Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Стадион? |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | слабо Добруджа да изпаднат ;) | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Вчера Станчо Цонев доиде на бара в който работя и седна да пие кафе та го питах дали ще влизаме тази година и той каза че може и да влезем.Питах го дали пречка ще е стадиона в Д.Е. който не отговаря на изискванията в по-горните ешалони и той ми отговори че в момента в Б група има отбори които играят на стадиони в много по-лошо състояние от нашия и че няма да е пречка. | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... Вчера Станчо Цонев доиде на бара в който работя и седна да пие кафе та го питах дали ще влизаме тази година и той каза че може и да влезем.Питах го дали пречка ще е стадиона в Д.Е. който не отговаря на изискванията в по-горните ешалони и той ми отговори че в момента в Б група има отбори които играят на стадиони в много по-лошо състояние от нашия и че няма да е пречка. Ами щом е казал "МОЖЕ"-значи ще влезем.Още по Нова година написах тука-"ЧЕСТИТА ВИ Б ГРУПА",и ме изкараха пиян.Просто не искат да го обевяват на всеослушание.Трябваше да го попиташ и за Валентин Златев колко манги дава,и как Лукоил помага тайно на отбора ама карай..... | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | И все пак няма да е много приятно ако феновете на Ботев и Спартак са на нашата трибуна. Ако влезем в по-горна дивизия трябва солиден ремонт на стадиона, да не говорим за качеството на ДЮШ, селекция, ПР... | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | diesel написа ... bAcaRd! написа ... Вчера Станчо Цонев доиде на бара в който работя и седна да пие кафе та го питах дали ще влизаме тази година и той каза че може и да влезем.Питах го дали пречка ще е стадиона в Д.Е. който не отговаря на изискванията в по-горните ешалони и той ми отговори че в момента в Б група има отбори които играят на стадиони в много по-лошо състояние от нашия и че няма да е пречка. Ами щом е казал "МОЖЕ"-значи ще влезем.Още по Нова година написах тука-"ЧЕСТИТА ВИ Б ГРУПА",и ме изкараха пиян.Просто не искат да го обевяват на всеослушание.Трябваше да го попиташ и за Валентин Златев колко манги дава,и как Лукоил помага тайно на отбора ама карай..... Спокойно...Той , Джамбаза , Мената и още някои са редовни при нас.Всяка сутрин и следобед висят в кафето :) | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | Слабо Добруджа или Дунав Руси да дойдат с фенове :) | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | Rusi_32 написа ... И все пак няма да е много приятно ако феновете на Ботев и Спартак са на нашата трибуна. Ако влезем в по-горна дивизия трябва солиден ремонт на стадиона, да не говорим за качеството на ДЮШ, селекция, ПР... а кафенце не щът ли господата от Спартакус а ? ако тряя и в езерото да седят .. | ||
Най-отгоре | | ||
lyubimec13 |
| ||
Гост | Престанете да се примирявате. Стадиона в Долно Езерово е временно решение. С това трябва да свикнат всички - вкл. обшината , собствениците, феновете. Ако отбора не се върне в Бургас, загива бавно, но сигурно. Просто трябва да "подсетим" общината че е ДЛЪЖНА да се отнася към нашия клуб така както се отнася към Ч-ц. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|