
piojo |
| ||
Гост | възможно е да не е вкарал два гола за това не съм сигурен ама за отдръпване помня защото и досега не съм виждал нещо подобно. бяха добри времена :) | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | да и освен това вратаря застана с гръб към терена rfger:) беше култов мач | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | мисля , че е бил мач със Славия | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | С Миньор беше. | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | А аз мисля, че говори за полуфинала за Купата с черноморец в комлука през 2000 година... 2:2 | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | абе беше последния мач за сезона с Миньор перник играхме, бихме ги 4-1, Киселичков вкара 1 или 2 гола от пряк свободен удар, след като пак ни бяха отсъдили, вратаря каза на стената да се разкара... Киселичков след като няма стена, заложи на силата, а не на техниката и топката отиде високо над вратата :) | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | WarKiller написа ... А аз мисля, че говори за полуфинала за Купата с черноморец в комлука през 2000 година... 2:2 не тогава Парушев вкара единия гол, и отиде пред агитката на шарана и им показваше среден пръст към устата си fghfhg:) доста нагло хахаха | ||
Най-отгоре | | ||
piojo |
| ||
Гост | funktool написа ... абе беше последния мач за сезона с Миньор перник играхме, бихме ги 4-1, Киселичков вкара 1 или 2 гола от пряк свободен удар, след като пак ни бяха отсъдили, вратаря каза на стената да се разкара... Киселичков след като няма стена, заложи на силата, а не на техниката и топката отиде високо над вратата :) и моите спомени са най близо до това. спомените топлят по някога както се казваше в една реклама | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|