Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
MaXiMuM
сб окт 10 2009, 13:09
Гост
И в Б група пак няма да се качи кой знае колко процента на посещение...
Може да се качи примерно в А група. И то ако мачкаме, което би станало много трудно...
Общо взето...зле сме...и бъдещето не изглежда много светло.

[ Редактирано сб окт 10 2009, 13:10 ]
Най-отгоре
MuTHu4aP
сб окт 10 2009, 13:18
Гост
funktool написа ...

еми няма да сме единни.. щото никой не прави компромиси, а си върши квото си иска..
давам ви един пример.. колко ДЕСЕТКИ пъти ви казвахме факлите и димките да се палят всички ЗАЕДНО, а не на 10тата минута, на 38мата и на 79тата...
и се получава още по-смешно така.. тва сто пъти сме ви го казвали, ама се правите на супер шефове и на супер разбиращи ''така правят ултрасите навънка''..
като имаме малко пиротехника, се пали наведнъж, за да има ефект..
ей това мене много ме дразни как 3ма човека решават кога и какво ще се пали, при положение, че техниката е за всички ;) помислете върху това..
и мача в неделя супер смешно.. нямахме нито 1 знаме на нафтата, но имаше 14/88 и някви слаботелесни деца с кубинки с по 3 нацистки знамена накичени като коледни елхи.. а хем говорихме за това също... вейте си ги колкото искате на улицата, но според мен не е мястото СТАДИОНА, особено когато няма нито 1 знаме на нафтата... това също е много грозно и няма как да очаквате хора да дойдат при такава ситуация...
и другото.. защо трябва да сме длъжни на мач с отбор от Горно Сахране да идваме в агитката? ние пак си викаме там, където сме, но не толкова активно ;)
като има важен мач, тогава всички сме заедно, знаете..
пийс.

вик как сам си противоречиш .... каза за факлитe че всеки ги палил като си поиска а след това казваш защо трябва с горно сахарино да идваме в агитката .. следователно всеки може да пали когато си иска факла :) така го разбирам аз от думите ти :) а това с знамената мисля че е обсъждано ...
а що се касае за баража 1-во това не бяха бомби и 2-ро никои не знаеше че димките гърмят .. така че стига нелепи управдания ...

... в началото на сезона бяхме по 1000 средно на мач .. сега сме вече 300 .. скоро ще сме 100 ... много кофти взе да става че губиме броика дееба .. :( ...
Най-отгоре
Rusi_32
сб окт 10 2009, 13:18
Гост
А някой помни ли мачовете на Лазур, когато бяхме с розови екипи? След това? Освен агитката да е имало максимум 10 други... така, че откакто дойде новото начало имаме голям напредък. Ако някой човек има желание да посети мач на НАФТАТА едва ли това, че гостуваме в Долно Езерово би го спряло.

[ Редактирано сб окт 10 2009, 13:19 ]
Най-отгоре
geore82
сб окт 10 2009, 13:27
Гост
сигурен съм че след зимната пауза на стадиона ще сме 3000 и най вече на мача с Равда ...
Най-отгоре
Пламенски
сб окт 10 2009, 14:14
Гост
За анамената 1488 и т.н. скоро ще си имаме проблеми.Помнете говедата защо , бяха наказани.
Така, че още една подкрепа за отбора ни!
Най-отгоре
PETRUCCIANI
сб окт 10 2009, 14:19
Гост
Аз в момента не разбирам нищо. Тази тема за изказване на мнения ли е или за даване на предложения?
Най-отгоре
Slimky
сб окт 10 2009, 14:38
Гост
Последните години има много нови лица, незнам как не го виждате това. А сега в Down Lake City също се забелязват много нови лица.
Казваш, че ако някой иска да дойде на мач на Нафтата това , че стадиона е на 10 км. не би му попречило. Да, но за съжаление за мачовете със слаби отбори доста от "старите лица" ги домързява да дойдат.. а не можеш да кажеш, че не са фенове или нещо такова. Какво остава за нетолкова запалените? И тях ги домързяваааааа и затова сме 300 човека.
Това, че играем в Д.Е. определено е проблем ...

Хайде утре ще се видим на мача :)
Най-отгоре
stisho
сб окт 10 2009, 16:59
Гост
важното е че има кифли
Най-отгоре
Man-Utd
сб окт 10 2009, 17:48
Гост
с какъв пълнеж ?
Най-отгоре
stisho
сб окт 10 2009, 18:01
Гост
разбира се че са кифли със
шоколад
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF