Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
за огромния потенциал и малките мишлета (spirit of burgas 2009) |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
IkariNoRei |
| ||
Гост | За съжаление дребното мислене е един от основните проблеми на Бургас... Но да се надяваме, че все още е лечимо. | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | нека и аз споделя моето мнение... наистина организацията куцаше доста и ме подразниха доста неща, за разлика от миналата година, когато всичко ми се стори супер :) сега адски много се отвратих от ТОНОВЕТЕ БОКЛУЦИ ПО ПЯСЪКА, супер цигания... 1 кош нямаше.. постоянно настъпваш разни неща и тва много ме дразнеше.. да бяха сложили един огромен 2 на 2 на 2 контейнер, всеки да го вижда отдалеч и да си хвърля там нещата, нямаше да има такива проблеми. отвън също всичко беше в боклуци.. никой не беше помислил за хигиената и как няколко контейнера отпред и вътре щяха да спестят доста от боклуците... чакането за бира също ме вбеси няколко пъти и се наложи да ходя до малките и забутани сцени да си взимам за пиене, понеже там нямаше такива опашки. не може на мейн стейджа да сложат супер мини барчето с 3ма обслужващи хората.. просто е НЕВЪЗМОЖНО тъпа постъпка.. за бургаските селяци няма кво да говорим.. направо са отвратени от хората, които са дошли за фестивала, защото са по-различни от тях и се обличат по-различно.. постоянно чувам негативни коментари за бургазлии относно посетителите от другите градове и държави.. това само тука го има ;) а всъщност супер яко се разнообразява по този начин града ни. с толкова много и различни хора на едно място, качествена музика на мен ми харесва много как се разнообразява градчето ни ;) а относно манталитета на бургаския селяк няма кво да коментирам.. зад мейн стейджа досто грозно стои това изоставеното бяло заведение.. абе кусури доста повече от мин.година, НО МУЗИКАТА БЕШЕ СУПЕР НЕВЕРОЯТНО ДОБРА. НА ПОВЕЧЕТО СЦЕНИ ПОНЕ!!! адски доволен останах аз :))))) тая вечер пак :) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Тази тема предлагам да я постнем и в раздел Фенове след днешния мач! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|