Форуми
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
SHEIKH`
сб авг 15 2009, 22:23
Гост
MaXiMuM написа ...

Ами някой каза, че всъщност е в управителния съвет на Урода, но е като излъчен представител на общината.
Така че това прави нещата доста по-различни.

Аз казвам, че не може да се разчита на средствата само на една фирма.
Почти 100% съм убеден, че парите вложени в отбора са общински. И почти 95% съм сигурен,че общинските пари просто се разпределят по правилния начин от въпросните господа.
И почти 90% съм сигурен, че ако не се намерят други източници на финансиране на другите избори ако не изберем Д. Николов и друг стане кмет кранчето ще спре.


В момвнта няма друг по-достоен бе"))))


Относно темата:

Те са една строителна фирма с проблеми, които ги имат всички
Мога да ви кажа, че доста фирми са взели обществени поръчки, и са все известни - Актив, Сан Сити!!!, които са турци, но имта хора и в тая власт и не им пречи на ГЕРБ да им дават поръчки, все пак има интереси и приятелство

Така че, дали са платили на някой или са изгонили някой - света не е идеален, смятам, че засега са твърдо зад отбора
Най-отгоре
Пламенски
сб авг 15 2009, 23:02
Гост
Mr.GREEN написа ...

Мене и друго не ми дава мира - това че единият от собствениците на Евробилдинг е в управителния съвет на Урода.Това някой го бе писал във форума май.

Е той ГТ го беше казал на срещата - там е от квотата на общината.
Най-отгоре
diesel
пн мар 29 2010, 20:18
Гост
28.12.2009 15:16 - В Бургас"Евробилдинг" ще строи първия и най-голям открит МОЛ на БалканитеАвтор: mavericos Категория: Новини




В Бургас "Евробилдинг" ще строи първия и най-голям
открит МОЛ на Балканите

След проведен конкурс с участието на 11 български компании от бранша "Евробилдинг инженеринг" ООД – Бургас бе избрана за главен изпълнител на търговския център "Странд" в града, чието изграждане се очаква да стартира в началото на следващата година.
Най-отгоре
diesel
пн мар 29 2010, 20:39
Гост
Евробилдинг инженеринг" ще строи търговския център "Странд" в Бургас. Компанията беше избрана след проведен конкурс, в който участваха 11 фирми, съобщи инвеститорът на пректа ZBS. Строителството на мола е планирано да започне в началото на следващата година. Обектът има издадено разрешение за строеж.

Бургаската фирма представи най-конкурентната оферта и отговори най-добре на всички изисквания, които поставихме, посочи Дейвид Кауард, изпълнителен директор на ZBS. Той посочи като предимства на "Евробилдинг инженеринг" производствените и складови бази, с които разполага дружеството, както и парка със специализирана строителна и транспортна техника.

Търговският център "Странд" е първият в страната от открит тип с много зеленина. Различното в него от реализираните досега молове е, че значителна част от площите са предназначени за развлечения и отдих. Според инвеститорите в проекта, тези услуги са слабо застъпени в региона и се очаква "Странд" да се превърне в притегателна точка не само за бургазлии, но и за гостите по Южното Черноморие.
Най-отгоре
ToNkaTaaa
пн мар 29 2010, 20:39
Гост
Дано да го напраят по бързо.И тоя път плочките да не се разхлопат на 2-рата седмица.
Най-отгоре
diesel
пн мар 29 2010, 20:40
Гост
"Евробилдинг инженеринг" е създадена през 2005 г. от Георги Танев и Никола Баев. През януари 2006 г. компанията купува работещата на територията на Бургас строителна фирма "Черно море", която е създадена през 1998 г. Миналата година равноправен съдружник в "Евробилдинг инженеринг" става Мартин Дяков. Компанията има завършени обекти за над 100 хил. кв.м. В процес на изграждане са други 180 хил. кв.м площи в цялата страна. Дружеството има 59 единици строителна техника, завод за пластмасови и алуминиеви дограми и интериорни врати с капацитет за над 40 хил. кв.м. Има собствен бетонов център с капацитет над 1500 куб.м бетон дневно.
"Евробилдинг инженеринг" са изграждали обекти на "Бългериан пропъртис", "Емберли дивелапментс", "Орхид дивелапментс", "Грийн лайф" и други. Дружеството инвестира и в собствени обекти като "Бизнес експо Бургас" и жилищна сграда "Престиж" в Бургас. Фирмата е собственик и на местния футболен отбор "Нефтохимик".
Най-отгоре
NBFC!!!
вт мар 30 2010, 00:18
Гост
И кога ше го строят тоя мол :?
Най-отгоре
niko_nsg
вт мар 30 2010, 01:53
Гост
Има поръчки-има строеж-има ли строеж,има и лев-за Евробилдинг и,надявам се за нас ;)
Най-отгоре
TojaRaSaN
вт мар 30 2010, 11:33
Гост
да ще се строй, ама няма да е скоро ;д
Най-отгоре
Dresta
вт мар 30 2010, 15:41
Гост
Някой може ли да ми даде структура и анализ на фирмата Евробилдинг, Общи данни, Представяне на предприемачите (собствениците и/или ръководителите ) – опит, цели и ценности, контрол и екипност, продукти (услуги), технологии и/или организация допринасящи за успеха на този бизнес, Налични или необходими ресурси за иновации – финансови ресурси, ниво на обучение и развитие на кадрите и др. Препоръки към ръководството на фирмата. Ще съм му много благодарен, че трябва тука да пиша един проект за фирмата.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре


Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System