Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Нефтохимик – проекти, перспективи, бизнес планове, идеи за развитие.
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
WoW
ср сеп 23 2009, 00:45
Гост
diesel написа ...

ЩО БЕ,ЩО ДА НЕ Е ВАРИАНТ?! ТОЙ И СЕГА СИ ИМА ТРИБУНА КОЛКОТО ТАЗИ В Д.ЕЗЕРОВО.ЗАД ДВЕТЕ ВРАТИ ИМА МЯСТО И ТО ЗА ПО-ГОЛЕМИ ТРИБУНИ.ЕДИНСТВЕНО ОТ ЗАПАДНАТА СТРАНА ИМА КООПЕРАЦИЯ,НО ТАМ МОЖЕ ДА СЕ ИЗДИГНЕ СТЕНА.ЗАД СЕВЕРНАТА ВРАТА ИМА НЯКАКВИ БАРАКИ И АВТОМИВКА КОИТО МОГАТ ДА СЕ РАЗКАРАТ И ОТ ТАМ ДА Е ВХОДА ЗА МПС. и ПАРКИНГ.ОТ СЕГАШНАТА ТРИБУНА ДО НАЙ-БЛИЗКИЯ БЛОК 36 ИМА ДОСТАТЪЧНО МЯСТО ЗА ПЪТ

Ако искаш голям и силен НЕФТОХИМИК,това не е мястото!
Стадиона в ДЕ е с планове да има паркинги,игрища....В Славейков няма място да сложат съблекалните пък камо ли нещо друго.
НЕФТОХИМИК трябва да остане там където се възроди,всяко ново начало има своите + и -,за мен стадиончето е един голям +,при положение че думата ни се слуша от ръководството,с малко фантазия и търпение ще изградим място което ще е нашия дом.
Най-отгоре
ALIVE
ср сеп 23 2009, 00:55
Гост
Което пък само по себе си е идея - да помогнем за изграждането на стадиона на бригадни начала ... хем ще има и някакво медийно отразяване - фенове на Нефтохимик строят стадион! :) Колкото и смешна на пръв поглед да изглежда идеята си мисля, че е приложима ... сигурен съм, че повечето от нас имат някакви познания от сферата "общ работник"
Най-отгоре
sn
ср сеп 23 2009, 02:39
Гост
Mr.GREEN написа ...

В разходната част не виждам разходите за гостувания които са много сериозно перо.Грубо 15 гостувания за 20 души скромен хотел за 50 лв на човек прави още 15 000 + мин 10 000 за гориво за автобуса + още мин 15 000 лв за храна при гостувания.Ощо 40 бона на година.Екипировката също е сериозно перо .Мисля , че с големи икономии отбор в А група под 100 - 120 хил на месец не може да съществува.

Да не забравяме съдийски и делегатски такси които в професионалния футбол са си сериозна сума, заплати за работници на стадиона и подържащ персонал към отбора, ток, вода, както и сто различни други разходи които ще се появяват, така, че сумата нараства главоломно! Единственото спасение на отбора според мен е нов и силен спонсор, който или да закупи отбора или да работи съвместно с Евробилдинг ! Да, тези неща не зависят от нас и нищо неможем да направим, освен, ако не изкочи някой олд скул фен на отбора с много милиони!
А, доколкото знам, фирмите, които спонсорират спорт в България получават данъчни облекчения, така, че не мисля, че фирмите нямат и финансова изгода! Като цел номер едно пред нас феновете и отбора, трябва да е незабавно влизане в "Б" група още този сезон ! Това е първата крачка за нашето оцеляване! Всеки друг край на сезона ще бъде пагубен за нас! Според мен ръководството на отбора трябва да е наясно с това и можеби ще е хубаво да им бъде припомнено!
Смятам, че ние феновете трябва да бъдем твърди в позицията си, че нашия любим Нефтохимик няма място във "В" група и това бъде ясно обяснено на ръководството, защото имам чувството, че самите те играят "За здраве" и ако се наложи да влизат накрая могат да направят една, две изненади!
Най-отгоре
ji
ср сеп 23 2009, 09:42

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
темата за мечтите със спонсори и собственици шейхове мисля че е излишна
тук правим някакви реалистични сметки и анализи как може да съществува футболен клуб без в него да се наливат милиарди които никога не се връщат
никой спонсор или собственик няма да тръгне да влага пари заради любов към футбола
за да има шанс за инвестиции трябва да има перспектива и близко бъдеще в което част от вложените пари започват да се връщат по някакъв начин

това е големия въпрос който обсъждаме тук поне според мен
как може да се правят пари чрез ФК Нефтохимик
това е нещото което ако се докаже че е възможно инвеститорите ще се блъскат за да влагат в отбора

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
WarKiller
ср сеп 23 2009, 12:50
Гост
ZA написа ...

Поляната накрая на Меден рудник е 100 пъти по-атрактивна за инвестиции.

