Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Skype |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | абе някои да е запознат с новата мания кадето преебава скаипа .. че преди малко ме преебаха и ми я пратиха .. и я отворих без да искам .. и взе да ми щъка мишката из компа да ми сменя парилите да отваря и да затваря мании .. сега немога нито да си вляза в скаипа нито да отворя някои клипче примерно ... някои инфо нещо .. | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | преинстал .. иначе може да е нещо гадно и да ти преебе компа по добре го преинсталираи .. земи си само най важните неща от там кадето ти в уиндоуса и го преинстал | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | стига е пак ли .. преди 2 месеца имаше преинстал ... тая мания ми е изстрила бая неща и програми .. немога да видя още какво ми е преебала .. пф :( | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | най-добре формат на цялото пц | ||
Най-отгоре | | ||
mute |
| ||
Гост | не знам за какво точно става въпрос, но обикноенно тези хави са свързани директно със скайп, може да влезеш в tools -> options -> advanced setup, там има manage other programs access to skype, предполагам е свързана директно със скайп така че ще трябва да я премахнеш с remove. ако не стане така просто си изтегли някаква антивирусна и сканираи. това с преинстала и формата са доста краини варианти. [ Редактирано сб авг 22 2009, 17:53 ] | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | ем ако е напраила някви други гафове по-добре направо формат, и да няма ядове | ||
Най-отгоре | | ||
GreenFightersYouths |
| ||
Гост | върни компа 2-3 дена на зад като ти работеше :) | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | ако това което е влязло в комп на амитницата е същия вирус за който доста се пише в последно време значи няма да засегне нищо от операционната памет но ще трие безразборно музика филми и снимки решението е или си слагаш хубава антивирусна и го хваща или преинстал | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | valjoooo написа ... ако това което е влязло в комп на амитницата е същия вирус за който доста се пише в последно време значи няма да засегне нищо от операционната памет но ще трие безразборно музика филми и снимки решението е или си слагаш хубава антивирусна и го хваща или преинстал за жaлост това с хубавата анти вирусна пропада .. компа ми е леща ... плаче за смяна ама ... :) ... наи ме е яд за скаипа .. пф .. трябва да си правя нов .. и нямам на никои скаипа ... и немога да разбера точно кои програми ми е изтрил ама в D-то бая неща ги няма .. нито едно клипче не ми тръгва вече ;( | ||
Най-отгоре | | ||
IkariNoRei |
| ||
Гост | Защо да трябва да правиш нов? Като си преинсталираш скайп не си губиш акаунта :) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|