Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нефтохимик – проекти, перспективи, бизнес планове, идеи за развитие. |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | и това е само в БГ | ||
Най-отгоре | | ||
vaso |
| ||
Гост | Дам аз примерно от 8 години съм тук (в София) и съм ходил единствено на мачове на Нафтата и Националния по софийските стадиони ... като ми се гледа футбол си пускам Диема и готово. Едно време когато хората не са имали възможност да гледат футбол са ходели по 10 000 и на Б група. Сега ако ми кажеш че познаваш и 1 човек който би гледал мач от Б група (дори и по телевизията) без да е фен на някой от двата отбора ще те призная :) Че то на баража ни в Ловеч имаше не повече от 50 неутрални фена. | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | vaso има не знам каде бях гледал статистика но доста голям процент от хора гледат родните 'Б' групи било то от прост зрителски интерес . | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | vaso написа ... diesel братче не забравяй че интереса към новот е много по малък когато на седмица имаш 20 мача по кабеларката. Да,по кабеларката дават големи отбори но не са "родни" и няма тръпка.Не знам дали ще ми повярвате,но аз почти не гледам мачове по тв. Дори в момента не знам как са първенствата нито в Англия,нито в Испания. Тук-таме гледам части от мачове,колкото от любопитство.Вече съм се наситил на футбол-омръзнало ми е. С интерес гледам мачове само на 2 отбора-на Нефтохимик на живо,за да го подкрепям и никога няма да ми омръзне защото това е моя отбор-силен или слаб-той си е мой. Другият е Черноморец когато го дават по тв-гледам го с небивал интерес и огромна надежда че ще пада и ще се дъни. Не съм злобар и не мразя марката и името "Черноморец"-но всяка загуба на това 'Събево недоразумение",на тая долна гад която тотално разсипа футбола в града и нашия тим-е празник за мен! | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Шарана не са за гледане дори по телевизията! | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Пресконференция за бъдещето на Нефтохимик ще дадат утре шефовете на тима. Във вторник ръководството на клуба в лицето на новия изпълнителен директор Благомир Митрев и президента Мартин Дяков ще представят новите играчи в клуба и целите, които са поставени пред отбора през пролетния полусезон. Възстановяването на детско-юношеската школа на клуба школа ще бъде една другите теми на предстоящата пресконференция. "Зелените" вече започнаха подготовка за пролетния дял. | ||
Най-отгоре | | ||
naftabg |
| ||
Гост | - Само преди дни в Бургас бе открит нов спортен комплекс в парк "Изгрев". На каква стойност е изграждането му и какво какво има в него? .- Комплексът е на стойност два милиона лева. На територията на бургаския комплекс „Изгрев" има три тенис корта, многофункционално игрище за волейбол, баскетбол, футбол, зона за тенис на маса, фитнес, площадка за петанка. В административната сграда има зала за аеробика и друга зала за силови спортове. В момента там е монтиран боксов ринг и силови уреди. Това е достатъчно добра зона за спорт -ВРЪЗКА- Интересна ифнормация.2млн лв за всичко.Някой знае ли колко долу горе струват само 2та футболни терена?А и помня,че в началото на годината ако не се лъжа излезе ифнормация,че немския футбол съюз подарява на БФС 50 такива терена за да ги разпределят между клубовете.Вярно,че не е като изкуствения,но ще е добро начало за базата на отбора направата на игрища с изкуствена трева за тренировки на ДЮШ и първия отбор... [ Редактирано ср май 05 2010, 14:49 ] | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | ВЛЕЗТЕ В САЙТА НА ВЕСТНИК "ДЕСАНТ" И ВИЖТЕ ЧИЯ РЕКЛАМА СТОИ ДО ЗАГЛАВИЕТО НА ВЕСТНИКА | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | diesel написа ... ВЛЕЗТЕ В САЙТА НА ВЕСТНИК "ДЕСАНТ" И ВИЖТЕ ЧИЯ РЕКЛАМА СТОИ ДО ЗАГЛАВИЕТО НА ВЕСТНИКА И ко да напрайм ти си баси лекия ся пак ще изкараш една теория че като има реклама значи нещата отиват на добре.... О М Г | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|