Еми ето, че в дискусията се роди едно доста добро предложение. rfger:)
Искаме стадиона ни да е в голям комплекс - Меден рудник е поне два пъти по-голям от Славейков, за където повечето фенове мечтаят.
Публично-частно партньорство с парцел в Меден рудник - стадион, сгради със смесено предназначение и търговски обекти + болницата, която не я искат между блоковете...
Най-отгоре
SHEIKH`
ср сеп 23 2009, 13:38
Гост
Забравете за друг стадион освен този в ДЕ. Много мИчтайти...
Най-отгоре
green_boy91
ср сеп 23 2009, 14:10
Гост
Храма си беше храм...... Доколкото в Д.Е хората там се закачат леко по леко 34r:) и има доста сливи което е добре rfger:)
Най-отгоре
ZA
ср сеп 23 2009, 15:02
Гост
SHEIKH` написа ...

Аз пък си мисля, че много малко мечтаем и искаме. Ето, Урода вече си имат клуб, където да се събират, нищо, че са в пъти по-малко от нас. Защото си искат. А ние от гордост, срам или неудобство въобще не смеем да искаме нищо.

Може и да е нахално или прекалено смело, но наистина вярвам, че щом Община Бургас направи и продължава да прави толкова за един отбор със 100 човека привърженици, то просто е длъжна да направи не по-малко и за отбор с многократно по-голяма фенска маса. И то не заради пристрастия или нещо друго, а защото става въпрос за гражданите на Бургас и техните интереси. Ако 2000 - 3000 души ходят на мач дори в ДЕ, то това е повече от ясен знак, че за поне тези хора отбора и неговото бъдеще е важен и значим въпрос.
Най-отгоре
DENIS
ср сеп 23 2009, 15:58
Гост
СТИГА СТЕ УМУВАЛИ, ПО-ДОБРЕ 4УЙТЕ ГУРУТО.

Председателят на СД на ПСФК „Черноморец – Бургас” Митко Събев излезе с официално изявление относно последните събития в българския футбол и предприетите от държавата действия свързани с футболните клубове:

Изявлението на Митко Събев (публикувано без авторска намеса):

Да се доказват източниците на финансиране и осигурените бюджети за всяка спортно-техническа година във футбола, призовава Митко Събев

Последните събития в българския футбол показват по-ясно от всякога, че е необходимо да бъде изграден устойчив модел за развитие на този спорт, съгласно установените добри практики и стандарти в държавите от ЕС. За такъв модел, настояваме от години заедно с колегите от футболните клубове, в които съм инвестирал – първоначално „Нафтекс”, сега ПСФК „Черноморец”. Устойчивият модел включва всички етапи на футбола като масова игра и спортна индустрия – от развитието на съвременни детско - юношески школи, през изграждането на спортна инфраструктура, инвестициите в спортно-техническа база, в професионален клубен мениджмънт и маркетинг до въвеждането на пълна финансова отчетност и прозрачност в работата на професионалните отбори. За да се постигне тази цел са необходими съвместните усилия на държавата в лицето на Министерството на физическото възпитание и спорта и на ръководствата на професионалните футболни клубове.

Приветствам факта, че за първи път от години, българското правителство предприе действия, насочени към създаването на финансова и данъчна дисциплина във футболните клубове. Футболът не е държава в държавата – за него трябва да важат правилата, които регулират всички обществени и браншови сектори. През годините, по отношение на инвестициите си във футбола, последователно съм прилагал изискванията за прозрачност, действащи в останалите компании, включително и публични дружества, в които имам акционерно участие. Затова днес ПСФК „Черноморец” има изрядни данъчни документи, професионален одит и заверени финансови отчети, както и ясна инвестиционна политика.

Призовавам всички футболни клубове да подкрепят усилията на държавата за по-добра финансова дисциплина в спорта, изваждане на светло на оборотите и на реалните заплати на играчи и спортно-технически ръководства. Необходимо е също така, преди началото на всяко първенство, да бъдат проверявани източниците на финансиране на отборите, както и да се доказва размерът на осигуреното финансиране от страна на акционерите за предстоящата спортно-техническа година.

Футболът е спорта, който в най-голяма степен отразява развитието на обществото. Затова въвеждането на етични и професионални практики в играта и финансирането й са първостепенни задачи на всички отговорни личности и клубове във футбола. В противен случай всяка криза в един отбор, ще девалвира доверието към останалите клубове и към футбола като цяло, от което ще загубим всички – държавата, клубовете и зрителите на футбола.

Именно ясните правилата и европейски стандарти ще създадат устойчив модел на футбола в България, който може да влияе положително на младите хора, да радва публиката, да пълни стадионите и да допринася за развитието на спортната индустрия. Това е единствения начин България за получи своето достойно място на европейската, а защо не и на световната футболна карта.

Митко Събев председател на СД на ПСФК „Черноморец – Бургас”

Най-отгоре
IkariNoRei
ср сеп 23 2009, 15:59
Гост
SHEIKH` написа ...

С това изречение, все едно каза "Забравете някой да си спомня за Нефтохимик след няколко години!"
Просто в ДЕ няма да стане... Всичко друго е самозаблуда. Не се ли върне отборът в Бургас по най-бързия начин, какъвто и да е той, "възраждането" на Нефтохимик ще се окаже само последното действие на една вече твърде дългичка трагедия...
А колкото до мечтите... много или малко... те са единственото което не успяха да ни вземат, така че ще мечтаем колкото си искаме. А нещата за които говорим не са нито толкова много, нито толкова абсурдни, колкото някои хора се опитват да ги изкарат. Закарването на публика в ДЕ е далеч по-нереално...

[ Редактирано ср сеп 23 2009, 16:33 ]
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF