Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Платена зона |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
PayPal абонамент за платената зона |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | вече има възможност за плащане с PayPal 2,50 евро за един месец Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | A be za6to RADIOTO NE RABOTI BE??? ПИШИ НА КИРИЛИЦА от админ!!! [ Редактирано ср авг 26 2009, 21:19 ] | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | Работи само по мачовете :Д ха | ||
Най-отгоре | | ||
mitkonafta |
| ||
Гост | не ще да работи | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | радиопредаването започва с началния сигнал и на полувремето прекъсва защото се налага пренастройка на техниката Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | страхотно радио ако питаш мен незнам толкова кристален звук няма какво повече да се желае браво Живко всеки пък го слушам когато не съм на мача .. | ||
Най-отгоре | | ||
mitkonafta |
| ||
Гост | ji 2 път се абонирам и нито един мач не мога да чуя........ | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | по погрешка съм пуснал 2 SMS- са за платената зона и сега имам един излишен код за достъп , някой ако го иска да ми пише ЛС. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | можеш да си го запазиш и да го ползваш след изтичането на първия ти абонамент Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Leal |
| ||
Гост | radvam se che ste napraili paypal kato opciq zashtoto ima fenove na naftata koito sa v 4ujbina i ne moat da hodqt na ma4ovete ...pone moje da davame nekoi lev za horata v bg koito podkrepqt otbora....bravo ....sha pomagam s kakvoto moga.....FOREVER GREEN.... | ||
Най-отгоре | | ||
|