Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
трансфери |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ZA |
| ||
Гост | ji написа ... Най-добре е всеки да си разсъждава свободно без някой специалист да му слага ограничения и да му дава насоки. Въпроса е, че някои се опитват да разнищят световната конспирация, без елементарни познания в никоя област. За тях ставаше въпрос. В крайна сметка написаното влияе и на други хора, има по-малки или по-наивни, които приемат всичко за чиста монета. Да не говорим за зложелателите, воайорстващи тук или медиите. Вярно, че всякакво ограничение е неправилно, но призива ми беше по-скоро за самоограничение. Защото наред с многото сериозни, задълбочени и обосновани мнения, които чета с интерес има и такива, които са наивни до глупост, а подлагат на съмнение, дори и отричане, всеки и всичко, а по този начин се настройват и останалите. Иначе, и аз съм за свободата на словото и изразяването. [ Редактирано чт окт 01 2009, 00:53 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Аз пък смятам, че футболистите нямат договори, дори и граждански и всички са на добра воля, т.е. могат да напуснат, когато желаят. Пари се дават на ръка по осмотрение на ръковдството на организацията с нестопанска цел "Нефтохимик". Може би осигуряват единствено тези, които нямат друга работа, т.е. постоянен трудов договор. От друга страна организациите с нестопанска цел имат право да кандидатстват по проекти понеже не са вид търговско дружество. Клубовете в А и Б група са фирми, занимаващи се с футбол, а ние не сме. По отношение на въпроса на Живко: -ВРЪЗКА- погледни членове 32 до 36, 38- ал. 2, 46, от Правилника за статута и трансферите на футболистите Раздел II, след това глава Втора - Трансфериране на футболисти в системата на БФС - V. Компенсации за обучение на млади футболисти, и накрая хвърляш един поглед на цялото Приложение към този Правилник. С 2 думи: ако играча е до 23 години, преминава от АФК в ПФК с професионален договор се дължи компенсация на клубовете учавствали в създаването на играча, съгласно Правилника и Приложението към него. Ако преминава без професионален договор, демек със статут на аматьор в ПФК или АФК нищо не се дължи. Просто се картотекира. Така се пазаруват юноши на безценица, но пък тези момчета без договор няма как да получат лиценз и да бъдат картотекирани в А и Б група. Когато се наложи ги пускат на трудов договор , на минимална работна заплата и така.... Документа е от 2006, но по-новичък не можах да открия. Толкоз по темата за нашите вероятни трансфери! [ Редактирано чт окт 01 2009, 00:40 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ExtAzz4o |
| ||
Гост | Не искам да казвам големи думи , но съм тренирал в Миньор Раднево като вратар (2 години) , след което се отказах поради лични причини.Ако има възможност за пробен период (тестване) с удоволствие бих се пробвал.Може да звучи смешно и знам че много хора ще ме нападнат , но на този етап имаме нужда от вратар.Незнам дали имам нужната класа (това други хора го преценят ), но определено бих дал всичко за отбора на когото съм фен от малък. На 21 години съм. sdfm:) | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | ExtAzz4o написа ... Не искам да казвам големи думи , но съм тренирал в Миньор Раднево като вратар (2 години) , след което се отказах поради лични причини.Ако има възможност за пробен период (тестване) с удоволствие бих се пробвал.Може да звучи смешно и знам че много хора ще ме нападнат , но на този етап имаме нужда от вратар.Незнам дали имам нужната класа (това други хора го преценят ), но определено бих дал всичко за отбора на когото съм фен от малък. На 21 години съм. sdfm:) Идеален си.Отивай при Станчо и му казвай да те пробва.Едва ли ще си по зле от Теменлиев. [ Редактирано чт окт 01 2009, 18:37 ] | ||
Най-отгоре | | ||
KoHcTaHTuH |
| ||
Гост | ExtAzz4o написа ... Не искам да казвам големи думи , но съм тренирал в Миньор Раднево като вратар (2 години) , след което се отказах поради лични причини.Ако има възможност за пробен период (тестване) с удоволствие бих се пробвал.Може да звучи смешно и знам че много хора ще ме нападнат , но на този етап имаме нужда от вратар.Незнам дали имам нужната класа (това други хора го преценят ), но определено бих дал всичко за отбора на когото съм фен от малък. На 21 години съм. sdfm:) Успех !!!! ПП:значи звъниш на С.Цонев и тренираш? ..... | ||
Най-отгоре | | ||
