Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
трансфери |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | интересно ми е като аматьорски клуб какви правила за трансфери действат при нас продажбата на футболисти е един от начините да бъде финансиран отбора реално в тима ни има трима играчи които имат шанс да намерят някой желаещ да ги купи Лефтеров Ангелов и Благоев ако клуб от А група ги пожелае може ли да ги вземе без трансферна сума и какъв е шанса да получим някакви пари за тях ако преминат в друг отбор Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Ами че ние без тях загиваме,закво да ги продаваме? Тя и сега защитата ни е слабичка,а без Лефтеров-направо ще сме нула. За сега не трябва да продаваме ,а да взимаме-Диан Христов,Малин Орачев,Иво Чонгарски,Светлин Симеонов,Янко Георгиев,ЛюБомир Божинов,Велин Дамянов трябва да се връщат при нас | ||
Най-отгоре | | ||
poznainai |
| ||
Гост | daaaaaaaaaaaa sh:) ergw) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | да .... не ..... това е положението ако продажбата на един футболист може да осигури бюджета до края на сезона както и да финансира привличането на 5-6 нови това е начина нали от някъде трябва да влязат пари Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
runn |
| ||
Гост | тоз Левтеров е моно слаб заради него ни вкараха голав Сопот трябва да продадем поне 5 чпвека мн хора стнаха нямаме толкоз пари и на тях да им плащаме ззаплати | ||
Най-отгоре | | ||
KoHcTaHTuH |
| ||
Гост | Хахахаха, ЗАПЛАТИ?! Тука тези дни тръгнаха едни кофти слухове за Нефтохимик .... дано е само слух... чувасе ,че повечето от Нефтохимик им минал мерака така да го кажем .... максимум и другия сезон.От футболисчета се чуват тези приказки ..... Евробилдинг е пред фалит .... Неискам да излизам песимист ,защото напротив аз съм ОПТИМИС ,но фактите си говорят ако ме разбирате какво искам да кажа.Да ви кажа чесно в окръжните ни групи има много талантливи момчета ,даже и по добри от играчите на Нефтохимик.Разговарял съм с 2-3 момчета(познати) на по 23-24 години няма да кажа от кой отбор са,но сме си говорели за Нефтохимик и с радост биха подсилили отбора ,но незнаят как се постъпва в такава ситуация т.е. че искат някой да худатаиства за тях и да кажем С.Цонев да ги пробва или Д.Стойчев .... Дайте идия как да ги свържем и кога с Цонев или Стойчев? | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Абе , Ji ви пита едно, вие си знаете ваш'то. Мноо слаби, зле, тоя,оня.....мениджъри мноого. Естествено, че има много разбиращи от футбол по окръжните групи - те щяха да са другаде,ако бяха можещи. Всичко е пари.Защо да идват гореспоменатите?За зелените ни очи ли? Нали требе кльопане, манджа браточка. Според мен на да ли ще се стигне до продажба на някой от отбора.Ако получим субсидия от общината, със сигурност ще се привлекат нови хора и ако сметките ни излязат правлни ще се случат хубави неща. | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Дъщерни фирми Обща информация Защо с нас Отдели Дъщерни фирми Сертификати Анабела Билд ООД Водеща строителна компания на национално ниво, специализирана в изграждането на ваканционни комплекси, довършителни работи и организация на строителния процес. Анабела Билд ООД е член на Строителната камара и носител на сертификат ISO 9001. Натрупаният от Евробилдинг Инженеринг ООД опит в строителството и нейният висококвалифициран персонал е в основата на Анабела Билд ООД. Европроект Инженеринг ООД Компания, създадена да посрещне нуждите за проектиране на бързо развиващият се строителен пазар в България. Екипът се състои от опитни специалисти с установени дългогодишни връзки с местното управление – жизненоважно условие за съставяне на максимално добри проекти според специфичните условия на всяка община. Бългериан Сън Пропъртис ООД Българска компания специализирана в ремонти, реставрации на стари къщи и придаване на традиционен български стил на нови такива. Компанията разполага с широк спектър специалисти в областта на вътрешен и външен дизайн. Анабела Пуулс ООД Водеща компания в изграждането и проектирането на водни съоръжения, басейни и помпени станции. Компанията предлага широк спектър от услуги, свързани с поддръжка на аква-паркове и басейни. Европласт Инженеринг ООД Фирма за производство на AL и PVC дограма. Фирмата работи с най-високо качество български и немски PVC профили и обков. © Copyright 2004 - 2009. Евробилдинг Инженеринг ООД. Всички права запазени! Част от холдинг LifeStyle Developments ™ Карта на сайта | FAQ | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | ji написа ... интересно ми е като аматьорски клуб какви правила за трансфери действат при нас продажбата на футболисти е един от начините да бъде финансиран отбора реално в тима ни има трима играчи които имат шанс да намерят някой желаещ да ги купи Лефтеров Ангелов и Благоев ако клуб от А група ги пожелае може ли да ги вземе без трансферна сума и какъв е шанса да получим някакви пари за тях ако преминат в друг отбор И аз съм си задавал този въпрос .Да вземем да питаме някой фуболен мениджър.Този Градев ми изглежда отворен .Може да му зададем въпроса чрез сайта на агенцията му.смятам , че ще ни отговори . -ВРЪЗКА- [ Редактирано ср сеп 30 2009, 18:28 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | diesel написа ... Дъщерни фирми Обща информация Наистина не разбрах в каква връзка го пускаш това? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|