| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| Стадион? | ||
| Отиди на страница >> | |
|
Редактори: ji
|
| Автор | Отговор | ||
| dj_ee3 |
| ||
| Гост | Здравейте, разбрах че нафтата ще играе на стадиона в долно езерово та исках да попитам това като временен вариант ли е или вече само там ще можем да виждаме нафтата? И ако този вариант не е временен не мислите ли че най-добрия Бургаски отбор заслужава стадион който е в центъра на града както беше Лазур да речем? Знам че Лазур вече е затворена страница за нас но кмета нали е фен на нафтата защо не отпусне някое парцелче в Бургас за направата на нов стадион пък било то и общински? | ||
| Най-отгоре | | ||
| PETRUCCIANI |
| ||
| Гост | Абе пич, ти явно за пръв път влизаш във форума. Поогледаj се малко. | ||
| Най-отгоре | | ||
| dj_ee3 |
| ||
| Гост | ОК :) | ||
| Най-отгоре | | ||
| poznainai |
| ||
| Гост | Ман никои не е забравил за "СТАДИОНА КРАСАВЕЦ" тои винаги е бил и ще буде зелен!Ако някои от тук влизащите е отписал стадион Нефтохимик като наш значи незнам какув фен е сигорно ще ходи на мачове и на УРОДИТЕ иначе стадиона "Нефтохимик" разбрах че има част която е общинска както и измисления им отбор.Затова трябва отборани да варви и мисля че предстоят преговори с кмета за да си се вурниме на нашия стадион ;) | ||
| Най-отгоре | | ||
| niko_nsg |
| ||
| Гост | интересно,как ли ще се върнем на "нашия" стадион... | ||
| Най-отгоре | | ||
| nafta_youth |
| ||
| Гост | niko_nsg написа ... интересно,как ли ще се върнем на "нашия" стадион... все пак мисля че кмета може да го уреди ,но честно казано предпочитам ДЕ пред този опорочен зелен храм [ Редактирано сб авг 08 2009, 17:19 ] | ||
| Най-отгоре | | ||
| Forza |
| ||
| Гост | Кмета бил фен на нафтата хахахахахааххаха :) | ||
| Най-отгоре | | ||
| green_boy91 |
| ||
| Гост | Кмета е Ултас БАТКЬЬЬЬ 34r:) Има 3 татоса ШТЕ ПРЕБЛЕДНЕииИИиш , Шь Ги ИЗпийм и Ще ги ИЗгребем rfger:) [ Редактирано сб авг 08 2009, 18:36 ] | ||
| Най-отгоре | | ||
| nafta_youth |
| ||
| Гост | до колкото знам стаиона е общински и ако реше ще може да издеиства и ние да играем там ,но само толкова предполагам.Събев едвали ще се откаже от него. | ||
| Най-отгоре | | ||
| niko_nsg |
| ||
| Гост | стадиона отдааавна не е общински,още от времето на Портос | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница >> | |
|
|
|