KoHcTaHTuH |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Естествено, че има много разбиращи от футбол по окръжните групи - те щяха да са другаде,ако бяха можещи. Виж приятел ще се съглася с тебе ако държавата ни беше малко по развита като футболна. Просто си нямаш и на идея колко млади таланти си отиват,защотото няма кой да ги лансира,мама и тати нямат пари за да извадят и да платят на които трябва ..... така ще е докато не се променят доста неща в БФС .... Дано ме разбирате правилно и точно ,защотото не съм много по обясненията ;) 54y45g3P 54y45g3P 54y45g3P | ||
Най-отгоре | | ||
ExtAzz4o |
| ||
Гост | При мен се получи нещо такова.В началото сезон и нещо бях неизменен титуляр обаче смениха тренъора и знаете как е започна да пуска синовете на еди си кого и еди си кого , а въпросният мой заместник му вкарваха голове от центъра , извън наказателното и то супер смешни където и балък ще ги хване , поради което не издържах хвърлих ръкавиците и казах аз съм до тук.Тогава си мислих , че няма смисъл да се излагам като резерва на такъв смешен вратар по този начин хората си мислиха че аз съм по зле.Но сега ако имаше начин да върна времето назад никога не бих се отказал.Ех като си спомня какви мачове правихме с Педерое примерно и ме обзема носталгия.На тях мисля че беше им измъкнахме x.От 3:0 на полувремето ги обърнахме до 4:3 , но в продължението ми вкараха гол (нямаше какво да направя покрих си ъгъла изцяло но топката беше насочена между двете сглобки докоснах я с върха на пръстите но до там) въпреки многото голове които вкараха имах супер много спасявания , но колкото и добри моменти да имаш при игра на една врата със удари през 2 - 3 минути и постоянно отскубващи се нападатели няма как.Както и да е много се отклоних от темата. Честно казано мисля че ми мина времето.Та мисълта ми беше следната вие казвате да звънна на Станчо , но нещата нестават така ще ме помислят за луд ... първо трябва да има кой да те бутне и второ трябва найстина да оправдаеш доверието на този човек. [ Редактирано чт окт 01 2009, 22:01 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | Звънкаш му , представяш се , казваш му колко години си тренирал и къде , при кои треньори и го питаш дали искат да те пробват.Ако каже "да" окей , ако каже не нищо не губиш.Недей да очакваш някой да те представя и да те лансира .Ако имаш качества смятам , че ще ги забележат още повече , че Дражо Стоянов е треньор в отбора/ Надявам се знаеш кой е Дражо Стоянов /. Успех. | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Относно паралелната дискусия за Евробилдинг - нито са "голяма империя", както ги изкарва diesel, нито пък са пред фалит. Бях пуснал в друга тема обявите им за работни места. Никоя фирма пред фалит не пуска 6-7 обяви за работа само през последната седмица. Даже днес от човек, който смятам, че е доста запознат специално с този пазар - чух, че в последните месеци имали сериозен ръст на разрешителни за строеж. По темата: Ул. Батак № 47 - пълно затваряне Дата на затваряне: от 07.10.09 г. до 13.10.09 г. Час на затваряне: от 08.00 ч. до 17.00 ч. За видове работи: бетонови работи и товаро разтоварни Строителна фирма: „Евробилдинг инженеринг" ООД Телефон: 0886 / 877 277 - Кристина Георгиева ул."Ал.Велики" - пълно затваряне в участъка м/у Ивайло и Гладстон, гр.Бургас Дата на затваряне: от 13.10.09 г. до 20.10.09 г. Час на затваряне: от 08.00 ч. до 17.00 ч. За видове работи: бетонови работи и товаро разтоварни Строителна фирма: „Евробилдинг инженеринг" ООД Телефон: 0886 / 877 277 - Кристина Георгиева Ул.Калоян №47 от ул.Раковски до ул.Цар Борис - пълно затваряне Дата на затваряне: от 14.10.09 г. до 20.10.09 г. Час на затваряне: от 08.00 ч. до 17.00 ч. За видове работи: бетонови работи и товаро разтоварни Строителна фирма: „Евробилдинг инженеринг" ООД Телефон: 0886 / 877 277 - Кристина Георгиева Ул.Кирил и Методий в участъка м/у Страхил и Цар Симеон I Дата на затваряне: от 14.10.09 г. до 20.10.09 г. Час на затваряне: от 08.00 ч. до 17.00 ч. За видове работи: бетонови работи и товаро разтоварни Строителна фирма: „Евробилдинг инженеринг" ООД Телефон: 0886 / 877 277 - Кристина Георгиева Източник: burgas.bg [ Редактирано пт окт 16 2009, 22:21 ] | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | искъм да попитам, някои знаели каде играе в момента лубчо божинов и дали има вероятност да премине отново в нефтохимик [ Редактирано пн окт 19 2009, 17:36 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|