Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Фен подкрепа |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
diesel |
| ||
Гост | strannika написа ... ти луд ли си веднага тряаа да вземем от тея мигащите напраооо смятааааай баси яките!! Те много скъпи тия мании ве-от 6 до 30 лв за 1-2 минути.Но все пак съм навит.Ако някой ден играем с Шарана в Д.Езерово,целия стадион в Д.Е. в зелен дим-ЕЕЕЕГАААСИ И КЕФА !!! | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | diesel написа ... strannika написа ... ти луд ли си веднага тряаа да вземем от тея мигащите напраооо смятааааай баси яките!! Те много скъпи тия мании ве-от 6 до 30 лв за 1-2 минути.Но все пак съм навит.Ако някой ден играем с Шарана в Д.Езерово,целия стадион в Д.Е. в зелен дим-ЕЕЕЕГАААСИ И КЕФА !!! как е дизел тея за които говорим са последните мигащите те са по 2-3 лева броя | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | А да ,сега ги видях.Ама мен най-много ме накефи зелената димка | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | diesel написа ... А да ,сега ги видях.Ама мен най-много ме накефи зелената димка ем ние и друг път сме взимали такива смисал зелена мисля че не ама от този тип яки са тея мигащите тряаа да пробваме | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | тея от тоя сайт са големи маняци .. ония ден ми го казаха :) и се накефих на зелените и реших да го дам :) | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | Още 1-2 подобни сайта съм запаметил с добри попадения :) | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | а в Бургас дали се продават такива някаде? | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Абе що никой не влиза в новия сайт бе? Всичките дремим тука.Кво,майка си ли търсим тука ?! | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | дизел ти за световната конспирация сигурно си чувал нали ????(не че е една )........ всичко е фалш и комерс .....просто живко иска да ни изпробва ....... радвай се тук докато го има IP адреса ..... (на базата данни ) ...... иначе всичко друго е водка и много размисли .............. и те така gsr:) | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | stisho написа ... дизел ти за световната конспирация сигурно си чувал нали ????(не че е една )........ всичко е фалш и комерс .....просто живко иска да ни изпробва ....... радвай се тук докато го има IP адреса ..... (на базата данни ) ...... иначе всичко друго е водка и много размисли .............. и те така gsr:) Искаш да кажеш че няма да го закрие ли....ХА ХА ХА ХА ...ЩЕ ГО ЗАКРИЕ КАТО 2 и 2=4.Те вече много теми са затворени.Просто naftata.com отива в историята като фен сайт на Нефтохимик.Сайта ще си остане,но Жи каза че вече няма да е за отбора.Ако пък някой е решил да ни изпробва-много жалко-жалко за труда на онова момче дето прави новия сайт! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|