Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Dresta
пт окт 09 2009, 19:35
Гост
Пускам тази тема за организация на агитката, предложения, призив към всички фенове за подкрепа и всички да сме на едно място и мощен съпорт. Защото ние сме лицето на отбора и отбора зависи от нас!
Най-отгоре
haemorrhagE
пт окт 09 2009, 19:44
Гост
Искам само да кажа че според мен няма смисъл сами да си създаваме проблеми :) и да затрудняваме ръководството защото сега сме в начален период и ни трябва време
Най-отгоре
Dresta
пт окт 09 2009, 20:29
Гост
Предлагам да започнем мощна акция "Подкрепяй Нефтохимик". Целта трябва да е с настоящата кампания да повлияем на възможно най-много фенове да загърбят своята пасивност, да преодолеем разединението, да кажем “не” на безхаберието. Трябва да започнем тази акция тъй като вярвам, че може да тласнем в положителна посока развитието на нашите привърженици. Чрез нея искам да спомогнем за промяната в мисленето и манталитета на редовите фенове, и да се работи за идването на повече бургазлий на стадиона. Трябва да има целенасочена и постояна работа и трябва всички да са единни, да сме на едно място, да се пее на стадиона през целия мач да не се седи със скръстени ръце, препоръчително е да НЕ се носят артикули на други отбори, да се подкрепят момчетата във всички трудни моменти освен ако не сме в протест.
Най-отгоре
diesel
пт окт 09 2009, 20:39
Гост
НЕФТОХИМИК САМО ОТ НЕТА. И ЧАТ-ПАТ ОТ СКАТ. ХАЙДЕ КАЖЕТЕ КАК ДА ПОПУЛЯРИЗИРАМЕ ОТБОРА-КОЛКО РЕДОВИ ФЕНОВЕ ПОЛЗВАТ ИНтЕРНЕТ? ПРОСТО ОТБОРА ТРЯБВА ДА Е В БУРГАС. ТОВА Е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА КОЯТО СПИРА ХОРАТА
Най-отгоре
skrewdriver
пт окт 09 2009, 20:47
Гост
Предлагам ти да започнеш с размисли по въпроса, защо голяма част от феновете се отдръпнаха от агитката :)
Най-отгоре
haemorrhagE
пт окт 09 2009, 20:51
Гост
Знам че може да се смеето но аз съм малък и последният път не ме пуснаха в агитката да не ми стане нещо да ми гръмне някоя бомба . Но след 1 год ще си идвам редовно но тая год. ще пропусна сиг ..
Най-отгоре
geore82
пт окт 09 2009, 20:53
Гост
според мен акцията трябва да е насочена предимно към младите не казвам че по старите не стават но 1000 ентосиазирани да речем дори деца ще създават далеч по добра атмосфера от 1000 пенсионери чоплещи семки и обсъждайки политика или всекидневните си проблеми .... Така че за начало трябва да се агитира в училищата в дискотеките в заведенията каде то се събират повечко млади хора....
Най-отгоре
TojaRaSaN
пт окт 09 2009, 21:18
Гост
....и някой ще хвърли някоя бомба в сектора дето сме агитката и всичко ще отиде подяволите....
Най-отгоре
Пламенски
пт окт 09 2009, 21:34
Гост
skrewdriver написа ...

Предлагам ти да започнеш с размисли по въпроса, защо голяма част от феновете се отдръпнаха от агитката :)

Подкрепям въпроса!
Сина ми беше на онзи първи мач, и повярвайте ми повече между бомби и факли и т.н. няма да е там. Респективно и аз.
Най-отгоре
runn
пт окт 09 2009, 21:59
Гост
всеки мач ставаме се по малко и по малко до 10 маача ще сме 15
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF