Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
dj_ee3
сб авг 08 2009, 08:31
Гост
Здравейте, разбрах че нафтата ще играе на стадиона в долно езерово та исках да попитам това като временен вариант ли е или вече само там ще можем да виждаме нафтата? И ако този вариант не е временен не мислите ли че най-добрия Бургаски отбор заслужава стадион който е в центъра на града както беше Лазур да речем? Знам че Лазур вече е затворена страница за нас но кмета нали е фен на нафтата защо не отпусне някое парцелче в Бургас за направата на нов стадион пък било то и общински?
Най-отгоре
PETRUCCIANI
сб авг 08 2009, 09:11
Гост
Абе пич, ти явно за пръв път влизаш във форума. Поогледаj се малко.
Най-отгоре
dj_ee3
сб авг 08 2009, 09:17
Гост
ОК :)
Най-отгоре
poznainai
сб авг 08 2009, 12:25
Гост
Ман никои не е забравил за "СТАДИОНА КРАСАВЕЦ" тои винаги е бил и ще буде зелен!Ако някои от тук влизащите е отписал стадион Нефтохимик като наш значи незнам какув фен е сигорно ще ходи на мачове и на УРОДИТЕ иначе стадиона "Нефтохимик" разбрах че има част която е общинска както и измисления им отбор.Затова трябва отборани да варви и мисля че предстоят преговори с кмета за да си се вурниме на нашия стадион ;)
Най-отгоре
niko_nsg
сб авг 08 2009, 15:23
Гост
интересно,как ли ще се върнем на "нашия" стадион...
Най-отгоре
nafta_youth
сб авг 08 2009, 17:18
Гост
niko_nsg написа ...

интересно,как ли ще се върнем на "нашия" стадион...

все пак мисля че кмета може да го уреди ,но честно казано предпочитам ДЕ пред този опорочен зелен храм

[ Редактирано сб авг 08 2009, 17:19 ]
Най-отгоре
Forza
сб авг 08 2009, 18:25
Гост
Кмета бил фен на нафтата хахахахахааххаха :)
Най-отгоре
green_boy91
сб авг 08 2009, 18:35
Гост
Кмета е Ултас БАТКЬЬЬЬ 34r:) Има 3 татоса ШТЕ ПРЕБЛЕДНЕииИИиш , Шь Ги ИЗпийм и Ще ги ИЗгребем rfger:)

[ Редактирано сб авг 08 2009, 18:36 ]
Най-отгоре
nafta_youth
сб авг 08 2009, 22:17
Гост
до колкото знам стаиона е общински и ако реше ще може да издеиства и ние да играем там ,но само толкова предполагам.Събев едвали ще се откаже от него.
Най-отгоре
niko_nsg
нд авг 09 2009, 00:36
Гост
стадиона отдааавна не е общински,още от времето на Портос
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF