Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нефтохимик – проекти, перспективи, бизнес планове, идеи за развитие. |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
sn |
| ||
Гост | Няма как да стане това за другата година, защото премени в формата на първенството се прави по година преди да е започнало, т.е. преди да е започнал предния сезон! Така, че ще имаме още една година по-леки съперници в битката към Б | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | А бе каква Б група, бе брат.... Знаеш ли защо ни е рано за там? Защото ще ни лъсне голия гъз затова.....Като узреем тогава. Аз не бързам. Още 5-6 годинки в тая група и ще влезем човешки в Б група. За да възкръснеш, първо трябва да умреш. За къде бързаме толкова като че ли ако не влезем до 2 години и града ще ни забрави... Глупости! Тъкмо ще се видим кои сме най-зелените. Аз мога да се радвам на Б група и на 32-33 години. И няма да ми писне. Просто съм инат. | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | А ти преди да пишеш глупости я си представи за 5-6 години в тия селски групи, колко поколения зелени фенове ще загубим. Не искам да ставаме, като Бдин Видин, но и не искам цял живот да играем с тези села. | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Rusi_32 написа ... Не искам да ставаме, като Бдин Видин, но и не искам цял живот да играем с тези села. Интересно двойно отрицание...rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
fen |
| ||
Гост | б.митрев-изп.директор на мястото на милен.честито | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Rusi_32 написа ... А ти преди да пишеш глупости я си представи за 5-6 години в тия селски групи, колко поколения зелени фенове ще загубим. Не искам да ставаме, като Бдин Видин, но и не искам цял живот да играем с тези села. Аз също не искам да се лутаме дълго по селата,и направо съм бесен от яд,но не е вярно че ще изгубим феновете.Те пак ще се върнат! Хората обичат "новото'. Ще дам пример с Локомотив Бс. Този отбор играе от 1968 до 1974 в Б група.Стадиончето е фряш с народ-най-вече железничари.Бях малък и смътно си спомням капацитета,но от разкази на по-стари фенове от мен,както и от разговор с Цвятко Мутафчиев (бивш футболист на Чц,играл и за Нефтохимик) знам че са ходили много хора-стадиона е бил подобен на този в Д.Езерово.Отбора изпадна през 1974 и хората наистина го "позабравиха"...до 1980. А това бяха най-силните години за Черноморец-в Комлука ходеха много хора ,тогава Чц имаше най-силното поколение футболисти и бе много популярен.За Локомотив малко хора се сещаха.Но дойде 1980 и Локото спечели баража и влезе в Б група. Стадион Локомотив вече беше разрушен ,а отборът играеше на помощните игрища на ст "Черноморец" мачовете си от третия ешалон. Но когато влезе в Б-Нефтозавода му предостави ст. "Нефтохимик". Това предизвика голям интерес у бургазлии.Очаквах много хора на първия мач-така и стана. Стадион "Нефтохимик" за първи път от създаването си (като изключим сезон 72-73,когато Чц играе там поради ремонт на неговия) приемаше мач на високо ниво.Мача предизвика интерес у всички близкостоящи комплекси-Толбухин(Лазур),изгрев,славейков,зорница,цгч и т.н. Сектор "В" беше пълен до дупка. 12 000 зрители дойдоха да видят "позабравения" Локомотив. Домакините спечелиха мача с 2:0 и положиха началото на края на хегемонията на Черноморец в сърцата на бургазлии.След няколко месеца Локомотив и Нефтохимик се сляха в ЖДФС Нефтохимик и този отбор направи няколко много силни сезона.А в ония години половината отбори в Б бяха по-силни от почти цялата ни сегашна А група. След средата на 80-те нашият отбор вече имаше почитатели колкото Черноморец.А през 90-те(91-94) вече на Нефтохимик ходеха повече хора(макар и в Б група) от колкото на Черноморец(в А ). А след 1994-вече направо смачкахме шараните по посещаемост и обич на феновете..........Историята пак ще се повтори защото ТОЙ(НЕФТОХИМИК) НЕ УМИРА!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | ultra_nafta_svishtov написа ... А бе каква Б група, бе брат.... Знаеш ли защо ни е рано за там? Защото ще ни лъсне голия гъз затова.....Като узреем тогава. Аз не бързам. Още 5-6 годинки в тая група и ще влезем човешки в Б група. За да възкръснеш, първо трябва да умреш. За къде бързаме толкова като че ли ако не влезем до 2 години и града ще ни забрави... Глупости! Тъкмо ще се видим кои сме най-зелените. Аз мога да се радвам на Б група и на 32-33 години. И няма да ми писне. Просто съм инат. Защото за тезо 5-6 години ще загубим поне едно поколение потенциални мазути.Вече захубихме едно! 99 процента от малките деца са чували само за шарана! И докато ние пием биричка на мача с горно сахране след 2-3-4-5 години хората които може да са с нас ще бъдат я на мач с говедата я на мач с чорбата ... може и да се готвят за мач в евротурнирите! | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | fen написа ... б.митрев-изп.директор на мястото на милен.честито Интересно. Като каза Благо мислех, че ще е нещо свързано с ДЮШ. Сега какво става с Милен или му писна на човека? | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Яко възпитателен ефект вкарваме. Ще заместим семейството и училището...Споко! Те децата могат и сами да избират. Винаги ще има такива, които не могат да си харесат нищо в Шарана. | ||
Най-отгоре | | ||
vaso |
| ||
Гост | diesel братче не забравяй че интереса към новот е много по малък когато на седмица имаш 20 мача по кабеларката. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|