Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Въпрос за един мач
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
piojo
чт авг 06 2009, 20:52
Гост
някой сеща ли се за един мач на Нефтохимик в който Киселичков вкара два гола от пряк свободен удар. и при едно изпълнение на поредния фаул пред вратата нашите се събраха на центъра, а гостите се отдръпнаха от стената :):) не мога да се сетя с кой беше мача
Най-отгоре
valjoooo
чт авг 06 2009, 21:50
Гост
имаше подобно нещо при последния мач за сезон 99-00 срещу миньоро но май киселичков не вкара 2 гола от прак свободен тогава
това беше и последния мач на илия груев за нафтата
Най-отгоре
piojo
чт авг 06 2009, 22:41
Гост
възможно е да не е вкарал два гола за това не съм сигурен ама за отдръпване помня защото и досега не съм виждал нещо подобно. бяха добри времена :)
Най-отгоре
bateto_toshko
пт авг 07 2009, 00:15
Гост
да и освен това вратаря застана с гръб към терена rfger:) беше култов мач
Най-отгоре
localstreiker
пт авг 07 2009, 07:43
Гост
мисля , че е бил мач със Славия
Най-отгоре
kiko
пт авг 07 2009, 13:02
Гост
С Миньор беше.
Най-отгоре
WarKiller
пт авг 07 2009, 14:07
Гост
А аз мисля, че говори за полуфинала за Купата с черноморец в комлука през 2000 година... 2:2
Най-отгоре
funktool
пт авг 07 2009, 15:31
Гост
абе беше последния мач за сезона с Миньор перник играхме, бихме ги 4-1, Киселичков вкара 1 или 2 гола от пряк свободен удар, след като пак ни бяха отсъдили, вратаря каза на стената да се разкара... Киселичков след като няма стена, заложи на силата, а не на техниката и топката отиде високо над вратата :)
Най-отгоре
funktool
пт авг 07 2009, 15:32
Гост
WarKiller написа ...

А аз мисля, че говори за полуфинала за Купата с черноморец в комлука през 2000 година... 2:2

не тогава Парушев вкара единия гол, и отиде пред агитката на шарана и им показваше среден пръст към устата си fghfhg:)
доста нагло хахаха
Най-отгоре
piojo
пт авг 07 2009, 18:29
Гост
funktool написа ...

абе беше последния мач за сезона с Миньор перник играхме, бихме ги 4-1, Киселичков вкара 1 или 2 гола от пряк свободен удар, след като пак ни бяха отсъдили, вратаря каза на стената да се разкара... Киселичков след като няма стена, заложи на силата, а не на техниката и топката отиде високо над вратата :)

и моите спомени са най близо до това. спомените топлят по някога както се казваше в една реклама
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF