Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
ji
сб окт 10 2009, 07:52

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
нещата са съвсем различни
агитки организации и хореографии е едно а обществена подкрепа друго
откъм "агитка" няма на къде повече
реално в Бургас има 500 човека на които истински им пука за Нефтохимик
от тях около 300 са "агитка"
няма какво да се иска повече
просто няма как
за екскурзии организации и хореографии повече от това което е в момента просто няма как да стане
всякакви мрънкания и обвинения са безпочвени след като повече хора просто няма от къде да дойдат
толкова сме си и това е положението

за обществена подкрепа и бройка на стадиона с димки факли и бомби няма да помогнем много
трябва ни агитация насочена към обикновените хора
не към агиткаджии и ултраси
трябва ни борба за отличия на по-високо ниво ... награди промоции ... хубав стадион ...интересни и известни имена в отбора
все неща които в момента няма как да изкараме
ако на гостуване отидем не 50 а 100 човека това няма да помогне на следващия ни домакински мач да има повече публика и отбора да има повече подкрепа в града а само ще бъде повод за 10 00 00 00 "велики" мнения по форумите и 200 00 00 интернет обявяванки че сме най-великите фенове на света

[ Редактирано сб окт 10 2009, 07:54 ]

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
PETRUCCIANI
сб окт 10 2009, 09:20
Гост
ji написа ...

нещата са съвсем различни
агитки организации и хореографии е едно а обществена подкрепа друго
откъм "агитка" няма на къде повече
реално в Бургас има 500 човека на които истински им пука за Нефтохимик
от тях около 300 са "агитка"
няма какво да се иска повече
просто няма как
за екскурзии организации и хореографии повече от това което е в момента просто няма как да стане
всякакви мрънкания и обвинения са безпочвени след като повече хора просто няма от къде да дойдат
толкова сме си и това е положението

за обществена подкрепа и бройка на стадиона с димки факли и бомби няма да помогнем много
трябва ни агитация насочена към обикновените хора
не към агиткаджии и ултраси
трябва ни борба за отличия на по-високо ниво ... награди промоции ... хубав стадион ...интересни и известни имена в отбора
все неща които в момента няма как да изкараме
ако на гостуване отидем не 50 а 100 човека това няма да помогне на следващия ни домакински мач да има повече публика и отбора да има повече подкрепа в града а само ще бъде повод за 10 00 00 00 "велики" мнения по форумите и 200 00 00 интернет обявяванки че сме най-великите фенове на света

Предполагам, че си адски прав, но за мен факта, че авторитетни мнения като твоите са винаги толкова мрачни, е кофти. Имам предвид това, че този форум се чете именно и от хората, за които говорим и не мисля, че като четат подобен род мнения ще се запалят повече.
Най-отгоре
MuTHu4aP
сб окт 10 2009, 09:25
Гост
ае еи стига се оправдаваите с тия бомби ве .. бомби та бомби ... хвърлена е една бомба и тя беше хвърлена на пистата ... кажете че не ви се идва а не бомби та бомби ! хванахте се за едно нещо и сега имате "оправдание" и бомби та бомби мрънкалници ! докато АГИТКАТА ! а не семките на стадиона не е на ниво никои няма да ни обърне внимание ... нека всеки понеделник като четът вестник хората да пише 100 зелени в сопот , 100 зелени в карлово , 100 зелени в кърджли ... 200 агитка в долно езерово и ще се надъхат ... а вие само се оправдавате и слушате по радиото гостуванията ... пф ! кажете не ми се занимава щото играем с смешни отбори .. не ми ги говорете тия за бомбите ... или "вече съм голям и не съм за агитката" ...
Най-отгоре
niko_nsg
сб окт 10 2009, 10:46
Гост
абе и това си е така ама митница,на баража бомбите не бяха забавни ;)
Най-отгоре
Man-Utd
сб окт 10 2009, 10:47
Гост
няма как да стане това ще пишат за нас 1 новина но за геройте на деня черноморец пишат по 10 не сте ли го забелязали ? има неща който са свързани с 1 новина и това те го разделят и го правят по 3 .. балъков за какво се бори какво ще напави и как след това кой нма да играе . и така нататака заливат медиите със лайната си .. САМО НАФТА
Най-отгоре
funktool
сб окт 10 2009, 11:12
Гост
еми няма да сме единни.. щото никой не прави компромиси, а си върши квото си иска..
давам ви един пример.. колко ДЕСЕТКИ пъти ви казвахме факлите и димките да се палят всички ЗАЕДНО, а не на 10тата минута, на 38мата и на 79тата...
и се получава още по-смешно така.. тва сто пъти сме ви го казвали, ама се правите на супер шефове и на супер разбиращи ''така правят ултрасите навънка''..
като имаме малко пиротехника, се пали наведнъж, за да има ефект..
ей това мене много ме дразни как 3ма човека решават кога и какво ще се пали, при положение, че техниката е за всички ;) помислете върху това..
и мача в неделя супер смешно.. нямахме нито 1 знаме на нафтата, но имаше 14/88 и някви слаботелесни деца с кубинки с по 3 нацистки знамена накичени като коледни елхи.. а хем говорихме за това също... вейте си ги колкото искате на улицата, но според мен не е мястото СТАДИОНА, особено когато няма нито 1 знаме на нафтата... това също е много грозно и няма как да очаквате хора да дойдат при такава ситуация...
и другото.. защо трябва да сме длъжни на мач с отбор от Горно Сахране да идваме в агитката? ние пак си викаме там, където сме, но не толкова активно ;)
като има важен мач, тогава всички сме заедно, знаете..
пийс.
Най-отгоре
nafta_youth
сб окт 10 2009, 12:03
Гост
Ами искам да питам някои разлепя ли плакати още щото кат гледам работата е замряла май .Вначалото беше голям ентусиазъм а пък ся маи на на никои не му се занимава а ? Аз съм желаещ и до колкото помня от отбора ги оставят на нефчо поправете ме ако греша ?
Най-отгоре
ji
сб окт 10 2009, 12:12

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
MuTHu4aP написа ...

ае еи стига се оправдаваите с тия бомби ве .. бомби та бомби ... хвърлена е една бомба и тя беше хвърлена на пистата ... кажете че не ви се идва а не бомби та бомби ! хванахте се за едно нещо и сега имате "оправдание" и бомби та бомби мрънкалници ! докато АГИТКАТА ! а не семките на стадиона не е на ниво никои няма да ни обърне внимание ... нека всеки понеделник като четът вестник хората да пише 100 зелени в сопот , 100 зелени в карлово , 100 зелени в кърджли ... 200 агитка в долно езерово и ще се надъхат ... а вие само се оправдавате и слушате по радиото гостуванията ... пф ! кажете не ми се занимава щото играем с смешни отбори .. не ми ги говорете тия за бомбите ... или "вече съм голям и не съм за агитката" ...

това което казвам аз е че такива писаници от сорта "не се оправдавайте а кажете че не ви се идва" са абсолютно безсмислени
малко са хората на които им пука изобщо и процента от тях който вадим на домакински мачове и гостувания е доста добър
много се бъркаш ако мислиш че хората си седят в къщи и слушат по радиото или влизат само в сайта
домакинските ни мачове се слушат по радиото от 10-тина човека а гостуванията от около 30
едва ли ако тези хора бяха дошли на мача разликата щеше да е огромна
в сайта активните потребители са около 100-тина и почти всички са на всеки мач на отбора
такива призиви "аре идвайте на мачове" са насочени към никой защото така или иначе броя на тези които не са били на даден мач е супер малък и то повечето поради уважителни причини
просто трябва да се примирим че това сме хората в момента и и супер трудно да привлечем нови
защото както казах нашата сила е в агитката и подкрепата а за това нови хора не идват
слабостта ни е с долното ниво на което играем ... лошия отдалечен стадион ... не особено атрактивните футболисти ...
за съжаление точно това са нещата които привличат нови хора

[ Редактирано сб окт 10 2009, 12:15 ]

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
niko_nsg
сб окт 10 2009, 12:43
Гост
общо взето докато не видим Б група няма да има повече публика,нито пък нови лица в агитката... докато не се промени нещо по отношение на стадиона,а ако е възможно нараво да се смени стадиона,е това са мечти,никога вече няма да играем на ОНЯ стадион в лазур,а и вече май не искам там...
Най-отгоре
stisho
сб окт 10 2009, 13:09
Гост
ама се замислете че в долно езерово идват повече хора от колкото миналата година на накои мачове в Б на лазур ........там филма беше че всички бяхме агитка .....а и имаше мачове на които бяхме срамно малко хора .......а сега има раздвижване ...има и кифли
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF