Форуми
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
nafta youth again
ср мар 31 2010, 11:46
Гост
слабо Добруджа да изпаднат ;)
Най-отгоре
bAcaRd!
ср мар 31 2010, 13:47
Гост
Вчера Станчо Цонев доиде на бара в който работя и седна да пие кафе та го питах дали ще влизаме тази година и той каза че може и да влезем.Питах го дали пречка ще е стадиона в Д.Е. който не отговаря на изискванията в по-горните ешалони и той ми отговори че в момента в Б група има отбори които играят на стадиони в много по-лошо състояние от нашия и че няма да е пречка.
Най-отгоре
diesel
ср мар 31 2010, 13:55
Гост
bAcaRd! написа ...

Вчера Станчо Цонев доиде на бара в който работя и седна да пие кафе та го питах дали ще влизаме тази година и той каза че може и да влезем.Питах го дали пречка ще е стадиона в Д.Е. който не отговаря на изискванията в по-горните ешалони и той ми отговори че в момента в Б група има отбори които играят на стадиони в много по-лошо състояние от нашия и че няма да е пречка.

Ами щом е казал "МОЖЕ"-значи ще влезем.Още по Нова година написах тука-"ЧЕСТИТА ВИ Б ГРУПА",и ме изкараха пиян.Просто не искат да го обевяват на всеослушание.Трябваше да го попиташ и за Валентин Златев колко манги дава,и как Лукоил помага тайно на отбора ама карай.....
Най-отгоре
Rusi_32
ср мар 31 2010, 14:09
Гост
И все пак няма да е много приятно ако феновете на Ботев и Спартак са на нашата трибуна. Ако влезем в по-горна дивизия трябва солиден ремонт на стадиона, да не говорим за качеството на ДЮШ, селекция, ПР...
Най-отгоре
bAcaRd!
ср мар 31 2010, 14:36
Гост
diesel написа ...

bAcaRd! написа ...

Ами щом е казал "МОЖЕ"-значи ще влезем.Още по Нова година написах тука-"ЧЕСТИТА ВИ Б ГРУПА",и ме изкараха пиян.Просто не искат да го обевяват на всеослушание.Трябваше да го попиташ и за Валентин Златев колко манги дава,и как Лукоил помага тайно на отбора ама карай.....

Спокойно...Той , Джамбаза , Мената и още някои са редовни при нас.Всяка сутрин и следобед висят в кафето :)
Най-отгоре
ALIVE
ср мар 31 2010, 21:06
Гост
Слабо Добруджа или Дунав Руси да дойдат с фенове :)
Най-отгоре
nafta youth again
ср мар 31 2010, 21:57
Гост
Rusi_32 написа ...

И все пак няма да е много приятно ако феновете на Ботев и Спартак са на нашата трибуна. Ако влезем в по-горна дивизия трябва солиден ремонт на стадиона, да не говорим за качеството на ДЮШ, селекция, ПР...

а кафенце не щът ли господата от Спартакус а ? ако тряя и в езерото да седят ..
Най-отгоре
lyubimec13
пн апр 05 2010, 02:05
Гост
Престанете да се примирявате. Стадиона в Долно Езерово е временно решение. С това трябва да свикнат всички - вкл. обшината , собствениците, феновете. Ако отбора не се върне в Бургас, загива бавно, но сигурно. Просто трябва да "подсетим" общината че е ДЛЪЖНА да се отнася към нашия клуб така както се отнася към Ч-ц.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF