Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
diesel
пн май 03 2010, 21:08
Гост
strannika написа ...

haemorrhagE написа ...

-ВРЪЗКА-

aa dizel просто златна информация .. :*

ти луд ли си веднага тряаа да вземем от тея мигащите напраооо смятааааай баси яките!!

Те много скъпи тия мании ве-от 6 до 30 лв за 1-2 минути.Но все пак съм навит.Ако някой ден играем с Шарана в Д.Езерово,целия стадион в Д.Е. в зелен дим-ЕЕЕЕГАААСИ И КЕФА !!!
Най-отгоре
strannika
пн май 03 2010, 21:26
Гост
diesel написа ...

strannika написа ...

haemorrhagE написа ...

-ВРЪЗКА-

aa dizel просто златна информация .. :*

ти луд ли си веднага тряаа да вземем от тея мигащите напраооо смятааааай баси яките!!

Те много скъпи тия мании ве-от 6 до 30 лв за 1-2 минути.Но все пак съм навит.Ако някой ден играем с Шарана в Д.Езерово,целия стадион в Д.Е. в зелен дим-ЕЕЕЕГАААСИ И КЕФА !!!

как е дизел тея за които говорим са последните мигащите те са по 2-3 лева броя
Най-отгоре
diesel
пн май 03 2010, 21:31
Гост
А да ,сега ги видях.Ама мен най-много ме накефи зелената димка
Най-отгоре
strannika
пн май 03 2010, 21:36
Гост
diesel написа ...

А да ,сега ги видях.Ама мен най-много ме накефи зелената димка

ем ние и друг път сме взимали такива смисал зелена мисля че не ама от този тип яки са тея мигащите тряаа да пробваме
Най-отгоре
haemorrhagE
пн май 03 2010, 21:40
Гост
тея от тоя сайт са големи маняци .. ония ден ми го казаха :) и се накефих на зелените и реших да го дам :)
Най-отгоре
ReLoaD
вт май 04 2010, 00:48
Гост
Още 1-2 подобни сайта съм запаметил с добри попадения :)
Най-отгоре
strannika
вт май 04 2010, 14:58
Гост
а в Бургас дали се продават такива някаде?
Най-отгоре
diesel
ср май 05 2010, 21:04
Гост
Абе що никой не влиза в новия сайт бе? Всичките дремим тука.Кво,майка си ли търсим тука ?!
Най-отгоре
stisho
ср май 05 2010, 21:21
Гост
дизел ти за световната конспирация сигурно си чувал нали ????(не че е една )........ всичко е фалш и комерс .....просто живко иска да ни изпробва ....... радвай се тук докато го има IP адреса ..... (на базата данни ) ...... иначе всичко друго е водка и много размисли .............. и те така gsr:)
Най-отгоре
diesel
ср май 05 2010, 21:29
Гост
stisho написа ...

дизел ти за световната конспирация сигурно си чувал нали ????(не че е една )........ всичко е фалш и комерс .....просто живко иска да ни изпробва ....... радвай се тук докато го има IP адреса ..... (на базата данни ) ...... иначе всичко друго е водка и много размисли .............. и те така gsr:)

Искаш да кажеш че няма да го закрие ли....ХА ХА ХА ХА ...ЩЕ ГО ЗАКРИЕ КАТО 2 и 2=4.Те вече много теми са затворени.Просто naftata.com отива в историята като фен сайт на Нефтохимик.Сайта ще си остане,но Жи каза че вече няма да е за отбора.Ако пък някой е решил да ни изпробва-много жалко-жалко за труда на онова момче дето прави новия сайт!
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF