Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Юноши старша възраст - сезон 2009/2010 |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
n0n4ev |
| ||
Гост | Всички знаем кои са юношите на Нефтохимик. И това, че временно са със сините фланелки не ги прави по-малко мазути. Просто нямат избор момчетата. | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | n0n4ev написа ... Всички знаем кои са юношите на Нефтохимик. И това, че временно са със сините фланелки не ги прави по-малко мазути. Просто нямат избор момчетата. +1 Съгласен съм с твоито мнение не е важно какъв цвят на фланелката носиш важно е кои отбор ти е на сърцето ас съм сигорен че повечето искат още да си играят в Нефтохимик но просто няма начин в момента в черноморетц се претлагат по добрите условия там играят и големите пари можеби един ден ако и нещата при нас се стабилизират и имаме нормална база за тренирофки и прилично добри условия за провеждане на тренирофките моного от тях отново ще облекът зелената фланелка... [ Редактирано пт апр 23 2010, 23:16 ] | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | пич, вземи влез малко в часовете по български език и литература, че с тоя правопис много кофти. | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | funktool написа ... пич, вземи влез малко в часовете по български език и литература, че с тоя правопис много кофти. Ас да флизам ли? Мах само си тарсиш зънимание в форума а? | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | funktool написа ... пич, вземи влез малко в часовете по български език и литература, че с тоя правопис много кофти. Първо изречението се започва с главна буква ..... и стига се дразни .... изразходвай енергията си по друг начин ... [ Редактирано нд апр 25 2010, 00:04 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | n0n4ev написа ... Всички знаем кои са юношите на Нефтохимик. И това, че временно са със сините фланелки не ги прави по-малко мазути. Просто нямат избор момчетата. Съмнява ме!!! Формациите ги има от лятото. Ако искаха можеха да играят при нас! Ако щяха да се връщат, в Изгрев нямаше да се правят кастинги за футболисти. От 30 кандидата, 2-ма стават щото някога били тренирали. И то деца на по 15 години.... Като ги видях ими стана зле. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|