Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Фен подкрепа |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
stisho |
| ||
Гост | и да поясня url адреса е naftata.com това е като черупка ........ отделно има сървари които запаметяват и обработват информацията която постъпва на този интернет адрес ........ има поне 3-4 сървара които обслужват нашия сайт .......... и един от които е SQL SERVER............ който ако бъдем така добри (или почерпим Ji с три кила водка ) ще ни бъде предоставен от Ji ........ това е от мен ......информацията не ТРЯБВА да се губи .......за контакти в щепсела с два пръста ....... [ Редактирано ср май 05 2010, 21:37 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Пичове в понеделник старшата играят с урод-2 в Долно Езерово. Ще е добре да ги подкрепим. Само да поясня, че треньор им е....Мирко Косев . Умната! | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | час??? | ||
Най-отгоре | | ||
Neftohimik Burgas |
| ||
Гост | Дайте да се съберем 100 човека и да ги посетим в неделя ? | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | Neftohimik Burgas написа ... Дайте да се съберем 100 човека и да ги посетим в неделя ? az sum moje bi tam :) | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | всяка една неделя ........ но не мога да им хвана цаката ........ кой нямал нафта за автобуса кой нямал лев ............. не е лесно да си домакин на насрани гостуващи отборчета .....вече са 3 ...... | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | не е ли по-добре да отидем 100 човека на нашето си гостуване??... | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | там съм rfger:) че ме хвана съклета за мачове ама утре sdfm:) [ Редактирано сб май 15 2010, 11:03 ] | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Ми Гълъбово? | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | От вчера.burgasfootbal.com Проведени бяха мачовете от 21-ия кръг при юношите старша възраст. В тях изненадваща загуба инкасира временният лидер – първия състав на бургаските „акулите”. Те отстъпиха с 1:2 на „Берое” от Стара Загора. „Нефтохимик” пък отложи мача си със „Сливен”, но пък изигра предната си среща с „Тунджа” и спечели с убедителното 5:0. Предстои последен 22 кръг. ЗОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО ЗА ЮН. СТАРША ВЪЗРАСТ – 21 кръг Нефтохимик – Сливен отложен Тунджа – Акулите Пм 1:5 Средец – Акулите II Бс 3:6 Акулите I Бс – Берое 1:2 Равда – Созопол 0:3 Отл .мач от 20 кръг Нефтохимик – Тунджа 5:1 Несебър почиваше Временно класиране: 1. Акулите I Бс – 49 т. 2. Сливен – 44 3. Несебър – 40 4. Берое – 38 5. Созопол – 32 6. Акулите Пм – 25 7. Акулите II Бс – 20 8. Равда – 18 9. Нефтохимик – 17 10. Тунджа – 8 11. Средец - 3 | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|