Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
MuTHu4aP
сб авг 22 2009, 15:58
Гост
абе някои да е запознат с новата мания кадето преебава скаипа .. че преди малко ме преебаха и ми я пратиха .. и я отворих без да искам .. и взе да ми щъка мишката из компа да ми сменя парилите да отваря и да затваря мании .. сега немога нито да си вляза в скаипа нито да отворя някои клипче примерно ... някои инфо нещо ..
Най-отгоре
Man-Utd
сб авг 22 2009, 16:30
Гост
преинстал .. иначе може да е нещо гадно и да ти преебе компа по добре го преинсталираи .. земи си само най важните неща от там кадето ти в уиндоуса и го преинстал
Най-отгоре
MuTHu4aP
сб авг 22 2009, 16:50
Гост
стига е пак ли .. преди 2 месеца имаше преинстал ... тая мания ми е изстрила бая неща и програми .. немога да видя още какво ми е преебала .. пф :(
Най-отгоре
TojaRaSaN
сб авг 22 2009, 17:38
Гост
най-добре формат на цялото пц
Най-отгоре
mute
сб авг 22 2009, 17:53
Гост
не знам за какво точно става въпрос, но обикноенно тези хави са свързани директно със скайп, може да влезеш в tools -> options -> advanced setup, там има manage other programs access to skype, предполагам е свързана директно със скайп така че ще трябва да я премахнеш с remove. ако не стане така просто си изтегли някаква антивирусна и сканираи.
това с преинстала и формата са доста краини варианти.

[ Редактирано сб авг 22 2009, 17:53 ]
Най-отгоре
TojaRaSaN
сб авг 22 2009, 19:01
Гост
ем ако е напраила някви други гафове по-добре направо формат, и да няма ядове
Най-отгоре
GreenFightersYouths
сб авг 22 2009, 20:03
Гост
върни компа 2-3 дена на зад като ти работеше :)
Най-отгоре
valjoooo
сб авг 22 2009, 23:57
Гост
ако това което е влязло в комп на амитницата е същия вирус за който доста се пише в последно време значи няма да засегне нищо от операционната памет но ще трие безразборно музика филми и снимки
решението е или си слагаш хубава антивирусна и го хваща или преинстал
Най-отгоре
MuTHu4aP
нд авг 23 2009, 09:01
Гост
valjoooo написа ...

ако това което е влязло в комп на амитницата е същия вирус за който доста се пише в последно време значи няма да засегне нищо от операционната памет но ще трие безразборно музика филми и снимки
решението е или си слагаш хубава антивирусна и го хваща или преинстал

за жaлост това с хубавата анти вирусна пропада .. компа ми е леща ... плаче за смяна ама ... :) ... наи ме е яд за скаипа .. пф .. трябва да си правя нов .. и нямам на никои скаипа ... и немога да разбера точно кои програми ми е изтрил ама в D-то бая неща ги няма .. нито едно клипче не ми тръгва вече ;(
Най-отгоре
IkariNoRei
нд авг 23 2009, 10:23
Гост
Защо да трябва да правиш нов? Като си преинсталираш скайп не си губиш акаунта :)
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF