Форуми
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
sn
сб мар 13 2010, 14:58
Гост
Пламенски написа ...

"НЕФТОХИМИК" ПРИВЛЕЧЕ И ПЛАМЕН ДИМИТРОВ
22:59, 12 Март 2010 - Bourgasfootball.com

С още един нов футболист се сдоби „Нефтохимик”. В редиците на бургазлии вече се забелязва Пламен Димитров, който идва от втородивизионния „Светкавица” /Търговище/. 22 годишният халф е роден на знаковия 3 март. Карнобатлията е добре познат в региона, тъй като е играл за „Поморие” и познава повечето от настоящите момчетата в „Нефтохимик”.

Очаква се Пламен Димитров да дебютира още утре (събота), в контролата с „Несебър”, която ще се проведе от 17 часа на стадиона в Поморие. Припомняме, че преди Пламен Димитров в „нафтата” дойде друг бургаски познайник, също подвизавал се в „Светкавица”. Това е Милен Христов, който дори излезе като титуляр в първия пролетен мач на „Нефтохимик” от шампионата на „В” група с „Равда”. Тогава възпитаниците на Димитър Стойчев отнесоха кандидата за първото място с 4:1 на крайно тежък терен. Интервю с Пламен Димитров чуйте в прикачения аудио файл.

Добре ми беше в Търговище, но по време на подготовката се контузих два пъти, а не ми повярваха, та се наложи да се разделим. Пазя и добри спомени от престоя ми в „Светкавица”. „Нефтохимик” не е случаен отбор. Атмосферата е много добра. Публиката е невероятна. Не знам някъде другаде да има такава атмосфера във „В” група. Разговарях с изп. директор Благо Митрев и знам, че целта е да влезем в „Б” група, а после надявам се и в „А”. Ще се борим до край, ако може още тази година да влезем в професионалния футбол, макар, че изоставаме с доста точки от първия „Марица”.

Най-отгоре
ALIVE
нд мар 14 2010, 23:19
Гост
Това не е ли небеизвестния банан?
Най-отгоре
NEFTOCHIMIC_BS
пн мар 15 2010, 00:43
Гост
Пламен Иванов беше банана ;)
Най-отгоре
Пламенски
пн мар 15 2010, 05:34
Гост
момчето направи не лошо включване. Според мен може да играе и като халфче - да я цъка демек!
Най-отгоре
ToNkaTaaa
пн мар 15 2010, 08:04
Гост
То много халфове ги навъдихме вече.
Най-отгоре
PETRUCCIANI
пн мар 15 2010, 09:34
Гост
Както в доброто, старо време. :)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF