Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Нефтохимик – проекти, перспективи, бизнес планове, идеи за развитие.
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
kalaks
ср сеп 23 2009, 17:06
Гост
здравеите превържиник
съм на нафтата от доста години като живеех в бургас не испусках мач сега вече живея в софия и несъм толкова близо до отбора и затова не вземах участие до сега в темите.но имам едно предлужение по вапроса защо не се уреди една среща с кмета за нея да се уведомят медиите да каже какви са намеренията на общината кам отбора за вбъдеще терени има много и ако несе лъжа кмета обеща до края на годината да намери терен нека се зададат тези вапроси които ни вълнуват всички
Най-отгоре
diesel
ср сеп 23 2009, 17:17
Гост
МОМЧЕТА,ТУКА МЕЧТАЕМ И ДИСКОТИРАМЕ-ТУЙ ЩЕ БЪДЕ-ОНУЙ ЩЕ БЪДЕ! САМО ЧЕ СИ ПРАВИМ СМЕТКАТА БЕЗ КРЪЧМАРЯ!!! А ТЕ ("КРЪЧМАРИТЕ") ВЕЧЕ НИ ВИДЯХА СМЕТКАТА ,И СЪДБАТА НИ Е ПРЕДУПРЕДЕЛЕНА ОЩЕ ПРЕЗ ЮНИ. КРЪЧМАРИТЕ СА СЪБЕВ,КИРЯКОВ,ХЪНКОВ,МИХОВ,БАЛЪКОВ,Д.НИКОЛОВ И ЕВРОБИЛДИНГ
Най-отгоре
SHEIKH`
ср сеп 23 2009, 17:20
Гост
И аз го искам момчета, ама реалността е такава. Стадиона в ДЕ го вземаме за 10 години, а за фен клуб - нашите собственици имат доста непродадени офиси :))))))))))))))
Просто няма кой да построи стадион..

Има и още нещо - засега бюджета за няколко месеца е осигурен, утре ако се смени кмета - и отбора отива... нали се сещате...
Най-отгоре
IkariNoRei
ср сеп 23 2009, 17:24
Гост
Е той и без това там отива ако остане в ДЕ...
Най-отгоре
runn
ср сеп 23 2009, 17:54
Гост
В Парка срещу спешното по наватрене никои не ходи там тази година да изкарамае на ДЕ а живот и здраве Трабва да се направи нещо като блоготворитевлна кампания за сабирането на средства

-ВРЪЗКА-
Най-отгоре
IkariNoRei
ср сеп 23 2009, 18:14
Гост
Това предложение няма да мине уви... А и е смешно - футболен отбор да разчита на благотворителност.
Трябва да се търсят спонсори... само че... никой трезво мислещ спонсор не би се хванал с аматьорско отборче играещо на майна си райна на някаква концесионирана полянка...
Във всички случаи, дори към момента да не е възможно закупуването на земя и строежа на стадион, такива амбиции трябва да се афишират ясно от официалнтие лица от клуба и да се търси начин как може да стане. Ако те не могат да направят това, то не виждам с какво са по-добри от Йоан или Събев, които също идеално могат да ни обяснят как не може да стане...
Най-отгоре
MaXiMuM
ср сеп 23 2009, 19:56
Гост
Ами работата е такава, че май свободни парцели близко до града има общо взето в полето. А и не съм сигурен, че и там са общински. Въпросния стадион в Славейков е абсурдно. Там нищо не става. Скоро минавах и няма достатъчно място за нормален стадион.
Ако искаме да е в рамките на града трябва да е в Морската :)
Друг е въпросът, че според мен има доста място например в "Стария парк", където има басейни и т.н.
Там има много място, което е абсолютно незаето. Ама тогава ще се намесят 1000 еколога и т.н.
Вземането на стадиона в ДЕ на концесия по никакъв начин не ограничава бъдещите инвеститори да инвестират само там.
Ако общината го предложи в пакет с друго място...според мен ще се намери кой да инвестира. Защото там мястото е златно.
Най-отгоре
stisho
ср сеп 23 2009, 20:38
Гост
наздраве на админите
Най-отгоре
WoW
ср сеп 23 2009, 21:40
Гост
IkariNoRei написа ...

SHEIKH` написа ...

Забравете за друг стадион освен този в ДЕ. Много мИчтайти...

С това изречение, все едно каза "Забравете някой да си спомня за Нефтохимик след няколко години!"

Пълна глупост!!!
Където е отбора там сме и ние.
НЕФТОХИМИК е феновете,а феновете винаги ще са зад него!
До ДЕ отнема 20 мин път,почти колкото на мен ми отнема да си вървя до лазур.
И все още не разбирам какви въпроси да задаваме на кметове,и ръководства при положение че всичко е казано,дъвкано и коментирано?
Пускали сме информация на сайта какво се говореше на първите тренировки на отбора,пресконференцията....Какво още?
Най-отгоре
Пламенски
чт сеп 24 2009, 09:29
Гост
IkariNoRei написа ...

....................................
Трябва да се търсят спонсори... само че... никой трезво мислещ спонсор не би се хванал с аматьорско отборче играещо на майна си райна на някаква концесионирана полянка...
..........................

Всъщност, защо тогава разните му Титан,Митан,Батков и Путков искат да взимат стадионите на концесиии.Защо говедата се натискат да си върнат Раковски- пак на концесия, да за 20-30 години поне.
Истината е , че всички тези собственици на отбори са едни перачи на ДДС. И то лъсна тези дни...
ДЕ е в Бургас!Да не го забравяме! Ако отбора върви добре, ще стане профи отбор , кинти ще се намерят.Но всичко с времето си...
В проекта за реконструкция на стадиона има включени и две тренировъчни игрища. Изграждането на втора трибуна е въпрос на време - да мине концесията.
А и ,дай боже , да се върнем някой ден в А група, дори и ДЕ не получи лиценз за професионален футбол, със сигурност ще играем в ХРАМА.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF