Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Гласувайте за Бургас !
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
MaXiMuM
вт окт 06 2009, 17:41
Гост
niko_nsg написа ...

Виж,това е идея,стига само кмета да има желание за нещо подобно,ама пък що ли си мисля,че в общината тия работи отдавна са дъвкани,щом ние се сещаме,предполагам,че и там не са по-недосетливи от нас...

Не можеш да си представиш до каква степен могат да бъдат по недосетливи. rfger:)

Да си чул и видял някъде някой да е споменавал нещо подобно. Не.
А знаеш ли защо?
2 причини

1. За да стане нещо подобно реалност трябва да има много здрава работа и да има супер много голяма нужда от това. В момента хората се задоволяват и с това, което го има вече. Никой не надава някакъв особен вой за това. С едно изречение - керванът си върви... а това, че по тоя начин ще се облекчи трафиха хиляди пъти и няма да има толкова много произшествия по пътя и т.н. няма особено значение.

2. Дори да има желание някой нещо обществено полезно да свърши, той е твърде зает да оправи собственото си благоденствие. А дори и да не иска да го оправя, то всички около него са твърде заети с тази задача.

Ето затова и на никой не му се занимава да прави подобни проекти. Прекалено са сложни, прекалено много документация се изисква да се обработва, прекалено много занимавки има. Трябва да се изкупуват земи, да се струят тунели, да се прокарват линии, да се купуват влакове....
Ама защо, как, кой, къде...няма никакво значение. Дори според сегашните управляващи "стигането до морето" се изчерпва с построяването на магистралата до Бургас.
Най-отгоре
niko_nsg
вт окт 06 2009, 18:38
Гост
Дамм ... много си прав,е,поне съм останал с впечатлението,че нашия кмет се вслушва в хората,стига да има кой да му каже
Най-отгоре
DENIS
вт окт 06 2009, 18:56
Гост
МЕЙЛА НА КМЕТА Е ДОСТА ИЗВЕСТЕН, ЧЕТЕ ГО ВСЕКИ ДЕН, КАКВО ЧАКАТЕ ?

[ Редактирано вт окт 06 2009, 19:16 ]
Най-отгоре
MaXiMuM
вт окт 06 2009, 22:12
Гост
Е то аз казах и преди, да се съберат 5-10 идеи и тогава. Пък и какво - да взема да надраскам едно писмо "Г-н Кмете, направете една влакова линия" :)

Най-отгоре
Pirgos
сб окт 10 2009, 11:22
Гост
Най-добър град за живеене?! Аман от комплексарските класации на гагаузина собственик на Дарик и оная незадоволената къдрава Гочева. Най-добрият град за живеене е Несебър, доволни?!
Най-отгоре
diesel
нд дек 06 2009, 12:14
Гост
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НЕФТОХИМИЦИ! ДА СЛОЖИМ ШАРАНА В ТИГАНА-И В ПРЕКИЯ ,И В ПРЕНОСНИЯ СМИСЪЛ! ....НЕФТОХИМИК-ТОВА Е БУРГАС !!!
Най-отгоре
dae
нд дек 06 2009, 12:33
Гост
Честито и на всички именници :) :)
Най-отгоре
ToNkaTaaa
нд дек 06 2009, 13:51
Гост
Честито на всички именници и бургазлии !! Това е любимия ми празник , защото слагаме шарана в тигана.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF