Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол

<< Предишна тема | Следваща тема >>
за огромния потенциал и малките мишлета (spirit of burgas 2009)
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
WarKiller
сб авг 15 2009, 16:36
Гост
ji написа ...

според мен публиката беше над 25 хиляди

И според мен със сигурност над 20 хиляди... Ще кажа и защо...
Мястото, което заемаше публиката погледнато на Google Earth e малко повече от нормален футболен терен. На концерти, на които съм бил на стадион, като се извадят хората по трибуните и се сметнат само тези по терена (където се използва максимум 3/4 от площта) се получава, че на 3/4 футболен терен се събират между 17 и 20 хиляди зрители........
Значи по приблизителна сметка, вчера би трябвало да е имало наистина над 25 хиляди...
Всъщност тук - -ВРЪЗКА- - споменават "близо 30 хиляди" и съм склонен да повярвам...
Най-отгоре
dach
сб авг 15 2009, 16:55
Гост
Всъщност аз се обърках от информацията в един сайт, сега питах колегите защото и ние продаваме билети, не е имало първоначално бройка в програмата. Билетите не са свършвали и още си има свободно. Без да съм ходил съм сигурен, че са над 20 000 като гледам каква лудница е в града.
Най-отгоре
Forza
сб авг 15 2009, 17:57
Гост
Странно ми е защо аз снощи бях на спирита и не се сблъсках с нито един от проблемите който ji спомена не ми се наложи да чакам на нито една опашка и на нито един бар беше супер всичко!
Най-отгоре
WarKiller
сб авг 15 2009, 18:05
Гост
Кога отиде? :)
Ако е било след FNM - ясно...
Най-отгоре
MaXiMuM
сб авг 15 2009, 21:41
Гост
Днес говорих с приятели от София, които са посетили фестивала.
90% от запитаните този път казаха следното - "ако догодина не ме примамят с някоя наистина много яка група, надали ще дойда..цените за 3 дни са високи и блъсканицата е голяма"

Дано не съм лош пророк, ама организацията тая година се е оказала голяма греда.
Най-отгоре
WoW
нд авг 16 2009, 03:54
Гост
MaXiMuM написа ...

Днес говорих с приятели от София, които са посетили фестивала.
90% от запитаните този път казаха следното - "ако догодина не ме примамят с някоя наистина много яка група, надали ще дойда..цените за 3 дни са високи и блъсканицата е голяма"

Дано не съм лош пророк, ама организацията тая година се е оказала голяма греда.

rfger:)
Няма как да не е блъсканица ако групата не е яка,и "примамлива"
А относно цените,на цената която ние даваме да гледаме тридневен фестивал,хората в европа гледат само faith no more,а някъде билетите достигат и до 150 евро(само за FNM)
Всички ги знаем софийските мрънканици за цените и пътуването.....
Най-отгоре
WarKiller
нд авг 16 2009, 12:28
Гост
Митака е прав. Аз преди 2 години в Каварна чух и за Manowar "много скъпо ни идва на нас софиянци да пътуваме до тук, че и билети"... ми да го духат бе... Ако нещо не се случва в София - много кофти...
Цената е абсолютно нормална... Наистина навсякъде хората дават повече от тези 100 лева за три дена - само за Faith No More...

Вчера на втората вечер всичко си беше ок... Естествено имаше доста по-малко хора и нещата бяха спокойни. Всъщност това си говорихме снощи - така е най-готино. Да има хем лудница, хем по-спокойни вечери...

Освен това... мисля си, че може да гласуваме доверие на организаторите. Смятам, че това от първия ден за FNM ще им даде ценен урок за догодина и ще намерят начин да не се повтаря...

И още нещо... Почти всички мнения по форумите за първата вечер за позитивни. Явно лудницата на входовете все пак не е попречила на хората да си изкарат супер. Както и на мен де... Бях писал вече - за мен FNM на живо в Бургас е събдната мечта и нищо не може да я помрачи....

Така, че догодина просто трябва да помислят как ще успеят да съберат още повече хора... :)
Най-отгоре
IkariNoRei
нд авг 16 2009, 12:37
Гост
Софиянци не са свикнали нещо да им е по-далече от две-три билетчета с градския транспорт... Е време е да свикват :)

[ Редактирано нд авг 16 2009, 12:38 ]
Най-отгоре
MaXiMuM
нд авг 16 2009, 13:06
Гост
Ами скептичен съм към 3-те мнения отгоре.

Аз като казах за познати от София нямах предвид конкретно софиянци, а по-скоро всички хора извън Бургас.
"Да го духат" обаче работата е там, че и вчера и днес се усеща как града е препълнен. Ако беше просто фестивал за бургазлии със сигурност нямаше да е така и всички много добре го знаете.
Сега всички кръчми са пълни, няма и спомен от криза и т.н.
А иначе както наскоро се изразиха в една браншова организация " Бургас е работническа спалня".

Хубаво е ако си взимат урок от подобно нещо организаторите, ама още по-хубаво е да мислят и предварително, а не да свършат лентичките за тридневните билети при положение, че знаят колко билета са продали. :)

Колкото до блъсканицата - аз миналото лято бях на Металика на Васил Левски. Еми нямаше абсолютно никъде блъсканица при влизането. Вярно, че беше стадион, ама все пак...
Аз супер много се радвам за фестивала, просто се надявам да го мислят в перспектива, за да може хората да са доволни и да повтарят, а не сега като стана известен фестивал и да си мислят, че хората ще си трошат краката да ходят.
Най-отгоре
ji
нд авг 16 2009, 13:29

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
"да го духат" беше насочено към необоснованите мрънканици
никой няма право да се оплаква от цената
напълно нормална за България
още повече че за тези пари получаваш нещо, което не можеш да получиш другаде в страната ни
поне на този етап

хората имат право да се оплакват от пропуските в организацията тази година но за момента това не е станало тенденция, така че наистина е добре да дадем време на организаторите да разберат къде се намират и да схванат, че трябва да се потрудят за да докарат нивото на организация до нивото на потенциала, на публиката и на атмосферата които има това събитие тази година

иначе ще бъде супер жалко ако заради нечие дребно мислене и липса на смелост и размах се прецака едно музикално събитие, което според мен поне вече се превръща в номер едно в траната

[ Редактирано нд авг 16 2009, 13:30 ]

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF