Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Фен подкрепа |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
WoW |
| ||
Гост | Темата е прекалено разтегателна,най-малкото защото понякога точно главните действащи лица не дават добър пример с пеене,носене на фенски артикули на ЛЮБИМИЯ отбор,и фенско поведение. Понякога точно тези които казват "аре пейте",или "аре всички,за какво сте дошли"...точно тяхната мотивация е за не повече от 15 минути. Аз до колкото си спомням не съм идвал на мач,без шал или без тениска,и просто не мога да си представя да отида без нещо което показва моята принадлежност,любов....ще се чувствам много празен... Радващото е че когато идва важен мач,организацията е на 100% и всичко е ток.Тогава вече се доближаваме до идеала който гоним. | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_youth |
| ||
Гост | вярно е че мачовете в Долно не са толкова интересни колкото гостуванията .Въпросът е че и на гостуванията сме малко.Не трябва да ни спада ентусиазма просто се иска постоянство! | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Стига с тез бомби е, всеки мач има по 8904578568754896 бомби. Идеята е да направим нещо голямо и добро и да покажем че макар да сме във В група сме отново сила и сме по-многобройни от повечето отбори в А група. Иначе ще си останем с гледането на клипчета в нета и с ахкането пред мониторите. Трябва да се знае че ние сме фактор с който трябва да се съобразява всеки. Действия трябва да има. [ Редактирано пт окт 09 2009, 23:01 ] | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | Dresta написа ... Стига с тез бомби е, всеки мач има по 8904578568754896 бомби. Идеята е да направим нещо голямо и добро и да покажем че макар да сме във В група сме отново сила и сме по-многобройни от повечето отбори в А група и да се знае че ние сме фактор с който трябва да се съобразява всеки. Действия трябва да има. Мисля че нещо конкретно може да се измисли само на много важен мач....мач който да накара всички да се съберат на едно място.Защото единствения път когато това стана беше първия мач...и пак имаше много хора които предпочетаха атмосферата на долноезеровските фенове около тях. | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Е за какво трябва да чакаме важен мач че да се направи нещо? Трябва някой като чуе за нафтата да си каже "ей тия нафтата във В група виж колко хора са а черноморец в А са 5 пъти по-малко" Трябва да насадим фенския манталитет, трябва да се знае че Бургас е ЗЕЛЕН. Да се знае че дори без такива финансови подавки мазнения балъковци и тем подобни пак сме повече и сме по верни до смърт на зелената идея. Трябва едно нещо да е ясно, че като ходиш на мач незначи че си простак и че като пееш в агитката няма после да те сочат с пръст из целия град и да те мислят за боклук. [ Редактирано пт окт 09 2009, 23:10 ] | ||
Най-отгоре | | ||
GreenFightersYouths |
| ||
Гост | главната тема трябва да е като влезем в Б група кво ще става на първия мач .... :) | ||
Най-отгоре | | ||
tedityyy |
| ||
Гост | знам че ще си поема наредбите ама искам да те попитам кой искаш да го каже тва "ей тия нафтата във В група виж колко хора са а черноморец в А са 5 пъти по-малко" локото,левски,цска? мисля че подкрепя ме отбора,а не да викаш 90мин да може другите агитки да го говорят.. | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | Жоро Танев казал на Лемперов ,че иска да наеме помещение за нещо като фенклуб или място да се сабираме .Казал му ,че иска да помагаме . Това за сега .... [ Редактирано сб окт 10 2009, 00:22 ] | ||
Най-отгоре | | ||
HERO_KURVO |
| ||
Гост | Bobi написа ... Жоро Танев казал на Лемперов ,че иска да наеме помещение за нещо като фенклуб или място да се сабираме .Казал му ,че иска да помагаме . Това за сега .... Правилно, не може само отбора да дава, трябва и ние да помагаме с каквото можем! | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | tedityyy написа ... знам че ще си поема наредбите ама искам да те попитам кой искаш да го каже тва "ей тия нафтата във В група виж колко хора са а черноморец в А са 5 пъти по-малко" локото,левски,цска? мисля че подкрепя ме отбора,а не да викаш 90мин да може другите агитки да го говорят.. Никой не го прави заради другите агитки става въпрос, за бургаското общество да вземе най-накрая да обърне внимание и да се жегне, да се интересува да подкрепя отбора на собствения им град. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|