Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Юноши старша възраст - сезон 2009/2010 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
slater |
| ||
Гост | Набор 84 няма ли? | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | дае питаи мената ще те земат имах предвид 92 93 94 95 и така нататак [ Редактирано нд апр 11 2010, 12:47 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | slater написа ... Набор 84 няма ли? Ти си изтърван вече rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
slater |
| ||
Гост | Дадо Пършо на 27 години стана футболист , тъй че имам шанс | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | slater написа ... Дадо Пършо на 27 години стана футболист , тъй че имам шанс Е ша станете 3-ма - ти,Дадо и Легендата Бисер Иванов.....et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
slater |
| ||
Гост | Matt Duke oт Hull направи дебют в профисионалният футбол на 32 години.Даже играч на мача го избраха и жратар на крага | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Черноморец прегази Нефтохимик със 7:0 при юношите Мнооо зле.Такива резултати не трябва да се допускат. Вече срещу нас е Черноморец, а не Нефтохимик 1,2,3 или 4. Даваме им самочувствие на тия мърди! | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | то си личи кои са мърдите :D | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | TojaRaSaN написа ... то си личи кои са мърдите :D не ти прави чест ! Нито имаме базата, нито имаме подготовката, а може би и качествата на доскорошните юноши на Нефтохимик, но това не означава, че са мърди. Момчетата са се старали, обеден съм. Другия мач ще се представят по-добре, важното е да виждат подкрепа от ръководството и феновете. | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | sn написа ... TojaRaSaN написа ... то си личи кои са мърдите :D не ти прави чест ! Нито имаме базата, нито имаме подготовката, а може би и качествата на доскорошните юноши на Нефтохимик, но това не означава, че са мърди. Момчетата са се старали, обеден съм. Другия мач ще се представят по-добре, важното е да виждат подкрепа от ръководството и феновете. човеко до някъде не си прав.. в младша има супер много хора които въобще не искат да защитават зеелената фанелка само капитанът им беше надъхан дори ни извика на 2 мача отидахме ,но след 2 разгрома на никой повече не му се ходи на такъв мач ... просто колкото и да са слаби поне да се раздаваха те не дават всичко от себе си ... за мен не заслужават нашата подкрепа поне тези които в момента играят... резултатите не са от слаба игра от нежелание ! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|