Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Гласувайте за Бургас !
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Man-Utd
сб окт 03 2009, 15:19
Гост
Нека всеки гласува и направи Бургас най-добрия град за живеене нека веднъж поне бъдем преди гагаузите !
-ВРЪЗКА-
Най-отгоре
Mr.GREEN
сб окт 03 2009, 18:44
Гост
Кво ви стана ве .Бургас съвсем не е добро място за живеене.Една година точно не могат да направят реконструцията на отсечката свързваща Меден рудник с кръстовището за Созопол.А пък любимия ми отбор играе на Къна в гъза.Освен молове и хипермаркети нищо друго не се строи.Е една болница във Ветрен се пусна последната година , ама то да не дава господ да се радваме на тази придобивка.

[ Редактирано сб окт 03 2009, 18:45 ]
Най-отгоре
scarface
сб окт 03 2009, 19:50
Гост
едно кино нямаме като белите хора.. :/
Най-отгоре
niko_nsg
сб окт 03 2009, 20:48
Гост
то и молове няма както си требе
Най-отгоре
TojaRaSaN
сб окт 03 2009, 22:48
Гост
имаме най-умрелия мол в страната... /ако може да се каже, че е мол де.../

1 Варна
2 Пловдив
Най-отгоре
Klirik
сб окт 03 2009, 22:59
Гост
Имаме и най-мрънкащото население....Нали знаете, че предлагането е според търсенето! Щом се строят хипермаркети значи покупателната ни способност е висока. Щом няма кино значи няма и много желаещи да го посетят...за сметка на това има хиляди кръчми. А МОЛ-ът е на второ място по големина и лично според мен въобще не е лош....
Най-отгоре
Пламенски
сб окт 03 2009, 23:00
Гост
Аз лиюно отказвам да гласувам,За първи път през живота си смятам, че Бургас не е най-доброто място за живеене.
Най-отгоре
IkariNoRei
сб окт 03 2009, 23:15
Гост
Ако гласуваме, че Бургас е най-доброто място за живеене - значи сме доволни от това, което имаме и повече не ни трябва... А това определено не е така. Аз също отказвам да гласувам за Бургас.
Най-отгоре
TojaRaSaN
нд окт 04 2009, 00:04
Гост
Klirik написа ...

Имаме и най-мрънкащото население....Нали знаете, че предлагането е според търсенето! Щом се строят хипермаркети значи покупателната ни способност е висока. Щом няма кино значи няма и много желаещи да го посетят...за сметка на това има хиляди кръчми. А МОЛ-ът е на второ място по големина и лично според мен въобще не е лош....

до колкото знам в другите молове има яко забавления, а в нашия има само магазини...
Най-отгоре
dach
нд окт 04 2009, 00:49
Гост
В Бургас нямаме МОЛ , Плаза е търговски център по голям от Трията.
Много се смях по всичките критерии колко много точки ни дават.
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF