Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Юноши старша възраст - сезон 2009/2010
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
slater
сб апр 10 2010, 19:51
Гост
Набор 84 няма ли?
Най-отгоре
Man-Utd
нд апр 11 2010, 12:47
Гост
дае питаи мената ще те земат

имах предвид 92 93 94 95 и така нататак

[ Редактирано нд апр 11 2010, 12:47 ]
Най-отгоре
Пламенски
нд апр 11 2010, 13:18
Гост
slater написа ...

Набор 84 няма ли?

Ти си изтърван вече rfger:)
Най-отгоре
slater
нд апр 11 2010, 14:15
Гост
Дадо Пършо на 27 години стана футболист , тъй че имам шанс
Най-отгоре
Пламенски
нд апр 11 2010, 14:40
Гост
slater написа ...

Дадо Пършо на 27 години стана футболист , тъй че имам шанс

Е ша станете 3-ма - ти,Дадо и Легендата Бисер Иванов.....et4:)
Най-отгоре
slater
нд апр 11 2010, 14:54
Гост
Matt Duke oт Hull направи дебют в профисионалният футбол на 32 години.Даже играч на мача го избраха и жратар на крага
Най-отгоре
Пламенски
чт апр 22 2010, 15:23
Гост
Черноморец прегази Нефтохимик със 7:0 при юношите

Мнооо зле.Такива резултати не трябва да се допускат. Вече срещу нас е Черноморец, а не Нефтохимик 1,2,3 или 4. Даваме им самочувствие на тия мърди!
Най-отгоре
TojaRaSaN
чт апр 22 2010, 15:41
Гост
то си личи кои са мърдите :D
Най-отгоре
sn
пт апр 23 2010, 22:15
Гост
TojaRaSaN написа ...

не ти прави чест ! Нито имаме базата, нито имаме подготовката, а може би и качествата на доскорошните юноши на Нефтохимик, но това не означава, че са мърди. Момчетата са се старали, обеден съм. Другия мач ще се представят по-добре, важното е да виждат подкрепа от ръководството и феновете.
Най-отгоре
nafta youth again
пт апр 23 2010, 22:46
Гост
sn написа ...

TojaRaSaN написа ...

не ти прави чест ! Нито имаме базата, нито имаме подготовката, а може би и качествата на доскорошните юноши на Нефтохимик, но това не означава, че са мърди. Момчетата са се старали, обеден съм. Другия мач ще се представят по-добре, важното е да виждат подкрепа от ръководството и феновете.

човеко до някъде не си прав.. в младша има супер много хора които въобще не искат да защитават зеелената фанелка само капитанът им беше надъхан дори ни извика на 2 мача отидахме ,но след 2 разгрома на никой повече не му се ходи на такъв мач ... просто колкото и да са слаби поне да се раздаваха те не дават всичко от себе си ... за мен не заслужават нашата подкрепа поне тези които в момента играят... резултатите не са от слаба игра от нежелание !
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF